VakantieVeilingen review: dit wil je weten om de laagste prijs te scoren!

Met VakantieVeilingen tips die je misschien nog niet kende?!

94
VakantieVeilingen Review: lees het hier!

Nu we sinds kort de categorie vrije tijd aan B2B2C hebben toegevoegd, vonden we dat een mooi moment om in te zoomen op een van de bekendste veilingsites van Nederland en België, namelijk VakantieVeilingen. In deze review van VakantieVeilingen vertellen we je hoe je een account aanmaakt, wat de voordelen (en nadelen!) van het platform zijn. We geven je ook extra tips die niet iedereen kent. Zo scoor je de laagste prijs.

Wat is VakantieVeilingen?

VakantieVeilingen is een veilingsite waar je allerlei leuke dingen op de kop kunt tikken. Producten zoals keukengerei en klusgereedschap, maar net zo goed tickets voor musicals, pretparken, sauna. En ook hotels en vakantiehuisjes komen in het aanbod voorbij. Je bepaalt zelf de prijs die je wilt betalen. Is je bod hoog genoeg, dan ga jij met een goede deal aan de haal. Zo niet, dan moet je je geluk in de volgende veilingronde beproeven.

VakantieVeilingen account aanmaken: gratis mee bieden!

Je maakt heel eenvoudig een account aan! Daarvoor hoef je slechts je mailadres in te vullen en een wachtwoord te kiezen. Heb je nog geen account? Maak er dan een aan! Je zit nog nergens aan vast. Na het aanmaken van een account kun je bieden.

MAAK GRATIS VAKANTIEVEILINGEN ACCOUNT AAN.

Is VakantieVeilingen betrouwbaar?

Zover bekend is VakantieVeilingen betrouwbaar. Er wordt wel eens vermoed dat er bots actief zijn die de biedingen opdrijven. En dat je met een nieuwe account meer kans hebt om voor een lage prijs te winnen. Of dit echt zo is dat is ons niet bekend, en wij hopen natuurlijk van niet! Je kunt voor de zekerheid een nieuwe VakantieVeilingen account aanmaken met een ander e-mailadres. Feit is in ieder geval dat ik zelf met VakantieVeilingen in het verleden al flink wat centen heb kunnen besparen, dus ik acht het als betrouwbaar.

Review VakantieVeilingen: tips!

In deze VakantieVeilingen review vertellen we je graag ook dingen die je misschien nog niet wist over het platform. Zodat je deze tips mee kan nemen om de laagste prijs te scoren. Lees onderstaande tips en kijk welke voor jou wel of niet relevant zijn.

Heb vooraf een prijs in je hoofd

Je zoekt de prijs op van dat wat je wil winnen, en beslist daarna wat je ervoor wilt geven. Het zou je verbazen hoe vaak er meer wordt betaald via VakantieVeilingen dan wanneer je het rechtstreeks zou kopen (ja, het is echt zo!). Dat heeft trouwens ook te maken met de volgende tip. Hoe dan ook, bepaal vooraf je prijs. Het kan ook helpen om een aantal keer de veiling af te kijken om te zien wat een gemiddelde prijs is waarvoor het eruit gaat.

Vergeet de administratiekosten niet

Momenteel betaal je €5,50 administratiekosten, en soms ook nog extra verzendkosten of andere toeslagen. Lees vooraf de kleine lettertjes, anders zou je zomaar alsnog hoger uit kunnen komen dan nodig.

Drijf zelf de prijs niet op

Hoewel dit eigenlijk een open deur is, zien we toch vaak dat dezelfde mensen (namen) meerdere biedingen doen tijdens één veilingsronde (of zouden dit bots zijn?). Ga er in ieder geval niet in mee! Wacht tot de laatste paar seconden om een bod te doen.

