Review: een zakelijk abonnement van Vodafone

Flexibel, betrouwbaar en een goede klantenservice.

2028
Man aan het videobellen

Als ondernemer is een goede verbinding noodzakelijk en kom je niet uit onder een mobiel telefoonabonnement. Aanbieders genoeg! Iedere telecomaanbieder biedt zo zijn eigen voor- en nadelen. Persoonlijk ben ik erg fan van Vodafone, dit dankzij de flexibele abonnementsmogelijkheden en de uitstekende klantenservice. Meer weten over een zakelijk abonnement van Vodafone? Je leest het in deze Vodafone review!

Flexibiliteit: van klein- tot grootverbruik

Vodafone biedt voor ieder type bedrijf een passend abonnement dat je kunt afsluiten op je zakelijke rekening. Je kiest zelf je telefoon, waarbij je keuze hebt uit diverse merken die je combineert met een abonnement of je kiest voor een Sim Only abonnement. Qua hoeveelheid data ben je erg flexibel en mocht je data over hebben dan kun je die delen met collega’s.

De looptijd van je abonnement richt je zelf in. En je zit gedurende de looptijd van het contract niet vast aan hetzelfde toestel, tijdens de contractperiode kun je namelijk van toestel switchen.

Andere voordelen van een zakelijk Vodafone abonnement:

  • Vervangend Toestel Service op reis binnen de EU
  • 1 TB cloudopslag met Microsoft Office 365
  • Upgraden gedurende looptijd als je abonnement niet meer voldoet qua data
  • Onbeperkt bellen (afhankelijk van je abo alleen binnen EU of ook erbuiten), zodat je niet bang hoeft te zijn dat je over je bellimiet heen zit
  • 5G-verbinding (GigaNet)
  • Nummerbehoud indien gewenst

Welk Vodafone Zakelijk abonnement past bij mijn bedrijf?

Benieuwd welk Vodafone Zakelijk abonnement bij jou past? Dit zijn de keuzes (prijzen mei 2020):

Red Pro Connect (€27 per maand)

Met het Red Pro Connect zakelijk abonnement van Vodafone geniet je van onbeperkt bellen en sms’en binnen Europese landen. Daarnaast krijg je 10 GB per maand. Je profiteert verder van alle standaard voordelen van een Vodafone abonnement, zoals hierboven genoemd.

Red Pro Select (€32 per maand)

Ook met dit Vodafone abonnement kun je onbeperkt bellen binnen Nederland en de Europese Unie. Het verschil met Red Pro Connect is dat je bij dit zakelijk abonnement maar liefst 25 GB aan data hebt. Tevens profiteer je van alle andere Vodafone Zakelijk voordelen, zoals hierboven benoemd.

Red Pro Unlimited (€37 per maand)

Het Red Pro Unlimited abonnement van Vodafone is dé oplossing voor iedereen die alles doet per smartphone en is tevens erg geschikt voor iedereen die veel in andere Europese landen verblijft. Onbeperkt data, bellen en sms’en vanuit Nederland en andere Europese landen, met daarnaast de standaard voordelen van Vodafone Zakelijk!


Wat kost een Vodafone Zakelijk abonnement?

Hierboven gaven we je al de standaard maandprijzen per abonnementsvorm. Dankzij de flexibiliteit van Vodafone zijn er echter uitgebreidere opties die invloed hebben op de prijzen, zoals de keuze tussen Sim Only versus abonnement met toestel, de looptermijn óf de combinatie met een Ziggo zakelijk abonnement.

1. Vodafone Sim Only versus abonnement met toestel

Als je kiest voor een zakelijk abonnement van Vodafone dan kies je zelf of je het toestel ergens los aanschaft en combineert met een Sim Only abonnement, of dat je een abonnement afsluit inclusief telefoon. Het voordeel van de smartphone erbij aanschaffen is dat je voordeliger uit bent dan wanneer je alles los aanschaft. 

Heb je dus een nieuwe telefoon nodig? Bekijk dan eens het aanbod. Genoeg keuze tussen verschillende merken en de nieuwste modellen, waaronder de nieuwste Apple iPhones, Samsung, Huawei en Sony. De prijzen starten vanaf zo’n €35 per maand.

