Over Ons

B2B2C staat natuurlijk voor Business-to-Business-to-Consumer. Kort gezegd betekent dit dat het ene bedrijf het andere bedrijf helpt bij het leveren van producten of diensten aan een klant, in de breedste zin. B2B2C.nl is een website met ondernemerstips en diverse informatieve artikelen op het gebied van onder meer financiën, verzekeringen, telecom, office en travel. Het doel van deze tips is ondernemen leuker, makkelijker of voordeliger maken en tegelijkertijd te kijken of andere bedrijven jouw bedrijf kunnen ondersteunen in het beter bedienen van je klanten.

Wij zijn een onafhankelijke partij en verkopen zelf geen producten of diensten via deze website. Wel geven we advies over (zakelijke) producten en diensten. Hierbij streven wij naar relevante informatieverstrekking. Daarnaast kunnen onze artikelen (affiliate)links van diverse aanbieders bevatten, om je op die manier door te sturen naar producten en diensten. In onze artikelen staat effectief ondernemen in de algemene zin van het woord centraal. 

Samenwerken?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking, bijvoorbeeld een gastartikel of banner? Neem dan contact op via [email protected].

Vragen, opmerkingen, onjuistheden

Wij doen ons best om volledige en juiste informatie te verstrekken op B2B2C.nl en alle informatie actueel te houden. Mogelijk kan een situatie bij een aanbieder gewijzigd zijn, waardoor de informatie niet geheel up-to-date is. Aan de informatie op B2B2C.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Heb je vragen of opmerkingen over onze artikelen of heb je een onjuistheid gedetecteerd? Dan kan je contact opnemen via [email protected].

Contact

B2B2C.nl is onderdeel van The Content Case, een online marketingbureau met focus op het genereren van organisch bereik, onder andere middels content, SEO & affiliatemarketing.

Bedrijfsnaam: The Content Case

Uitvoerders: Joost Zengers & Yvonne Bierings
KvK-nummer: 75958171

Website: www.thecontentcase.nl