Voordelen van een nieuwe iPhone in jouw business

De iPhone 12 is uitgevoerd in vier verschillende modellen.

1143
iPhone 12 kopen

Met de introductie van de nieuwe iPhone 12, overwegen veel liefhebbers van de apparatuur van Apple hun bestaande toestel in te ruilen voor deze nieuwe variant. Als liefhebber wil je het nieuwste model in je bezit hebben! Welke voordelen kan dit nieuwe toestel jouw business bieden? Wat zijn wezenlijke verbeteringen, die de aankoop van de iPhone 12 interessant maken? In dit artikel zoomen we in op de voordelen die een zakelijke iPhone 12 je biedt. 

Groot scherm om documenten te kunnen lezen en bewerken

De iPhone 12 is uitgevoerd in vier modellen. Je hebt de keuze uit het basismodel, een Mini-, een Pro- en een Pro Max-versie. Van deze modellen is de iPhone 12 Pro Max het grootst. Het model beschikt over een scherm van 6,7 inch. Hiermee is de iPhone 12 Pro Max het grootste toestel dat Apple in de afgelopen jaren op de markt bracht. Voor zakelijke gebruikers van de iPhone 12 is een groot scherm wenselijk. Het maakt het makkelijker om documenten te lezen en deze onderweg te bewerken. We gebruiken onze smartphone steeds meer als een zakcomputer, in plaats van als een toestel om te bellen en berichten te versturen. 

iPhone 12 koppelen aan Apple apparaten

Snel bestanden delen op je iPad, iPhone en Macbook

Een andere reden die maakt dat de iPhone 12 interessant is voor zakelijke gebruikers, is de snelheid waarmee bestanden gedeeld kunnen worden tussen apparaten. Combineer de iPhone 12 met een iPad en bijvoorbeeld een Macbook. Met onder meer Airdrop heb je de mogelijkheid om binnen een paar seconden een bestand over te zetten van de iPad naar je iPhone 12 en andersom. Ideaal, wanneer je snel weg moet het document in de trein af wilt kunnen maken. Je hoeft het document niet eerst per mail te versturen of deze met een kabeltje over te zetten van je laptop. 

Snelle A14-chip in de iPhone 12

Niet alleen Airdrop maakt het delen van bestanden tussen apparaten van Apple heel eenvoudig. Ook de Bionic A14-chip aan boord van de iPhone 12 zorgt dat dit soepel en snel verloopt! De chip is dermate snel, dat het schakelen tussen apps niet langer voor haperingen zorgt. 

Apple iPhone 12 features

Profiteer van sneller internet met 5G

De nieuwe toestellen van Apple bieden de mogelijkheid om 5G te gebruiken. Ook in Nederland is men druk bezig met de uitrol van dit nieuwe netwerk. Het netwerk is sneller dan het reeds bestaande 4G-netwerk. Zo deel je foto’s sneller met collega’s, stuur je bestanden razendsnel naar je zakenpartners, zijn filmpjes binnen een paar seconden geladen, enzovoorts. Wel moet hierbij de opmerking gemaakt worden, dat 5G voorlopig nog niet te gebruiken is in Nederland. Apple zal dit netwerk op haar iPhone 12 in eerste instantie in andere landen aanbieden, dit heeft ermee te maken dat in Nederland de zendmasten nog niet geschikt zijn voor het 5G-netwerk.

Vorig artikelWat is Ziggo SmartWifi? Ontdek Wifiboosters voor sneller internet!
Volgend artikelWet Betaaltermijnen van grootbedrijf aan mkb van 60 naar 30 dagen?