Koop direct na verliezen van veiling

De eerste keer dat je aan een nieuwe veiling begint, is het wel slim om een super laag bod te doen (start bijvoorbeeld met die eerste euro). Na de veiling kun je namelijk vaak op de ‘Koop nu’ knop klikken, en direct aankopen voor een vast bedrag. Zo weet je meteen welk bedrag je in je bieding NOOIT moet overschrijden, want je kunt het immers altijd nog kopen voor dat vaste bedrag. En heb je weinig tijd? Dan kun je deze tactiek ook toepassen, want het is vaak toch goedkoper dan zonder VakantieVeilingen kopen. Houd ook hier rekening met de extra (administratie)kosten die er nog bij komen.

Kortingscode VakantieVeilingen

Veel mensen zoeken naar een VakantieVeilingen kortingscode, maar bestaan die eigenlijk wel? Ehhhh nou, op dit moment niet zover wij weten?! Soms kun je veilingtegoed via acties van VakantieVeilingen zelf krijgen, waarmee je een promotiecode/tegoedcode kunt invoeren in het betaaloverzicht voor korting. Dit komt dus van de aanbieder zelf.

En hoewel veel websites claimen dat ze een VakantieVeilingen kortingscode hebben, verwijzen die meestal gewoon door naar onderstaande tip. Kun je dus net zo goed meteen onderstaande tip volgen om VakantieVeilingen korting te scoren.

Download de VakantieVeilingen app voor €5 tegoed

De app van VakantieVeilingen werkt sowieso wel handig, maar er zit nog een extra voordeel aan. Je krijgt namelijk €5 welkomsttegoed. Zo, dat is mooi meegenomen toch. En het enige dat je hoeft te doen is dus even de gratis VakantieVeilingen app downloaden.

DOWNLOAD VAKANTIEVEILINGEN APP EN KRIJG €5 TEGOED!

Bekijk de Veiling van de dag

Veilingen komen bijna altijd terug, zodat je nog een nieuwe kans hebt. De dagtopper, ook bekend als de Veiling van de dag, is een veiling die dagelijks heel snel achter elkaar komt. Check dus zeker of die interessant is voor jou, want doordat het aanbod groot is, is de kans ook groot dat je deze voor een scherpe prijs in de wacht sleept.

BEKIJK VEILING VAN DE DAG!

Pas op dat je geen nul te veel zet

Je bod is bindend en je kunt een bod op VakantieVeilingen dus niet annuleren. Volgens de wet Koop op Afstand kan dat echter in de meeste gevallen wel, zolang het binnen 14 dagen is (bron: EEC Nederland). Wij durven hier geen uitspraak over te doen, maar raden je aan om de situatie te voorkomen en goed op te letten voordat je de bieding plaatst.

Houd rekening met beschikbaarheid

Sommige uitjes en vakanties richten zich op specifieke data. Dat is iets om rekening mee te houden als je gaat bieden. Ook zit het parkeerticket dan vaak niet inbegrepen. Al met al geldt dat het altijd belangrijk is om de inhoud van de veiling te lezen (wat win je precies).

Contact met VakantieVeilingen

Je zou je verbazen hoeveel mensen de contactgegevens van VakantieVeilingen zoeken. Gelukkig kun je met VakantieVeilingen contact leggen via het contactformulier en zelfs telefonisch! Bekijk wel eerst de veelgestelde vragen op de website.

VakantieVeilingen review: Inspiratie!

We sluiten dit artikel graag af met wat inspiratie van wat je zoal op VakantieVeilingen kunt winnen. Neem zelf eens een kijkje en bied mee om flink wat geld te besparen. En het is natuurlijk meteen een goede reden om dat leuke uitje te plannen! Veel plezier!

VakantieVeilingen sauna entree

Af en toe lekker ontspannen, het is heerlijk. Check bij de sauna arrangementen van VakantieVeilingen altijd extra goed de voorwaarden. Denk aan of je toeslag moet betalen in het weekend of op badkledingdagen, et cetera.

 • Thermen Berendonck VakantieVeilingen
 • Thermen Bussloo VakantieVeilingen
 • Thermen Holiday VakantieVeilingen

…Bekijk alle sauna deals op VakantieVeilingen!

