Wat is Craft CMS?

Als je jezelf wegwijs maakt in het bedrijf Craft, is de kans groot dat alle bovenstaande taken zonder problemen uitgevoerd gaan worden.

704

Wanneer jij of iemand die je kent onlangs is begonnen met het opstarten van een (eigen) bedrijf, is het bijna onmogelijk dat de term Craft CMS nog niet bekend is. We zien deze term niet alleen steeds vaker voorbij komen op het internet, maar horen ook steeds meer mensen die er gebruik van maken. Wat is Craft CMS eigenlijk en wat kunnen we ermee? Deze en veel andere vragen worden gelukkig in deze blog beantwoord. Zo weet jij na het lezen van deze blog precies wat Craft CMS doet en inhoudt en vooral wat het voor jou kan betekenen. Lees daarom vooral gauw verder!

Web development

Een term die we vrijwel meteen kunnen koppelen met Craft CMS is ‘web development’, maar waarom? Wanneer we enkel en alleen naar deze term kijken, merken we al gauw dat we deze moeten combineren met het ontwikkelen van sites, apps en bepaalde online toepassingen. Dit klinkt misschien wat abstract, maar in de praktijk wijst web development zich wel redelijk. Een groot deel van de bedrijven kiest ervoor om speciaal iemand in dienst te nemen die zich bezig houdt met zaken als deze, maar je kunt er ook altijd voor kiezen om een bedrijf als Doop in te schakelen. Doop helpt jou graag met zaken als web development, maar leert je ook veel over Craft CMS: iets waar we het maar gauw over moeten hebben!

Craft CMS

Zoals je net al even hebt kunnen lezen, moeten of uiteraard mogen we Craft CMS combineren met Web Development, waarom? Craft CMS kunnen we het beste omschrijven als een zogeheten ‘contentmanagementsysteem’, vandaar de ‘CMS’. Niet alleen gebruiken de eerdergenoemde bedrijven als Doop dit systeem, maar wordt er bij een groot deel van de overige bedrijven in de wereld gebruik gemaakt van Craft. Wanneer je bijvoorbeeld websites, portals, progressive web apps of webshops moet bouwen, is een programma als Craft een echte aanrader. Je kunt er uiteraard altijd voor kiezen om een bedrijf als Doop in te schakelen voor deze zaken, maar wanneer je jezelf wegwijs maakt in het bedrijf Craft, is de kans groot dat alle bovenstaande taken zonder problemen uitgevoerd gaan worden. Veel plezier met Craft CMS!

Vorig artikelOktober Woonmaand: korting op het upgraden van je kantoor
Volgend artikelZakelijke lening voor bedrijfsfinanciering: waar let je op?