Kamperen of kramperen? Van schattige tent tot luxe villa!

Zowel kamperen als vertoeven in een luxe villa, het heeft allebei zijn charme.

224
Kamperen in Nederland

Je hebt de afgelopen tijd hard gewerkt en je bent wel toe aan wat rust. Even heerlijk genieten, in je uppie, met je lover of met het hele gezin. Je wilt niet te ver weg, en je wilt ook niet te lang gaan. Wat jou betreft blijf je lekker in eigen land. Oké, dat is besloten! Nu alleen nog een accommodatie vinden! Van kamperen tot een luxe villa, opties genoeg. Wie twijfelt die zit goed in dit artikel, want we helpen je de knoop doorhakken.

Wanneer kiezen voor kamperen?

Ben je gek op outdoor avonturen? Ben je graag één met de natuur? Wil je binnen een mum van tijd genieten van water, bossen en weidevelden? Grote kans dat kamperen hét uitje voor je is. Waar je als volwassene misschien denkt dat kamperen kramperen is, denk je misschien nog wel vaak terug aan de tijden dat je een kind was en met de hele familie naar de camping ging. Want toegeven, tegen zo’n beleving kan weinig op.

Lekker struggelen met de afwas, voetballen en spelen op de veldjes, badmintonnen en natuurlijk naar dat o zo vreselijke toiletgebouw. Tegenwoordig is er overigens bij veel campings een mogelijkheid om een eigen sanitaire ruimte bij te boeken, wat handig is voor degene die het gemeenschappelijke toilet- en douchegebouw een no go vindt.

Pak je tent alvast in en boek een leuke camping ergens in Nederland. Ga bij voorkeur voor een locatie waar je omgeven bent door de natuur. Zodat je ook echt even tot rust kunt komen. Kamperen in Friesland, op de Veluwe of in het Limburgse heuvellandschap? Waar je ook naartoe gaat, geniet ervan en doe vooraf nog even de zonnedans!

Leuke vakantie in Nederland

Wanneer kiezen voor een luxe villa?

Een luxe vakantievilla is, zoals de naam natuurlijk letterlijk zegt, super luxe. Zo’n accommodatie biedt ultiem comfort en heeft alles wat je je wensen kunt, eigenlijk net als thuis toch? Dat maakt de vakantievilla tegenover kamperen wel minder charmant. Toch is er ook zeker iets te zeggen van zo’n heerlijk huisje, want je bakt hier in ieder geval je verse broodjes in de ochtend, neemt een douche zolang je wilt en zet de verwarming hoger als je het koud hebt. Hé, wij snappen het al te goed!

Een luxe vakantievilla biedt voor ondernemers nog een voordeel (of juist niet). Het is hier makkelijker om je laptop mee te nemen. Zo kun je die ene klus op de computer nog even afronden, eenvoudig dat mailtje sturen en de beleggersbeurs in de gaten houden. Van de andere kant neemt het ook je ontspanning weg.

Het is echter wel een tof idee om een luxe villa te boeken voor workation. Zo doe je je job vanuit een inspirerende omgeving. Dat kan erg motiverend werken, omdat je vakantie en werk bewust combineert. Nu alleen nog een interessante locatie kiezen. Denk eens na over waar je heen wilt of pak de landkaart erbij en prik random ergens op de kaart. Laat je verrassen en kies een villa die zo luxe is als je zelf wilt.

Of je nu gaat kamperen of vertoeft in een luxe villa, we wensen je veel plezier!

Vorig artikelJURA E6 Review: voordelen & nadelen
Volgend artikelServers huren? De toekomst voor je bedrijf