De voordelen van een zakelijk telefoonabonnement bij KPN

1675
Blonde vrouw aan het bellen

Eerder schreven we al over een zakelijk abonnement van Vodafone en hoewel ik al jarenlang trouwe merkfan van Vodafone ben, is het ook zeker fair om andere zakelijke mobiele telefoonabonnementen onder de loep te nemen. Dit keer in de spotlights: KPN!

Hoe zijn de zakelijke abonnementen van KPN ingericht en wat zijn de prijzen en voordelen? Lees maar mee!

Wat zeggen klanten over KPN Zakelijk?

KPN is een van de toonaangevende aanbieders op het gebied van internet en telecom. Doordat ze een eigen netwerk hebben kun je er wel vanuit gaan dat je overal goed bereik hebt. En zo spreken ook de reacties op internet over KPN, klanten zijn erg tevreden over het goede netwerk/de verbinding. Tevens wordt de klantenservice erg gewaardeerd. Kortom, dan klinkt positief!

Na wat rondvragen in mijn netwerk, blijken ook de ervaringen van deze ondernemers zeer positief te zijn en niemand wil switchen. Tja, ik denk dat we toch allemaal snel merktrouw zijn aan onze aanbieder, totdat er eventueel pas voorvallen gebeuren waarbij we niet meer tevreden zijn. En hoewel er voordeligere alternatieven te vinden zijn, is een mobiel abonnement waarbij je er vanuit kunt gaan dat je altijd verbinding hebt, toch iets waar ondernemers niet op willen beknibbelen. Logisch natuurlijk!

Wat zegt KPN zelf over hun zakelijke abonnementen?

Hoe zet KPN Zakelijk zichzelf in de markt en wat zijn volgens hen de voordelen van het afsluiten van een zakelijk KPN abonnement?

  • Vervangende toestelservice
  • Geen BKR-registratie
  • Business Voicemail
  • Onderling data delen met collega’s
  • 5G ready
  • KPN-producten combineren voor extra voordeel

Abonnement met toestel of Sim Only

Je kiest bij het afsluiten van een zakelijk telefoonabonnement tussen een telefoon met abo of voor een los toestel met Sim Only abonnement. De voordeligste optie is een looptijd van twee jaar, maar KPN biedt tevens de optie tot een jaarabonnement of een abo dat maandelijks opzegbaar is (kost je tot zo’n €2 per maand meer).

Wanneer je kiest voor een toestel met abonnement dan profiteer je van een voordeligere abonnementsprijs. Verder biedt KPN toffe extra’tjes, zoals een gratis koptelefoon, draadloze oortjes of een extra kortingsdeal op bepaalde toestellen. Qua merken is er keuze genoeg, van Samsung en Apple tot LG, OPPO, Sony en Nokia.

De zakelijke Sim Only abonnementen sluit je al af vanaf €15,67 per maand voor onbeperkt bellen en sms’en. Daar krijg je dan geen GB’s bij, dus voor velen waarschijnlijk een onlogische keuze. Wanneer je kiest voor de total package met unlimited data plus onbeperkt bellen en sms’en, dan kost je dat €32,20 per maand. Verder heb je tussen de genoemde bedragen nog opties voor 2 GB, 5 GB, 10 GB en 20 GB. De prijzen van KPN liggen daarmee net wat lager dan bij concurrent Vodafone. (prijzen mei 2020)

Direct Spotify Premium afsluiten

Toegegeven, KPN doet heel mooi aan upselling. Wanneer je een zakelijk abonnement bij ze afsluit kun je direct een vinkje zetten bij Spotify Premium voor €8,26 per maand. Luister je graag een muziekje? Plaats dit dan direct binnen je zakelijk abonnement. Goedkoper en gemakkelijker dan via Spotify zelf een account aanmaken (€9,99 per maand).

Altijd online

KPN legt heel erg de focus op het altijd online zijn en zorgt naast een razendsnel netwerk ook voor goede verbindingen. Met het Unlimited Data abonnement kun je je smartphone inzetten als hotspot, zodat je vanaf iedere locatie kunt werken. Met deze én ieder ander abonnement kun je tevens de SIM-kaart van je smartphone in je laptop of tablet stoppen voor verbinding met internet.

Verschillende KPN-producten combineren voor extra voordeel

Was je al klant bij KPN (of Telfort) voor zakelijk internet en/of tv? Dan geniet je van extra korting op je zakelijk telefoonabonnement.

  • €6,20 per maand voordeel
  • Soms leuke extra acties, zoals hogere korting op Unlimited abonnement
  • Korting op andere producten, zoals Spotify, FOX Sports of Film1

Zakelijk telefoonabonnement afsluiten bij KPN

KPN is wat service en mogelijkheden betreft vergelijkbaar met Vodafone, maar de prijzen liggen net iets lager. Bij het kiezen van je aanbieder is het slim om rekening te houden met je internetprovider. Heb je bijvoorbeeld KPN of Telfort als internetprovider? Dan is een zakelijk telefoonabonnement van KPN een slimme keuze dankzij de extra kortingen (bij Vodafone is dat in combinatie met Ziggo – lees hier meer over de voordelen van Ziggo).

Bekijk hier vrijblijvend de KPN Zakelijk deals van het moment of sluit direct je abonnement af.


RECENSIES OVERZICHT
Onze beoordeling
Vorig artikelBlendle Premium nu GRATIS: Lees en luister onbeperkt nieuws van alle k(r)anten!
Volgend artikele-Boekhouden: ongekend eenvoudig boekhouden!
de-voordelen-van-een-zakelijk-telefoonabonnement-bij-kpnKPN is een van de grootste aanbieders van mobiele telefoonabonnementen in Nederland. Kies je voor KPN, dan kies je voor betrouwbaarheid, iets wat bij een telefoonabonnement wat ons betreft enorm belangrijk is. Er wordt vaak gedacht dat KPN duurder is dan concurrenten, maar dat is dus niet waar. Wij raden het daarom zeker aan voor je zakelijke abonnement!