TIP: (PCR) spoedtest Corona na feestdagen met nulmeting voor werknemers

Met een COVID-19 spoedtest heb je binnen 15 minuten de uitslag.

990

Tijdens de feestdagen hebben mensen over het algemeen meer contact, waardoor de kans op coronabesmetting toeneemt. Is thuiswerken voor de werknemers van jouw bedrijf niet mogelijk en wil je na de feestdagen weer zo veilig mogelijk van start gaan? Dan biedt een nulmeting corona spoedtest uitkomst.

Spoedteststraat is een aanbieder van COVID-19 spoedtesten. Zij kunnen op locatie langskomen en meerdere werknemers binnen korte tijd testen. De uitslag is al binnen 15 minuten bekend. We vertellen je meer over de mogelijkheden en kosten van Spoedteststraat.

Beter voorkomen dan genezen

Voorlopig moeten we volgens het advies van de overheid zo veel mogelijk thuiswerken, maar dat is niet in alle gevallen mogelijk. Als werkgever wil je natuurlijk de kans op verspreiding van COVID-19 zo klein mogelijk maken. Enerzijds om je werknemers te beschermen, anderzijds om te voorkomen dat je een afdeling of zelfs je hele bedrijf moet sluiten als gevolg van interne besmettingen.

Onder het mom ‘beter voorkomen dan genezen’ kun je een nulmeting laten uitvoeren, waarbij alle werknemers getest kunnen worden, ook al hebben zij (nog) geen klachten.

Corona sneltest covid-19 spoedteststraat

Nulmeting corona

Met een nulmeting wordt gekeken of je werknemers op het moment van testen besmet zijn met het coronavirus. Het geeft natuurlijk geen garantie voor de toekomst, maar het is wel een goede manier om te achterhalen of je 2021 op een veilige manier kunt starten. Zeker zo net na de feestdagen, waarin men over het algemeen meer contact heeft met verschillende personen.

Spoedteststraat: corona sneltest op locatie

Via Spoedteststraat kun je een afspraak maken om snel te achterhalen of je werknemers het COVID-19 virus bij zich dragen.

  • Vanaf €89 per werknemer
  • Geen voorrijkosten of andere verborgen kosten
  • Binnen 24 uur kunnen ze al langskomen
  • Uitslag binnen 15 minuten

De coronatest op locatie is beschikbaar vanaf acht werknemers. Indien het gaat om minder dan acht werknemers, dan kun je een afspraak maken bij een spoedteststraat bij jou in de buurt.

Corona uitreiscertificaat: PCR test met spoed

Moet je naar het buitenland reizen? Dan heb je in de meeste gevallen een PCR test en certificaat nodig. Dit is een bewijs dat je vrij bent van COVID-19 en dus veilig op reis kunt.

De PCR test is net iets anders ingericht dan de sneltest. Het is een nóg nauwkeurigere test waarbij je slijm wordt opgestuurd naar een laboratorium en grondig onderzocht wordt. Hierdoor duurt het ook iets langer totdat je de uitslag hebt, soms tot enkele dagen.

Via Spoedteststraat kun je ook voor het PCR certificaat een sneltest aanvragen. Als je je vóór 11.45 uur laat testen dan ontvang je dezelfde dag nog de uitslag per e-mail. Tevens krijg je als bijlage de benodigde reisdocumenten meegestuurd in Nederlandse en Engelse versie, zodat je geen onnodig oponthoud hebt tijdens je reis.

Zorg dat je tijdens de test je legitimatiebewijs bij hebt, want het documentnummer wordt gekoppeld aan het PCR certificaat. De kosten voor de PCR test bedragen (vanaf) €149, een PCR spoedtest kost (vanaf) €219.

Sneltest PCR test corona reizen

Waarom testen met Spoedteststraat?

Spoedteststraat zorgt ervoor dat je altijd snel een afspraak kunt maken en dat je tevens heel erg snel de uitslag hebt. Ze werken met de officiële sneltest die ook wordt gebruikt door het RIVM en de Nederlandse overheid. Bovendien zetten ze opgeleid medisch personeel in en hebben ze een officieel certificaat om de Corona spoedtest te mogen uitvoeren. Bedrijven waar zij onder andere voor testen zijn de Nederlandse politie, de Koninklijke Landmacht en DHL.

Neem geen risico en maak een afspraak

Zie je het belang van een nulmeting na de feestdagen? Of wil je alvast een PCR (spoed)test vastzetten? Plan dan nu je afspraak met Spoedteststraat en zorg ervoor dat je het nieuwe jaar veilig van start gaat!

Plan hier online je sneltest of PCR test afspraak via Spoedteststraat.nl

Vorig artikelVia Softwaresuite Office 365 voor bedrijven vanaf €8,80 p/m
Volgend artikelOnbetaalde facturen? Tips voor het inschakelen van een incassobureau!