Wat maakt Yourhosting zo populair?

Een snelle en veilige website.

1317
Vrouw yourhosting

Wanneer je een professionele website op wilt gaan zetten is het belangrijk om na te denken over de hosting ervan. Een goede hostingprovider zorgt er niet alleen voor dat je website online is, maar is ook van groot belang voor de snelheid en de veiligheid ervan. Kijkende naar de verschillende hostingproviders is Nederland is Yourhosting die er absoluut uitspringt wat betreft populariteit. Waarom is dit een populaire keuze onder veel kleine én grote bedrijven?

Wat is Yourhosting?

Yourhosting is een Nederlandse hostingprovider met een hoofdkantoor in Zwolle dat diensten aanbiedt voor groot- en kleinbedrijf, maar ook voor particulieren. Het bedrijf, dat inmiddels ruim 15 jaar bestaat, wordt vooral geroemd om veiligheid, performance en support. Heb je vragen of een probleem, dan neem je contact op met de gespecialiseerde klantenservice die altijd voor je klaar staat, gewoon in het Nederlands. Yourhosting heeft een eigen websitebouwer genaamd MijnWebsite, maar biedt ook gratis installaties van de volgende andere website builders/CMS-systemen:

 • WordPress
 • Joomla!
 • OpenCart
 • phpBB
 • PrestaShop
 • MediaWiki
 • phpMyFAQ
 • Drupal
 • phpList
 • Magento

Domeinnaam met SSL-certificaat

Een website begint natuurlijk met een goede domeinnaam. Bij Yourhosting check je eenvoudig of jouw favoriete domeinnaam nog beschikbaar is om hem vervolgens vast te leggen. Je hebt al een .nl domeinnaam voor slechts €1 per jaar en een .com domein voor €10 per jaar. Uiteraard vind je bij Yourhosting nog veel meer verschillende domeinextensies, van een simpel .be domein tot allerlei exotisch varianties zoals .productions. De prijzen verschillen per extensies, waardoor de een interessanter is dan de ander.

Registreer nu een .nl-domeinnaam voor € 1,-

Meerdere domeinnamen vastleggen? Dan biedt Yourhosting korting tot 12.5%. Dit werkt volgens onderstaande staffelconstructie.Deze hostingprovider denkt ook aan de veiligheid van je site en biedt daarom ook SSL-certificaten (secure sockets layer). Dit is een extra beveiligingslaag voor je website die zorgt voor een versleutelde verbinding tussen gebruiker en server. Dit klinkt wellicht als hocus pocus, maar je herkent een actief SSL-certificaat aan een webadres dat begint met https:// in plaats van http://. Daarnaast is er een slotje zichtbaar in de zoekbalk van de browser. Sterker nog: als een website géén SSL-certificaat heeft staat er bijvoorbeeld in Google Chrome voortaan “Je verbinding met deze website is niet beveiligd”. Kortom: dit zorgt ervoor dat je gebruikers je website veilig en vertrouwd kunnen bezoeken, daarnaast is het wettelijk verplicht binnen de AVG/GDPR.

Yourhosting biedt 3 verschillende SSL-certificaten:

 • Domain Validation SSL (€2,41 per maand): beschermt één (sub)domein, bedoeld voor particuliere websites met een garantie tot 10.000 dollar.
 • Wildcard SSL (€6,58 per maand): beschermt één website met subdomeinen met een garantie tot 10.000 dollar.
 • Extended Validation SSL (€10,75 per maand): bedoeld voor webshops en bedrijven, biedt onder andere een garantie tot 250.000 dollar en meer controles.

VPS

Yourhosting biedt naast reguliere hosting (shared hosting) van websites ook Virtual Private Servers (VPS). Bij shared hosting bij een hostingprovider delen jij en andere klanten een server. Het voordeel ervan is dat dit relatief goedkoop kan. Het nadeel is dat je minder vrijheden hebt in onder andere het installeren van software, bovendien deel je de performance met de andere klanten.

Bij VPS Hosting wordt een deel van de server virtueel voor jou gereserveerd. Dit gedeelte van de server is daarmee helemaal voor jou, waarmee je in grote lijnen kan doen wat je wilt. Bovendien is dit schaalbaar wanneer je website ineens enorm groeit. Je kiest zelf hoeveel ruimte en rekenkracht je nodig hebt, wat altijd verder uit te breiden is. Door middel van VPS Hosting geniet je veel van de voordelen van een eigen fysieke server, maar bespaar je aanzienlijk in kosten.

VPS Hosting is bij Yourhosting mogelijk vanaf €8 per maand, waarbij je de eerste 3 maanden slechts €4 betaalt.


Vrouw in serverruimte.

Geïntegreerde Microsoft clouddiensten

Yourhosting is Microsoft Gold Certified Partner, de hoogste partnerstatus binnen Microsoft. Dit betekent onder meer dat je je hosting bij Yourhosting kunt combineren met een Microsoft Office 365 abonnement. Vanaf €3,99 per maand maak je al online gebruik van Microsoft Word, Excel, Powerpoint en Onenote. Tevens krijg je de beschikking over online vergadertool Microsoft Teams, 1TB OneDrive voor bedrijven, Exchange e-mail, agenda’s en antispam. Dankzij dit pakket zorg je ervoor dat je medewerkers ideaal samen kunnen werken en je direct de belangrijkste zakelijke tools van Microsoft tot je beschikking hebt voor alle medewerkers. Yourhosting garandeert hiervoor een uptime van 99,9%, Nederlandse support en gratis installatie.

Supersnel!

Een snelle website is belangrijk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gebruikers. Zo is bewezen dat een snellere website positieve effecten heeft voor je SEO-posities, maar ook de conversie van je webshop verhoogt. Met een gemiddelde laadtijd van 0,39 seconden is YourHosting in 2018 getest als de snelste hostingprovider in Nederland, net voor nummer twee SoHosted met 0,44 seconden.

Geïnteresseerd in YourHosting? Het bedrijf biedt verschillende aantrekkelijke voordelen voor nieuwe klanten.


Vorig artikelRem de kosten van je huidige autoverzekering af met deze tips
Volgend artikelBeleggen in vastgoed? Zo geeft het je voorspoed!