VakantieVeilingen vakantie boeken

Via VakantieVeilingen Van Der Valk goedkoop boeken, of er zelfs een weekje all-inclusive tussenuit? Of toch gewoon met VakantieVeilingen een weekendje weg? Snuffel door het aanbod VakantieVeilingen vakantiehuisjes, om misschien nog wel een workation te boeken? Er is altijd een reden om weg te gaan toch? Nu alleen nog je volgende bestemming uitkiezen.

 • VakantieVeilingen vakantiehuisje
 • VakantieVeilingen hotel
 • VakantieVeilingen all-inclusive
 • VakantieVeilingen Center Parcs

…Bekijk alle overnachten deals op VakantieVeilingen!

VakantieVeilingen pretparken & dierentuinen

In deze VakantieVeilingen review benadruk ik graag dat dit mijn favoriete categorie is. Ik ben gek op pretparken en heb al flink wat kaarten gewonnen via de website. En ik ben niet de enige die hier gek op is. Hieronder een aantal pretparken en dierentuinen waarvan de tickets regelmatig op VakantieVeilingen te vinden zijn:

 • VakantieVeilingen Walibi
 • VakantieVeilingen Julianatoren
 • VakantieVeilingen Phantasialand
 • VakantieVeilingen Movie Parc
 • VakantieVeilingen Beekse Bergen
 • VakantieVeilingen Apenheul
 • VakantieVeilingen Bobbejaanland
 • VakantieVeilingen Dolfinarium

…Bekijk alle pretpark en dierentuin deals op VakantieVeilingen!

VakantieVeilingen musicals & concerten

Gek op zang en toneelspel? Ga een gezellige avond uit en reserveer waar je zin in hebt. Zo zijn er bijvoorbeeld tickets voor festivals beschikbaar, maar net zo goed voor die ene dure musical waar je zo graag met korting naartoe wilt.

 • VakantieVeilingen André Hazes
 • VakantieVeilingen Back tot he 90’s
 • VakantieVeilingen Toppers

…Bekijk alle avondje uit deals op VakantieVeilingen!

Nog veel meer: ontdek het zelf!

We gaven net een aantal voorbeelden, maar er is echt nog veel meer en het aanbod wisselt constant. Van horloges en treinkaartjes tot fotoshoots, tickets voor de Huishoudbeurs, pannensets, helikoptervluchten. Bekijk ook zeker IN DE BUURT en voer de stad bij jou in de buurt in om de deals in je omgeving te zien. Ideaal als je zin hebt om iets leuks te plannen, maar als je nog niet precies weet wat. Het is ook goede cadeau-inspiratie.

VakantieVeilingen review: conclusie

Zoals je wellicht wel uit deze VakantieVeilingen review kunt halen,  ben ik er erg enthousiast over. Het is de moeite om even snel te checken of dat ene uitje toevallig op de site staat. Daarnaast is het ook gewoon leuk ter inspiratie. Wil je een dagje uit, dan check je de categorie en laat je je inspireren door het aanbod. Ik hoop dat je veel aan deze review van VakantieVeilingen hebt gehad. En ik wens je veel plezier als je gaat bieden!

MAAK JE VAKANTIEVEILINGEN ACCOUNT AAN OF LOG IN MET JE BESTAANDE ACCOUNT.

RECENSIES OVERZICHT
VakantieVeilingen review: Super handig om mee te besparen!
Vorig artikelServers huren? De toekomst voor je bedrijf
Volgend artikelWaarom kiezen bedrijven voor bureaukalenders
vakantieveilingen-reviewIk geef VakantieVeilingen 5 sterren, omdat het een leuk concept is dat eenvoudig werkt. En je kunt ermee besparen! De administratiekosten zijn wat hoog, wat jammer is, maar alsnog kun je de deal links laten liggen als je het niet interessant vindt. Het is vooral ideaal als je goedkope dagjes uit wilt scoren, van sauna tot pretpark en nog veel meer. Tot slot doe je er inspiratie op. Zin om iets in de buurt te doen, of zoek je een origineel cadeau? Laat je dan inspireren door VakantieVeilingen en de veiligen die op dit moment lopen!