Muntverzamelaars, claim nu je gratis officiële bevrijdingsuitgifte munt

Een gratis investering? Wie weet..

1299
Munten in een glazen pot

Vergeet heel even je crypto’s, beleggingen en andere investeringen en neem vijf minuten de tijd om naar deze gratis (!) munt te kijken. De officiële Nationale Bevrijdingsuitgifte munt is vanaf nu verkrijgbaar. 50.000 inwoners van Nederland kunnen deze unieke verzamelaarsmunt bestellen. Met deze gelimiteerde oplage verwachten muntexperts dat de vraag veel groter is dan het aanbod. Wie weet in de toekomst nog geld waard dus?!

Update juli 2021: ondertussen is de voorraad beperkt (of mogelijk ondertussen helemaal op).

Aandenken aan de vrijheid

2020, het jaar dat Nederland 75 jaar bevrijd is van de Duitse bezetting. Ter ere van deze gelegenheid is de officiële Nationale Bevrijdingsuitgifte geslagen, een verzamelaarsmunt die één op de 350 Nederlands kan bemachtigen. In dit geval geldt, wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Wat kost de officiële Nationale Bevrijdingsuitgifte munt?

Als inwoner van Nederland krijg je deze munt GRATIS! Dit ter herdenking van onze bevrijding. Je betaalt slechts een bijdrage in verzend- en verzekeringskosten aan €3,95. Je kunt één gratis bevrijdingsuitgifte per huishouden bestellen.

Nationale bevrijdingsuitgifte bestellen

Het aanvragen van deze verzamelaarsmunt kost je nog geen vijf minuten. Daarvoor vul je slechts je gegevens in en betaal je de verzend- en verzekeringskosten à €3,95. Tijdens het aanvragen van de munt is het optioneel om een fraaie en beschermende MuntCassette erbij te nemen voor €4,95 (normaal €9,95). 

Tevens is het mogelijk om andere limited munten aan je aanvraag toe te voegen. De mogelijkheden van bij te bestellen munten kunnen steeds weer wisselen (afhankelijk van aanbod) en ontdek je pas tijdens het aanvraagproces.

Genummerd eigendomscertificaat

Bij de munt kun je ook een genummerd eigendomscertificaat ontvangen om je uitgifte compleet te maken. Op dit garantiecertificaat worden de authenticiteit en verzamelwaarde gewaarborgd en zorgt ervoor dat je als eigenaar een geregistreerd bewijs hebt dat de munt van jou is. De prijs van dit genummerd eigendomscertificaat is €2,95 en kun je tijdens het gratis aanvragen van de munt direct mee bestellen (optioneel).

Samenwerking Nederland en Canada 

De munt is ontstaan uit een bijzondere samenwerking tussen Nederland en Canada, oftewel een van de landen die een cruciale rol heeft gespeeld in onze bevrijding. De Koninklijke Canadese Munt (Ottawa), de Canadese ambassade (Den Haag) en het Amsterdams Muntkantoor hebben aan het uitgeven van deze munt meegewerkt.


Vorig artikelReview Moneybird: dé boekhoudtool voor iedere ondernemer
Volgend artikelVeilig op weg met een bedrijfsautoverzekering!