Altijd de beste prijs voor je business trip?

1041
man met oordopjes in het vliegtuig

Moet je binnenkort op zakenreis, ga je bijvoorbeeld een evenement bezoeken of ga je op bezoek bij een klant? Ook voor zakelijke reizen wil je natuurlijk nooit te veel betalen voor je vliegreis, maar hoe weet je wat de beste prijs is tussen al die vliegmaatschappijen en hotels?

Vergelijk prijzen via Skyscanner

Skyscanner is een populaire website voor het vergelijken van prijzen voor vliegtickets. Je voert simpelweg het vliegveld is waar je wilt vertrekken en je bestemming in, inclusief je gewenste data. Skyscanner gaat vervolgens voor je bepalen waar de vliegtickets voor jouw reis het goedkoopst zijn, voor iedere reisklasse. Vlieg je graag goedkoop met Ryanair of Transavia of ga je toch liever met de KLM? Of misschien is het slimmer om ’s avonds te vliegen in plaats van in de ochtend. Je weet zo in ieder geval wat het verschil is.

Skyscanner garandeert transparante prijzen, er zitten geen addertjes onder het gras. Sterker nog, aanbieders waarvan zij het gevoel hebben dat ze niet eerlijk zijn met hun prijzen worden verwijderd van de site. Zo boek je altijd met een gerust hart je reis. Ze garanderen bovendien dat de prijzen niet kunstmatig verhoogd worden op basis van jouw gedrag, zodat je gerust even kan overleggen.

Ook voor hotels en huurauto’s

Het handige van Skyscanner tegenover andere prijsvergelijkers zoals Trivago, is dat je via Skyscanner je volledige reis kunt vergelijken. Dus niet alleen je hotel zoals bij Trivago en ook niet alleen je vliegreis. Via Skyscanner vergelijk je de prijzen van je vliegreis, je hotel en je huurauto of luchthaventransfer, zodat je zeker bent van de beste totaalprijs. Tijdens het boeken van een hotel kies je het type hotel en het aantal sterren. Dankzij reviews van anderen weet je precies waar je aan toe bent. Tijdens een zakenreis is het immers wel prettig als je een fijn hotel hebt.

Zo plan je je reis naar elke plek in de wereld altijd voor de beste prijs.

Prijsalerts instellen

Hoef je niet direct op reis, maar weet je dat je binnenkort een keer een business trip moet maken? Stel dan een prijsalert in voor jouw vlucht of hotel. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de beste prijs, zodat je pas boekt als de reis zijn ideale prijspunt heeft bereikt.

Zo helpt Skyscanner niets alleen particulieren, maar ook ondernemers om goedkoper te reizen. We raden het je zeker aan eens te proberen, waarschijnlijk doe je nooit meer anders.

Vorig artikelWebshop? Meer vertrouwen dankzij het Webwinkel Keurmerk!
Volgend artikelWanneer schakel je een incassobureau in en hoe doe je dat?