Wat is Ziggo SmartWifi? Ontdek Wifiboosters voor sneller internet!

Ziggo SmartWifi is de beste oplossing voor een zwak wifi-signaal in huis of op kantoor.

1636
Wat is SmartWifi wifiBoosters

Last van traag internet? Met Ziggo SmartWifi is dat verleden tijd! SmartWifi schakelt namelijk automatisch naar de beste frequentie, kiest het snelste wifi-punt en verdeelt de wifi naar huidig gebruik in huis of op kantoor. We vertellen je meer over de voordelen van SmartWifi.

Tijdelijk ontvang je zowel als huidige Ziggo-klant en als nieuwe Ziggo-klant korting op SmartWifi (gratis Wifiboosters en maand gratis Ziggo Internet) Je leest hieronder meer over deze actie.

Wat is Ziggo SmartWifi?

Ziggo SmartWifi is de beste oplossing voor een zwak wifi-signaal in huis of op kantoor.

Met Ziggo SmartWifi loop je soepeltjes door je dag, zo luidt de Ziggo slogan. Zij garanderen dat je met SwartWifi altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi hebt, zelfs als je ondertussen door huis of kantoor aan het lopen bent of in de buurt bent van isolatie, betonnen muren en apparatuur.

  • Schakelt automatisch naar beste frequentie
  • Selecteert automatisch snelste wifi-punt
  • Verdeelt wifi naar gebruik

Ziggo Smart Wifiboosters voor SmartWifi

Om gebruik te maken van SmartWifi van Ziggo plaats je een set smart Wifiboosters door je huis of kantoor. Deze kun je in elk stopcontact installeren. Ziggo SmartWifi inschakelen kan vervolgens via een eenvoudige installatie met de app.

  1. Installeer de Smart Wifiboosters app.
  2. Plug de Wifiboosters op de gewenste plekken in het stopcontact. Bijvoorbeeld op zolder of bij een raam (voor uitstekende verbinding in de tuin).
  3. Nu kun je Ziggo SmartWifi aanzetten via de app.

Ziggo SmartWifi Booster voor bestaande Ziggo-klanten

Ben je al klant bij Ziggo? Dan profiteer van korting op een set van drie smart Wifiboosters voor slechts €99,95 in plaats van €149,95.

Gebruik je intensief wifi, bijvoorbeeld omdat je veel gamen en streamen combineert met een slimme deurbel, slimme thermostaat en ander slimme apparaten? Stap dan over naar Ziggo Wifi 6. Hiermee heb je 10% grotere wifi-dekking. Het SmartWifi startpakket met één Wifibooster schaf je als Ziggo-klant aan voor €99,95. Je kunt overigens ook Wifiboosters lenen vanaf €1 per maand.

Ziggo SmartWifi gratis voor nieuwe klanten Ziggo Zakelijk

Nog geen klant bij Ziggo (Zakelijk), maar wel profiteren van hun razendsnel internet? Stap dan over naar Zakelijk Alles-in-1 en ontvang drie gratis smart Wifiboosters ter waarde van €149. Bovendien krijg je een maand gratis Ziggo Zakelijk (tot €92,50 korting).

Ziggo aanbiedingen zijn mogelijk aan verandering onderhevig. De huidige aanbiedingen lopen zover ons bekend in ieder geval tot 1 mei 2021.

Met Ziggo korting op Vodafone en andersom

Kiezen voor Zakelijk Ziggo kan sowieso voordelig voor je uitpakken, zeker als je ook klant bent of wilt worden van Vodafone. Je profiteert dan van de Ziggo non-stop gratis extra’s:

  • €4,13 korting op alle Vodafone abonnementen
  • Dubbele data
  • Gratis internetbeveiliging voor 20 apparaten
  • Gratis extra tv-pakket

Lees hier meer over de voordelen van Ziggo Zakelijk en het combineren met Vodafone.

Vorig artikelAandelen kopen: zo start je als beginnende belegger
Volgend artikelVoordelen van een nieuwe iPhone in jouw business