Met deze gratis cursus loopt je boekhouding nooit meer in het honderd!

Gemakkelijk boekhouden met de gratis boekhouden cursus van e-Boekhouden.nl

1214
geld verdienen boekhouding

Het bijhouden van de administratie is vaak geen favoriete klus. In- en uitgaven bijhouden, urenregistratie, Belastingaangifte en noem maar op! Om nog maar niet te beginnen over het feit dat het doen van de boekhouding niet altijd even makkelijk is. Voor je het weet ben je uren verder en weet je niet eens zeker of je het goed hebt gedaan.

Ben je een leek op boekhoudgebied? Lees dan verder en ontdek de gratis cursus boekhouden van e-Boekhouden.nl. Met oefenopgaven en e-book ben je binnen no-time een pro.

Boekhouden met e-Boekhouden.nl

Eerder vertelden we je al over het boekhoudprogramma van e-Boekhouden. In deze e-Boekhouden review las je over de mogelijkheden en handigheid van het programma. Bovendien is de software voor beginnende ondernemers maar liefst 15 maanden gratis te gebruiken.

Kennis uitbreiden met boekhoudcursus voor startende of gevestigde ondernemers

Hoewel e-Boekhouden er binnen hun programma alles aan doet om het bijhouden van de administratie zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken, kan het soms toch lastig zijn om de boekhouding te doen. Als beginnende ondernemer moet je ervaring op doen, als ervaren ondernemer is de kans groot dat de boekhouding qua omvang steeds groter en ingewikkelder wordt.

Om boekhouden voor iedereen gemakkelijker te maken, heeft e-Boekhouden naast hun boekhoudsoftware een programma opgezet waarmee je je boekhoudkennis naar een hoger niveau kunt tillen. Het maakt hierbij niet uit of je een beginnende of gevestigde ondernemer bent. De cursussen zijn voor eenmanszaken, VOF, BV, verenigingen en eenmanszaken.

Oefenopgaven en realtime oefenen

Wanneer je klant bent bij e-Boekhouden dan kun je gratis deelnemen aan de cursus. Hierbij kun je oefenopgaven maken om kennis te maken met het boekhoudpakket. Slimmer is het om je eigen administratie naast de cursus te openen, zodat je de kennis meteen doorvoert op je eigen administratie.

E-book boekhouding ter ondersteuning

Bij de cursus krijg je ook een gratis boekhouden e-book tot je beschikking. Hierin komen de volgende facetten aan bod:

  • Basisbegrippen van (online) boekhouden
  • Het inrichten van de administratie
  • Het documenteren van facturen, bonnen en afschriften
  • Leveringen vanuit en naar het buitenland
  • Complexere zaken als kasverschillen en de verwerking van privé/zakelijke aankopen
  • BTW-administratie en aangifte

Cursus op locatie voor extra diepgang

Zit je administratie wat ingewikkelder in elkaar of trek je gewoon liever een dag uit om je gehele administratie onder de knie te krijgen? Ga dan de uitdaging samen met andere cursusleden aan met een cursus boekhouden op locatie. Hier leer je de basis, ga je dieper in op grootboekrekeningen, balansen en het samenwerken met je accountant of boekhouder.

Voor een eenmalig bedrag van €125 (exc. btw) ga je voor deze eendaagse boekhoudcursus, die plaatsvindt op verschillende locatie door heel Nederland. De prijs is inclusief lunch en certificaat van deelname. Bekijk hier de data van eendaagse boekhoudcursus op locatie.

Boekhoudtools vergelijken

Maak je al gebruik van een boekhoudtool? In onze boekhoudtool vergelijk je diverse aanbieders van boekhoudprogramma’s, waaronder e-Boekhouden. Filter op functies en prijs en start direct met het gemakkelijk bijhouden van je administratie.

Vorig artikel5x gratis stockfoto sites voor kwalitatief beeldmateriaal!
Volgend artikelLos juridische conflicten op met een zakelijke rechtsbijstandverzekering