Blendle Premium nu GRATIS: Lees en luister onbeperkt nieuws van alle k(r)anten!

Al het belangrijk nieuws voor jou in één app.

1100
man leest krant op bankje

De beste nieuwsitems van alle kranten en tal van tijdschriften gecombineerd op één platform, en dat om te lezen en te luisteren… Dat is Blendle Premium. De nieuwssite verzameld meer dan drie miljoen artikelen in een app, waarbij je interesses aan kan geven zodat jouw voorkeursonderwerpen direct in het overzicht naar voren komen. Normaal kost Blendle €10 per maand, maar nu is deze app tijdelijk gratis beschikbaar.

Wat is Blendle?

Dagelijks verschijnen er duizenden goede nieuwsberichten op tal van platformen. Lastig om het beste nieuws daaruit te selecteren en gewoonweg alles bij te houden, zo vonden de bedenkers van Blendle. Daarom richtten zij het platform Blendle op, een website / app waarop de beste artikelen uit binnen- en buitenland worden verzameld. Je vindt er:

  • Nieuwsartikelen binnenland en buitenland
  • Opiniestukken en columns
  • Diepe-interviews met ondernemers en politici
  • Analyses en reportages over uiteenlopende onderwerpen
  • Interessante stukken over het dagelijkse leven / feitelijke informatie
  • Items uit magazines, zoals Psychologie magazine, Quest, Quote en HP/De Tijd

Tevens belangrijk: geen advertenties!

Onbeperkt journalistieke content met Blendle

Blendle wordt ook wel eens de ‘Netflix’ van de journalistiek genoemd en dat is niet voor niets. Je bladert er door tal van kranten en tijdschriften, van de Volkskrant tot Telegraaf en van de Men’s Health tot de LINDA en Voetbal International. Iedere ochtend ontvang je een selectie met topverhalen, interviews en columns, de grootste journalistieke nieuwsbrief van Nederland.

Blendle Audio

Het toffe aan Blendle is dat je ook kunt luisteren naar artikelen. Handig als je bijvoorbeeld onderweg bent, maar ook als je geen zin hebt om te lezen. Lig je bijvoorbeeld heerlijk in de tuin, zit je in de auto of lig je op de bank? Waar je ook bent, via de app luister je iedere dag naar het beste uit kranten. Een geselecteerd aantal stukken worden iedere dag voorgelezen voor professionele stemmen.

Geselecteerd nieuws op basis van algoritme

Blendle verzamelt de beste artikelen en bepaald op basis van een algoritme welke artikelen aan je aangeraden worden. We hebben zelf Blendle net ontdekt en hebben momenteel nog geen account (zijn we wel van plan!), dus zijn we op zoek gegaan naar Blendle reviews van gebruikers. De uitkomsten zijn verrassend en uit diverse reviews over Blendle komt naar voren dat gebruikers ook echt artikelen aangeraden krijgen die zij zelf uit kranten en tijdschriften zouden selecteren. Wanneer je een tijdje Blendle gebruikt dan herkent de app jouw leespatroon en schotelt je op basis daarvan de meest interessante artikelen voor.

Wat kost Blendle?

Voorheen kon je een tegoed op je Blendle-account zetten en daarmee per artikel betalen. Tegenwoordig werkt het veel handiger en kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruikmaken van alle Blendle diensten met Blendle Premium. Een Blendle Premium abonnement kost (prijzen juni 2020):

  • €10 per maand (maandelijks opzegbaar)
  • €100 per jaar (eenmalige betaling óf betaling in termijnen)

Wil jij Blendle Premium eerst gratis proberen? Maak dan hieronder gebruik van de Blendle gratis actie! Je kunt Blendle Premium een maand gratis testen zonder ergens aan vast te zitten. Download de app en start direct met lezen en luisteren van nieuwsitems.

Vorig artikelSnel bedrijfskrediet nodig? Bridgefund biedt uitkomst
Volgend artikelDe voordelen van een zakelijk telefoonabonnement bij KPN