Online banners op maat laten maken? Met Bannersetje.nl klikt het!

Met een krachtige banner bereik je potentiële klanten.

1104
Banners laten maken

Een beeld zegt vaak meer dan 1.000 woorden, eens?! Wanneer je graag je boodschap omzet in een visueel bericht dan werken banners perfect voor je. Maar goed, wat maakt een sterke banner? Bannersetje.nl, aanbieder van online banners op maat, heeft jarenlang ervaring in het opmaken van creatieve en effectieve banners. Tijd om eens in te zoomen op deze aanbieder, hoe werkt Bannersetje?  

Waarom banners inzetten?  

Voordat je een collectie banners laat ontwikkelen, vraag je je wellicht af hoe groot het effect ervan is. Mogelijk irriteer je jezelf wel eens aan banners die ineens op je scherm opduiken. Toch blijkt uit de gegevens van tal van adverteerders dat banners en display marketing zeker effect hebben!  

  • Een gemiddelde banner wordt door 72% van de bezoekers gezien.  
  • Je bepaalt zelf wat je prominent in beeld wilt.  
  • Je kunt hiermee een bepaalde sterke actie onder de aandacht brengen.  
  • De resultaten zijn qua kliks en sales goed meetbaar.  
  • Zelfs als er niet geklikt wordt, dan wordt je merknaam (onbewust) gezien/onthouden  
  • Zet je affiliate marketing in? Met een sterke bannerset trigger je de kans op gratis/goedkope promotie.  

Banners via Bannersetje.nl  

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met Adobe of een vergelijkbaar programma voor het opmaken van banners. Om het klikpercentage te verhogen kan het echter ook slim zijn om te werken met een professional in banners. Bannersetje.nl heeft al tien jaar ervaring in het maken van creatieve en effectieve banners en weet je banners zo optimaal mogelijk in te richten. Niet voor niets krijgt het creatieve bureau een 9,5 op 10 bij Trustpilot.  

Bannersetje.nl richt je banners op maat in, bijvoorbeeld als je die wil inzetten van GoogleAds of andere advertentiekanalen, affiliate netwerken als TradeTracker, Awin en Daisycon, voor je eigen kanalen of andere manieren van display marketing.  

Welk type banner past bij mijn marketingstrategie?  

Wanneer je banners wil laten ontwerpen, dan kies je zelf welk type banners je graag hebt. Bannersetje kan je daar ook in adviseren. De keuze is enorm! HTML5 banners, GIF banners, XML banners, JPG banners, det is slechts een greep uit het aanbod.  

Ook focust Bannersetje zich op rich media. Hierbij kun je denken aan homepage takeover banners, interactieve banners, wipe cube banners en video banners. Alles om jou optimaal te laten presteren.  

Hoe werkt Bannersetje.nl?  

Bannersetje houdt zich actief bezig met de ontwikkelingen op de markt en staat jou altijd bij met het geven van advies voor je advertentiemateriaal. Ben je niet meteen tevreden over het resultaat? Er zitten maar liefst 3 correctierondes bij je aanvraag inbegrepen, zodat je banners volledig opgeleverd worden zoals je dat wilt.  

Qua prijzen verschilt het wat voor type banner je wilt. Door op de banner hieronder te klikken 😉 kun je een indicatie van prijs per bannerset vinden. Verder kun je een offerte op maat aanvragen, zodat je zelf kunt berekenen bij hoeveel kliks/sales een banner rendabel voor je is. Houd rekening met een vanaf-prijs van €109. 

Vorig artikelMinnelijke incasso versus gerechtelijke incasso, wat is het verschil?
Volgend artikelBlack Friday Deals: Gaat dat door?