Bitcoin over $50.000: andere crypto stijgen mee

Ethereum tikte onlangs all-time high van $2.000 aan.

1066

De laatste weken van 2020 waren de berichten over Bitcoin duidelijk merkbaar. Het digitale betaalmiddel ging midden december zelfs de psychologische grens van $20.000 over! Een fantastisch piekpunt, zo leek het toen. Had je Bitcoins, dan heb je hopelijk toch niet verkocht. Deze week heeft de Bitcoin namelijk de grens van $50.000 overschreden.

Naast Bitcoin zijn er nog zoveel andere cryptocurrency die ook goede zaken doen. Een succes voor de Bitcoin lijkt een positief effect te hebben op andere cryptocurrency. Tijd om in te stappen?

Acceptatie van digitaal geld

De Bitcoin is geen wettig betaalmiddel, maar wordt wel steeds vaker geaccepteerd als betaalmiddel. Van een lekkere maaltijd via Thuisbezorgd.nl tot een nieuwe Tesla, wie weet wat we er in de toekomst allemaal mee kunnen betalen.

Ontwikkelen eigen nationale munt

Diverse Centrale Banken over de wereld zijn bezig met het ontwikkelen van een eigen nationale digitale munt. Dit is het geval in onder andere China, Zweden, De Bahamas, Frankrijk, De Filipijnen, Japan en Turkije. Wil je hier van op de hoogte blijven? Lees cryptonieuws.

Andere cryptocurrency

Bitcoin begon 2021 in de eerste weken al goed met een overschrijding van $40.000. Ook de populaire Ethereum bleef niet achter. Deze tikte onlangs de all-time high van $2.000 dollar aan.

Ook de bekende Litecoin zit vooralsnog in een stijgende lijn. Litecoin wordt ook wel gezien als een lichtere versie van de Bitcoin, met een aantal technische verschillen. Deze cryptocurrency heeft ook zeker potentie. Dit in combinatie met de lagere prijs maken de Litecoin aantrekkelijker voor beginners om te starten met investeren in cryptocurrency. Je kunt de Litecoin koers verwachting volgen om meer inzicht te krijgen in de voorspellingen.

Bitcoin, ethereum, litecoin

Groei Bitcoin doet andere crypto groeien

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor cryptocurrency, vooral voor de bekendste, Bitcoin. De nummer één cryptocurrency ervaart steeds meer acceptatie en bevordert acceptatie van andere typen ook. Het zet landen ertoe aan om te werken aan hun wetgeving over cryptocurrency, of zelfs aan hun eigen digitale munt. Andere cryptocurrency stijgen mee in waarde door de sterke groei van de Bitcoin.

Zelf investeren? Lees je goed in en kies eventueel voor alternatieven van de Bitcoin, zoals Ethereum, Litecoin of zelfs meer onbekende munten. Met de Bitcoin zagen veel mensen de enorme stijging immers ook niet aankomen. Wie weet kun jij meeliften op het crypto-succes!

Vorig artikelStarten met social media marketing, do or don’t?
Volgend artikelOntzorg nabestaanden met een bedrijfsplan en uitvaartverzekering