Betaal niet te veel voor het versturen van je pakketjes

Heb je hulp nodig bij het versturen van de pakketten en wil je geld en tijd te besparen? Shops United helpt!

689

Als je een webshop hebt weet je dat het verzenden van pakketjes snel in de kosten kan lopen, helemaal als je nog niet zoveel verkoopt. Handmatig alle labels aanmaken is ook al geen pretje en een fout is daarmee natuurlijk al snel gemaakt. Het is dus een missie voor vele webshops om een manier te vinden om het pakketten versturen zo goedkoop, snel en makkelijk te laten verlopen. In deze blog vertellen we hoe je dat voor elkaar kunt krijgen voor jouw webshop!

Kan het kleiner?

Een fout die vaak gemaakt wordt is dat webshops pakketten versturen in een te grote doos, terwijl het ook gewoon in een kleinere doos of een brievenbuspakket past. Als je hierop let kun je al snel een hoop geld besparen. Als je vervolgens een goed labelsysteem hebt om snel en makkelijk labels aan te maken is het versturen een fluitje van een cent.

Automatische verzendlabels

Je kent vast de stress wel van het handmatig invoeren van alle verzendlabels. Je hebt alle pakketten klaar staan, het duurde iets langer dan verwacht en dan moet je in allerijl nog de labels handmatig aanmaken. Een fout ligt dan snel op de loer en een pakketje op het verkeerde adres is natuurlijk niet wat je wil. We raden aan daarvoor eens rond te kijken bij bijvoorbeeld Shops United. Zij maken gebruik van een online verzendsysteem dat automatisch labels aanmaakt, hoef jij alleen nog maar te printen en te plakken.

Pakketvolume

Als je nog niet zoveel pakketjes verstuurt kan het aardig wat kosten per verzonden pakket. Maar wanneer je je aansluit bij een partij als Shops United profiteer je van het pakketvolume van al hun andere klanten. Je lift dan mee op de verkopen van andere partijen en biedt elkaar dus eigenlijk de voordelen. Bij hun online tool profiteer je daarnaast ook van hun samenwerking met diverse vervoerders.

Hulp nodig?

Heb je nou hulp nodig bij het versturen van de pakketten? En zie jij het wel zitten om geld en tijd te besparen? Kijk dan eens op de website van Shops United. Zij werken samen met de grote vervoerders als DHL, PostNL, UPS en FedEx. Met hun online tool kun je bovendien automatisch verzendlabels aan laten maken. Je kunt de tool ook gemakkelijk koppelen aan je webshop en software als Magento. Bij Shops United zit je niet vast aan een contract, je kunt elk moment opzeggen.

Vorig artikelKunststof verpakking speciaal gemaakt voor jouw product!
Volgend artikelOnline afsprakensysteem: super praktisch & gratis te gebruiken via deze tip!