Onbezorgd naar het vliegveld: zo werkt valet parkeren

Parkeren bij een vliegveld zonder stress

1088
Valet parking

Als je moet reizen voor werk dan heb je het liefst zo min mogelijk afleidingen die stress kunnen veroorzaken. Wat dacht je van parkeren bij het vliegveld? Drukke parkeerplaatsen, een parking die verder van het vliegveld af ligt zodat je nog met een busje naar de airport moet… Kost allemaal tijd!

Een oplossing is valet parkeren. Hierbij rijd je simpelweg naar het vliegveld toe en geef je je auto af aan een medewerker van de valet parking. Geen zorgen en stress, wel 100% veilig. Lees hier meer over valet parkeren.

Wat is valet parkeren?

Bij valet parkeren hoef je niet zelf te klungelen met het vinden van een parkeerplaats of het netjes parkeren. Bovendien weet je met deze manier van parkeren bij het vliegveld vooraf al wat de kosten zijn. Valet parkeren werkt als volgt:

  1. Reserveer online je parkeerplaats bij een vliegveld naar keuze. Je kiest de aankomsttijd tot op de tien minuten nauwkeurig.
  2. Is de dag van je reis aangebroken? Rijd naar de vertrekhal van het vliegveld waar een medewerker van de valet parking op je wacht. De specifieke locatie krijg je per vliegveld tijdens je reservering door.
  3. Draag je auto over aan de medewerker. Geef je sleutel af en wandel zonder zorgen de vertrekhal in.
  4. Tijdens de reis staat je auto geparkeerd op een beveiligd terrein.
  5. Bij terugkomst staat een medewerker je met je auto en sleutel op te wachten, zodat je direct naar huis kunt.

Voordelen valet parkeren

Redenen om te kiezen voor valet parkeren wanneer je je auto bij het vliegveld parkeert, zijn eigenlijk heel simpel:

  • Geen stress en gedoe met parkeren, geen tijdsverlies.
  • Aankomst en vertrek bij de aankomst- en vertrekhal, functioneel.
  • Auto staat op beveiligd parkeerterrein, zonder zorgen op reis.

Wat kost valet parkeren?

Doordat je bij valet parking van fijne service geniet, kun je je vast voorstellen dat de tarieven gemiddeld hoger liggen dan bij de standaard parkeerplaatsen rond het vliegveld. Daarnaast verschillen de prijzen per aanbieder. Een voordelige en kwalitatieve valet aanbieder is Valetparking-service. Hier parkeer je vanaf €3,81 per dag bij Rotterdam Airport, vanaf €6,19 bij Schiphol en vanaf €7,14 bij Brussel Zaventem Airport.

Een schone en gewassen auto bij terugkomst

Valet diensten bieden je vaak wat extra’s. Zo kun je voor een kleine toeslag (delen van) je auto laten reinigen. Wassen, stofzuigen of een total cleaning, na terugkomst van je reis kun je er weer fris tegenaan. En heb je eenmaal geproefd van de voordelen van valet parkeren, dan is de kans groot dat je niet meer terug wilt naar een standaard parkeerplaats. We wensen je een fijne en onbezorgde reis!

Vorig artikelIn 4 stappen naar je eigen website of webshop
Volgend artikelGarantie verlopen? Met goedkope garantieverlenging loop je geen risico!