de kracht van Hyred, het eerste User Generated Content platform in Nederland

We zoomen in op de betekenis van User Generated Content (UGC) en het gebruik van UGC platform Hyred.

83
Wat is User Generated Content

Je kunt zelf zeggen dat je de beste bent, maar het is geloofwaardiger als iemand anders dat zegt. Want zeg nu zelf, jij zoekt toch ook regelmatig naar reviews voordat je een nieuw product of een nieuwe dienst probeert? Soms heb je als merk echter net even dat zetje nodig om online bekendheid te krijgen. Betalen voor deze zogenoemde User Generated Content (UGC) is dan een oplossing. Dat kan bijvoorbeeld via een platform als Hyred, het eerste User Generated platform van Nederland.

User Generated Content betekenis

Wat is User Generated Content? Nou, eigenlijk precies wat de naam al doet vermoeden. Het is content in welke vorm dan ook, die door gebruikers van een product of dienst gecreëerd is. Dat kan bijvoorbeeld een post op social media zijn, zoals een mooi foto op Instagram, of een grappig filmpje op TikTok of een unboxing video op YouTube.

Ook reviews op platformen en ervaringen in fora behoren hiertoe. En er zijn nog veel meer User Generated Content voorbeelden. Eigenlijk alle content die gebruikers zelf toevoegen, behoort tot UGC.

UGC voorbeeld: Mijn JURA E6 Review, waarin ik vertel vanuit mijn persoonlijke ervaring waarom dit wel of geen fijn koffieapparaat is.

Waarom is User Generated Content waardevol?

User Generated Content voor je merk krijgen is super waardevol, om de eerder genoemde reden dat de mening van een ander nu eenmaal als relevanter wordt beschouwd, dan wanneer je zelf je ‘awesomeness’ van de daken schreeuwt!

Maar het is nog niet zo makkelijk om mensen (positief) over je te laten praten. Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Of beter gezegd, je kunt iemand betalen voor de creatie van content. Dat hoeft niet per se in geldvorm te zijn, want veel influencers en andere creators accepteren ook producten. Zo’n ruildeal is dan eigenlijk een win-winsituatie.

Hyred als eerste UGC platform van Nederland

Hoe vind je die goede content creators die bij je merk passen? Daar is gelukkig wel een makkelijke oplossing voor. Het platform Hyred! Dit was het eerste UGC platform van Nederland. Voor weinig geld kies je voor professionele content die ook écht aansluit bij wat je wilt. Laten we eens inzoomen op hoe dat precies werkt:

  1. Selecteer je wensen via Hyred en activeer/betaal de opdracht.
  2. Vergelijk meer dan 500 portfolio’s van UGC creators en kies die het beste bij je past.
  3. Stuur je product naar de UGC creator.
  4. Binnen maximaal 7 dagen ontvang je het resultaat
  5. Vraag waar nodig om aanpassingen en laat de UGC content live gaan!

De kracht van Hyred zit hem niet alleen in de grote selectie met diverse UGC creators, maar ook in het fiet dat ze écht focussen op kwaliteit (in plaats van kwantiteit). Experts bedenken de concepten en professionele editors monteren de video’s. Zij ondersteunen dus de UGC creators om tot het beste resultaat te komen.

UGC creator inschakelen? Hyred kortingscode voor 5% korting!

Wil je jouw merk in de schijnwerpers zetten en een professionele UGC creator vinden? Misschien is Hyred wel iets voor jou?! Je kunt het laagdrempelig proberen vanaf €59. Of voor nóg minder, als je deze Hyred kortingscode gebruikt! Je vult deze in tijdens het bestelproces van je order op de website van Hyred voor 5% korting.

  • Surf naar Hyred.nl
  • Maak je gratis account aan
  • Vul kortingscode B2B2C in tijdens het betaalproces (geldig in 2024)
  • Liever persoonlijk advies, dan plan je eerst een vrijblijvend gesprek met Hyred in.
Hyred review UGC Creator
Vorig artikelDe voordelen van het inschakelen van een belastingadviseur
Volgend artikelBedrijfsoverdracht: waar denk je aan?