Korte workation Nederland? Overweeg een hotel!

Kies voor een hotel met faciliteiten, zodat je alles op één plek hebt.

330
Workation Limburg

Zin om te werken in een andere omgeving? Dan is een workation een goed idee. Zo doe je nieuwe inspiratie op en kom je tegelijkertijd helemaal tot rust. Voor een fijne workation hoef je niet per se ver weg te gaan, want ons eigen land heeft genoeg moois te bieden. Even lekker weg. We geven je graag inspiratie aan de hand van een voorbeeld!

Paar dagen ertussenuit

Wanneer je een workation boekt dan zal je gedachte misschien al snel uitgaan naar een chalet of appartementje, omdat dat wat groter is. Wanneer je echter alleen bent dan is het zeker leuk om een luxe hotel te overwegen, omdat een hotel meerdere faciliteiten dichtbij biedt.

Bijvoorbeeld dit luxe hotel Limburg: Maashof. Het hotel biedt uitstekende wifi en daarnaast meerdere sfeervolle kamers en suites waar je ook werkruimte hebt. vanaf de hotelkamers kijk je uit op de prachtige forellenvijvers. Een uitzicht dat tot de verbeelding spreekt.

Workation luxe kamer
Workation kamer

Rustige omgeving met werkruimte

Je hoeft natuurlijk niet constant op je hotelkamer te zitten om te werken. Kies bij voorkeur voor een hotel dat ook openbare werkruimtes biedt. Zo heeft hotel Maashof bijvoorbeeld een prachtig terras waar het in de zomer heerlijk vertoeven is.

Ook zijn er kamers met en eigen balkon, bankjes in het aanliggende park, een binnengedeelte waar je kunt zitten, keuze genoeg! Indien je een zakelijke meeting wilt inplannen dan biedt het hotel meerdere mooie vergaderruimtes en heb je de optie om een business lunch te boeken. Je kunt zelfs een meerdaags vergaderarrangement boeken.

Workation wellness Limburg

Hotel met veel faciliteiten

Weekendje weg Limburg? Dan is het wel zo prettig om dat werken af te wisselen met ontspanning. Het is bijvoorbeeld heerlijk om een hotel met wellness faciliteiten te boeken. In Hotel Maashof is bijvoorbeeld een hypermoderne wellness ruimte te vinden met een Finse sauna, stoombad, infraroodcabine en ligbedden.

Ook is er een sportcentrum in het hotel aanwezig en kun je rondom de locatie diverse activiteiten doen. Je kunt bijvoorbeeld bij het hotel een e-chopper huren en de omgeving verkennen. Lekker een dagje de stad in of een museum bezoeken.

Workation e-chopper

Ontspan in de natuur

Wanneer je op workation bent dan doet een wandeling vaak goed. Er is altijd wel een bos in de buurt van jouw workation hotel waar je lekker kunt wandelen. Zo ligt hotel Maashof bijvoorbeeld aan de rand van een park met een daaraan gelegen bos. Een perfecte uitvalsbasis.

Daarnaast kun je zelfs vissen op zalm en regenboogforel. De visspullen huur je bij het hotel. Denk in ieder geval na over een activiteit waar je even je gedachten op een rijtje kunt zetten. Rangschik al die zakelijke ideeën die al ergens zitten in je hoofd, zodat je een next stap kunt nemen in je business.

Workaction Wellness

Workation Nederland boeken

Zoals je leest kan ook een hotel een fijne plek zijn voor een workation, hoewel dat misschien niet het type accommodatie is waar je als eerste aan denkt bij een korte zakelijke break. Zorg er in ieder geval altijd voor dat je een locatie en hotel of andere accommodatie kiest waar jij je prettig voelt. Zo haal je het maximale uit je werkvakantie.

Vorig artikelGlazen tuinkamer kantoor als verlengstuk van het huis
Volgend artikelZo switch je zonder ervaring naar een professionele IT-carrière