Waarom WordPress hosting via Hostnet een slimme keuze is

Vanaf €2,25 per maand, inclusief SSL-certificaat.

1079
Wordpress hosting

Regelmatig zetten we op B2B2C.nl een hostingprovider in de spotlights. Er zijn er immers zoveel, dus hoe kies je nu uit het enorme aanbod? Als het aankomt op WordPress hosting dan is Hostnet een goede keuze. Waarom kiezen voor deze partij voor jouw WordPress website? We vertellen je over de voordelen.

Wat is Hostnet?

Hostnet is een partij die zich focust op de online groei van jouw bedrijf. Van starten tot realiseren en groter worden. Dat vertaalt zich in volledige services als het aankomt op het managen van websites. Van het registreren van een domeinnaam tot webhosting, VPS, e-mail, beveiligingen zoals SSL en zelfs cloudtoepassingen, bijvoorbeeld met Microsoft 365. Kortom, het complete plaatje voor het effectief en veilig hosten van jouw website.

Hostnet logo

7 dagen per week service

Zoek je een betrouwbare en betrokken partij voor jouw hosting? Dan zit je in ieder geval goed bij Hostnet. Ze zijn dagelijks bereikbaar via telefoon, chat, e-mail en WhatsApp.

  • Maandag tot en met vrijdag: 8.00 – 22.00 uur
  • In het weekend: 10.00 – 22.00 uur

Controleer je nieuwe domeinnaam of verhuis je domein

Een nieuwe website begint natuurlijk bij een sterke domeinnaam. Wil je een nieuwe website starten? Dan kun je via Hostnet eenvoudig controleren of jouw favoriet nog vrij is. Groot voordeel is dat je ook direct aanbevolen domeinnamen te zien krijgt.

De prijzen zijn scherp en je krijgt tevens bundels aangeboden. Zo kun je met korting bijvoorbeeld een domeinnaam met meerdere extensies (zoals .nl, .be en .online) aanschaffen. Dit alles al vanaf €0,49 per jaar.

Je kunt je domeinnaam ook gratis verhuizen naar Hostnet. Hierbij betaal je dus alleen voor de jaarlijkse kosten voor domeinregistratie. Als je dit doet, vergeet dan niet het contract bij je huidige provider op te zeggen.

Hosting WordPress tips

WordPress hosting via Hostnet

We gaven al aan dat Hostnet een uitstekende partij is voor WordPress hosting en we vertellen je natuurlijk ook graag waarom. De highlights:

  • Goedkope pakketten afgestemd op jouw gebruik
  • Razendsnel, beste performance dankzij krachtige webservers met SSD
  • Veilige hosting vanaf gecertificeerde Nederlandse dataservers
  • Altijd inclusief SSL-certificaat voor veiligheid en betrouwbaarheid
  • Direct starten na afsluiten van hosting, geen wachttijd
  • Uitstekend helpcenter dat dagelijks bereikbaar is voor al je vragen
  • Binnen 30 dagen niet tevreden? Geld terug-garantie

Hoe het werkt om ermee te starten? Je kiest een WordPress-pakket en koppelt je domeinnaam eenvoudig aan het pakket (of je registreert een domeinnaam via Hostnet en sluit direct het pakket af). Daarna zorgt Hostnet voor automatische WordPress-installatie. Binnen enkele minuten ontvang je de inloggegevens, zodat je direct aan de slag kunt met het programmeren van je website.

Wordpress starten

Welk WordPress hosting-pakket past bij mij?

Afhankelijk van je wensen aan je website biedt Hostnet verschillende pakketten voor WordPress hosting aan. Je kunt overigens altijd met het kleinste pakket beginnen, want upgraden kan op ieder moment. Van de andere kant kun je ook direct voor een groter pakket kiezen, want de prijzen zijn aantrekkelijk en liggen dicht bij elkaar.

WordPress 5 GB – Vanaf €2,25 per maand

Bij dit pakket krijg je 5 GB aan schijfruimte en 100 GB aan dataverkeer. Je maakt gebruik van PHP 5.4 t/m 8.0 en krijgt toegang tot 5 mailboxen. Ook krijg je gratis SSL en €85 Google Ads-tegoed. Kun je meteen een campagne opzetten om je website te boosten!

WordPress 50GB – Vanaf €3,25 per maand (meest gekozen)

Ook hier geniet je van de Hostnet voordelen, waaronder gratis SSL en €85 Ads-tegoed. Het verschil met het voorgaande pakket is dat je hier 50 GB aan schijfruimte krijgt en toegang tot 50 mailboxen.

WordPress 100GB – Vanaf €4,25 per maand

Hier ook weer dezelfde basisvoordelen als in de andere pakketten. Hier heb je echter maar liefst 100 GB aan schijfruimte en toegang tot 100 mailboxen. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor grote websites.

TIP: bij een pakket van 50GB ontvang je tijdelijk een WordPress-handleiding ter waarde van €19,95. Daarnaast ontdek je op de website van Hostnet tal van tips en tricks voor het opzetten en uitbreiden van je WordPress-website.

Starten met Hostnet?

Enthousiast over Hostnet? Zie je de snelheid, veiligheid en het gemak van deze WordPress hostingpartij wel zitten? Sluit dan je domeinnaam over of bekijk of je gewenste URL nog beschikbaar is. Kies het abonnement dat bij je past.

Vorig artikelVerdient online marketing een grotere rol in jouw bedrijfsvoering?
Volgend artikelHoe stimuleer je innovatie binnen een organisatie?