2. Looptijd van het contract

Bij Vodafone kies je voor een loopduur van het contract van 1 jaar of 2 jaar. Logischerwijs is de maandprijs lager als je voor het 2-jarig abonnement gaat. Om precies te zijn is je maandbedrag €2,50 hoger als je kiest voor de looptijd van 1 jaar tegenover de prijs van 2 jaar.

3. Combineer Vodafone Zakelijk met Ziggo voor extra korting

Eerder vertelden we je al over de voordelen van een Ziggo Zakelijk abonnement én de voordelen van een combinatie met een Zakelijk Vodafone abonnement. Ziggo en Vodafone werken intensief samen en daar profiteer jij van! 

Als klant van zowel Ziggo als Vodafone geniet je van de volgende voordelen:

  • Korting van €4,13 per maand op je Zakelijk Vodafone abonnement
  • Dubbele data bij Red Pro Connect en Red Pro Select abonnement
  • Extra internetbeveiliging (voor 20 apparaten)
  • Een extra tv-pakket naar keuze

Review Vodafone: mijn persoonlijke Vodafone ervaring!

Nu je weet welke soorten zakelijke abonnementen van Vodafone er beschikbaar zijn, wil ik je graag nog wat vertellen over mijn persoonlijke ervaring met Vodafone. Na jaren klant te zijn ben ik nog altijd merktrouw en wel om de volgende redenen:

Flexibiliteit en overzicht

Bij Vodafone is het altijd erg duidelijk wat je krijgt voor welk bedrag. Ook als je particulier klant bent, geniet je van heel wat opties en kun je bijvoorbeeld extra bundels activeren indien nodig. Denk hierbij aan extra belminuten als je een maand wat meer belt, een buitenlandbundel als je op reis gaat, of extra MB’s.

In de Vodafone app zie je tevens heel duidelijk je maandbedrag, hoe ver je bundelverbruik is en welke extra bundels je kunt activeren.

Klantenservice / prettige communicatie

Al verschillende keren heb ik contact gehad met de Vodafone klantenservice, bijvoorbeeld voor het omzetten van mijn abonnement. Er werd me altijd goed en vriendelijk te woord gestaan. Eenmalig ging er iets mis vanuit Vodafone, waarbij ik snel werd teruggebeld met een verontschuldiging, oplossing en gratis extraatje, erg positief!

Verder is mijn telefoon ooit gestolen, stress! Het noodnummer van Vodafone gaf midden in de nacht direct uitkomst en in no-time was mijn simkaart geblokkeerd. Fijn om te weten dat je dat in noodgevallen zo snel kunt regelen.

Een laatste compliment naar Vodafone vind ik hun algemene communicatie. Rond feestdagen ontvang je vaak een sms’je en krijg je bijvoorbeeld toffe extra’s, zoals een dag onbeperkt MB’s. Verder bellen ze je na als je abonnement bijna verloopt en krijg je een mooie nieuwe aanbieding, zodat de kans dat je klant blijft groter is

Wat is jouw ervaring met Vodafone of een andere aanbieder? Laat het ons weten in een reactie of… Sluit hieronder je Vodafone Zakelijk abonnement af als je nog geen klant bent.


RECENSIES OVERZICHT
Onze beoordeling
Vorig artikelZakelijk boekhouden: zo pak je dat aan!
Volgend artikelHet belang van interactiviteit met jouw klanten
review-een-zakelijk-abonnement-van-vodafoneVodafone is niet de goedkoopste qua mobiele telefoonabonnementen. Er zijn bijvoorbeeld ook spelers in de markt die aanbieden via het netwerk van Vodafone. Het nadeel aan deze goedkopere spelers is dat de verbinding slechter kan zijn. Bij Vodafone betaal je weliswaar net iets meer, maar voor mij persoonlijk is de prijs de kwaliteit waard. Ik heb zelden verbindingsproblemen en vrijwel overal en altijd bereik. Dit in combinatie met de goede klantenservice zorgt ervoor dat ik graag klant van Vodafone blijf. Dat wil overigens niet zeggen dat andere mobiele aanbieders niet goed zijn, maar zolang ik tevreden ben zie ik geen reden om te switchen :-) !