JURA E6 Review: voordelen & nadelen

239
JURA E6 Review

Het koffiezetapparaat, een wondertje dat de meeste mensen in huis hebben. Wie écht gek is op koffie, die komt al snel uit bij het JURA koffieapparaat. En dat is niet gek, want hoewel je hier wat meer voor neertelt, behoren deze toppers tot de beste modellen op de markt. In deze JURA E6 review zoomen we in op een model uit de middenklasse van het merk.

Voordelen JURA E6

De JURA E6 is de beste JURA koffiemachine als je graag zo min mogelijk betaalt voor een JURA koffiemachine met groot waterreservoir en cappuccino functie.

De JURA E6 is een volautomatische koffiemachine die ook cappuccino kan zetten. Hiervoor sluit je de melkslang aan. Dat smaakt in ieder geval heerlijk. Het melkslangetje kun je na gebruik even doorspoelen onder de kraan. De JURA E6 heeft een waterreservoir van 1,9 liter, wat best groot is, zodat je niet zo vaak bij hoeft te vullen. En een groot voordeel: gooi die waterkoker maar de deur uit, want dit model kan ook thee zetten!

Het model heeft weinig onderhoud nodig en is een goede keuze voor mensen die regelmatig koffie drinken. De sterkte van je koffie is eenvoudig aan te passen, alsook het aantal ml. Tot slot ziet deze koffiemachine er geweldig uit en is hij verkrijgbaar in meerdere tinten, zoals JURA E6 Piano Black en JURA E6 Dark Inox. Check it out!

  • Groot waterreservoir van 1,9 ml
  • Thee en cappuccino maken
  • Makkelijk instelbaar qua sterkte en aantal ml
  • Perfect voor veelvuldig gebruik

Leuke tip: pas na twee jaar kwam ik erachter dat je bij het dubbel drukken op de espresso knop een dubbele espresso kunt zetten. Perfect voor mij als espresso liefhebber!

JURA Aanbieding

Nadelen JURA E6

Er zitten niet per se nadelen aan de JURA E6, maar er zijn minder en meer geavanceerde JURA’s (daar is de prijs ook naar). Denk dus goed na of deze bij je past.

Graag zijn we zo objectief mogelijk en dat betekent dat we ook op de nadelen van dit apparaat inzoomen. Nou ja, nadelen. Dat niet per se. Maar het is belangrijk om te weten dat de JURA E6 niet de meest geavanceerde koffiemachine op de markt is. Zo verrast de JURA E8 je bijvoorbeeld ook met een espresso macchiato en flat white. En met de JURA S8 kun je zelfs je favoriete recepten opslaan.

Wie een JURA voor op kantoor zoekt kiest beter voor de JURA WE serie. En zoomen we in op de prijs en heb je totaal geen interesse in die cappuccino? Dan kom je prijstechnisch beter uit met de JURA ENA modellen. Wie slechts af en toe een cappuccino wil drinken zit dan wel weer goed met dit model, want het veelvuldig gebruiken van die functie is wat omslachtiger, omdat je steeds handmatig het slangetje schoon moet maken.

  • Cappuccino maken wat omslachtig
  • Er zijn goedkopere JURA’s verkrijgbaar
  • Er zijn tevens meer geavanceerde JURA’s beschikbaar

JURA E6 aanbieding

Wil jij na het lezen van deze JURA E6 review deze geweldige volautomatische espressomachine op de kop tikken? Dan wil je natuurlijk met de beste deal aan de haal gaan. Als afsluitertje van deze review over JURA E6, verwijzen we je graag door naar een actie. Pak de JURA E6 aanbieding en geniet voortaan van de heerlijkste koppen koffie, espresso en cappuccino! Psst, twijfel je nog over de JURA E6 en andere modellen? Via de JURA E6 aanbieding kun je ook meteen de prijzen van de andere modellen vergelijken.

SCOOR JURA AANBIEDING!

JURA Aanbieding
Review JURA E6
RECENSIES OVERZICHT
Coffeelicious! Volautomatische koffiemachine (en thee!) voor dagelijks gebruik.
Vorig artikelHuisstijl ontwikkelen: toepasbare tips en stappenplan!
Volgend artikelHoogste spaarrente Europa? 3,31% bij Distingo Bank via Raisin!
jura-e6-reviewPersoonlijk ben ik echt gek op de JURA E6. Mijn vriend wilde deze graag hebben en in eerste instantie vond ik het onzin om zo’n ‘duur’ koffiezetapparaat te kopen. Nu, 5 jaar later, werkt de JURA E6 nog steeds perfect en wil ik hem niet meer kwijt. Ik drink vooral espresso (die heerlijk is) en zet ’s avonds grote koppen thee van 285 ml, zodat ik niet steeds op en neer moet. De cappuccino functie gebruik ik niet, omdat je het slangetje handmatig schoon moet maken. Ik heb het wel eens gebruikt, en het smaakt heerlijk, dat wel. Tot slot vind ik de JURA E6 een sieraad op de bar, een welkome aanvulling voor de inrichting.