Zakelijk Ziggo: snelheden flink verhoogd per april 2021!

Snelheidsverhoging tot 100 Mbit/s per Ziggo Zakelijk abonnement.

1116
Zakelijk Ziggo B2B2C

Op 12 april 2021 kondigde Ziggo aan dat de snelheden van Ziggo Zakelijk per direct flink verhoogd werden. Vooral het Zakelijk Internet Start abonnement onderging een flinke upgrade in upload- én downloadsnelheid. Goed nieuws voor ondernemers die sneller internet wensen. Had je al een abonnement bij Ziggo Zakelijk? Dan maak je automatisch gebruik van de verhoogde snelheden.

Ziggo modem resetten

Huidige Ziggo klanten moeten om gebruik te maken van de verhoogde snelheden hun modem resetten. Hiervoor moeten zij de stekker 1 minuut uit het stopcontact halen. Hierna zijn de hogere download- en uploadsnelheden direct actief. Doe je niets, dan zal Ziggo het modem uiterlijk 31 mei 2021 op afstand resetten.

Zakelijk Ziggo pakket wijzigen of overstappen

Met de nieuwe upload- en downloadsnelheden is het interessant om je huidige pakket te herzien. Wellicht koos je eerder voor een groter Ziggo Zakelijk abonnement, maar kun je door de aanpassingen in snelheid nu ook prima uit de voeten met een kleiner abonnement. We zetten de wijzigingen per abonnement voor je op een rijtje.

Ziggo Zakelijk abonnementOude snelheidSnelheid per 12 april 2021Prijs p.m.Ontdek meer!
Ziggo Internet Start60/10 Mbit/s100/30 Mbit/s€42Meer informatie
Ziggo Internet compleet300/40 Mbit/s500/40 Mbit/s€49,50Meer informatie
Ziggo Internet Max600/50 Mbit/s700/50 Mbit/s€65Meer informatie
Ziggo Internet GIGA1000/50 Mbit/s1000/50 Mbit/s€75Meer informatie

Tijdelijk krijg je tot 4 maanden gratis + 3 Wifiboosters (t.w.v. €149) cadeau. Ontdek hier de actie en sluit je Zakelijk internetabonnement over.

Meer weten over de pakketten en mogelijkheden van Ziggo Zakelijk? Lees dan ons artikel over Ziggo Zakelijk: waarom kiezen voor internet van Ziggo. Hier ontdek je de voordelen van deze aanbieder, waaronder kortingen in combinatie met een Vodafone abonnement.

Sneller Ziggo ook voor consumenten

Niet alleen Zakelijk Ziggo kreeg een upgrade in snelheid, ook de consumentenpakketten gaan omhoog. Zo ging het goedkoopste Ziggo pakket Internet Basic van 25/2 Mbit/s naar 40/5 Mbit/s. De Internet Start (X)XL en Complete pakketten stijgen tot 100 Mbit/s in downloadsnelheid en 5 Mbit/s in uploadsnelheid.

Waarom verhoogt Ziggo de snelheid?

Ziggo heeft ruim 3,3 miljoen klanten. Door de Covid-19 crisis maakt men vaker gebruik van videovergaderingen, thuisonderwijs en internet in het algemeen. Ziggo vond het bieden van sneller internet dan ook van essentieel belang. ‘Het netwerk wordt steeds intensiever gebruikt. Daarom zitten wij niet stil, verbeteren we continu ons netwerk en zorgen we dat de snelheid van het internet bij onze klanten helemaal bij de tijd blijft’, aldus Marcel de Groot van VodafoneZiggo.

Het doel van Ziggo is om steeds meer huishoudens aan te sluiten op het GigaNet, met gigabitsnelheden, zodat iedere consument en zakelijke gebruiker op ieder moment van de dag toegang heeft tot snel internet. Pakketten vergelijken? Neem dan eens een kijkje bij Ziggo en ontdek direct de huidige aanbiedingen.


Vorig artikelWaarom ondernemers een VPN zouden moeten gebruiken!
Volgend artikelPublic display of ander presentatiescherm op kantoor: de voordelen