Verduurzaam en bespaar met LED verlichting

Een duurzaam kantoor (minimaal energielabel C) wordt vanaf 1 januari 2023 verplicht.

780
Verlichting kantoor

Duurzamer ondernemen begint al bij het duurzaam inrichten van de werkplek. Het kiezen van de juiste verlichting op de juiste plekken is daar bijvoorbeeld een onderdeel van. LED verlichting is energiezuinig en heeft een lange levensduur. Bovendien kun je met behulp van bewegingsmelders en -sensoren ervoor zorgen dat LED verlichting niet onnodig brandt. Daarmee is de eerste stap richting verduurzaming gezet!

Besparen met LED

In een kantoor, magazijn of andere werkplek is het belangrijk dat er voldoende verlichting hangt. Dat betekent vaak dat er veel lichtbronnen zijn die urenlang branden op een goede sterkte. Daarom is het juist in een kantoor interessant om over te stappen op LED verlichting. LED is energiezuinig, waardoor je tot wel 90% kunt besparen op je energieverbruik voor verlichting.

Bovendien heeft een LED lamp veel meer branduren, dus is vervangen niet snel nodig. Wil je ook nog eens zorgen dat de verlichting niet méér brandt dan nodig? Met bewegingsmelders en -sensoren in bijvoorbeeld de toiletruimtes of buiten bij de ingang brandt de verlichting alleen wanneer noodzakelijk. Dit verlengt de levensduur van de verlichting nog meer!

Verduurzamen van kantoren verplicht

Ook vanuit de overheid komen er steeds meer en strengere regelingen waarmee er verduurzaamd moet worden in kantoren. Zo geldt er vanaf 1 januari 2023 dat alle kantoorpanden minimaal energielabel C moeten hebben. Grote winsten zijn natuurlijk te behalen met isoleren, maar ook LED verlichting doet een flinke duit in het zakje. Heb je dus nog TL of halogeenlampen in je kantoor hangen, dan is het zeker een goed idee om deze op korte termijn te vervangen voor LED. Leddirect.nl heeft voor elke fitting of bedrijfssituatie wel een passende energiezuinige oplossing.

ledverlichting kantoor

Voor iedere werkruimte LED verlichting

Of je nu een kantoorpand, magazijn of loods wil verlichten: LED verlichting komt in allerlei vormen. Zo verlicht je een kantooromgeving gemakkelijk met LED panelen en spotjes, maar vind je ook grote LED TL armaturen en LED high bays (ook wel klokarmaturen genoemd) die geschikt zijn voor bijvoorbeeld magazijnen. Ook is LED uitermate geschikt voor waterdichte oplossingen voor buitengebruik.

Doordat de levensduur van LED verlichting langer is, hoef je minder vaak lampen te vervangen en dus minder vaak je installateur te bellen of zelf de trap op naar de hoge plafonds van je magazijn of loods! Bij LEDdirect vind je alle soorten kantoor en bedrijfsverlichting die je nodig hebt om jouw werkruimtes goed én duurzaam te verlichten.

Vorig artikelFlyer of folder laten drukken? Denk aan deze tips!
Volgend artikelTips voor een efficiënt magazijn