Via Softwaresuite Office 365 voor bedrijven vanaf €8,80 p/m

Office 365 Business kun je met advies op maat afsluiten via een officiële Microsoft partner.

1204
Microsoft Office Business Pakket

Wil je een Microsoft 365 Office pakket voor zakelijk gebruik kopen? Dat hoeft niet per se via Microsoft zelf, maar kan ook via een Microsoft partner. De voordelen? Een partner gaat het gesprek met je aan en kijkt naar de beste Office oplossing binnen jouw bedrijf. Tevens helpen ze je bij het opzetten en instellen van je account.

Een voorbeeld van zo’n Microsoft partner is Softwaresuite. Dezelfde abonnementsprijzen, maar dan met uitstekende ondersteuning, advies op maat én gratis installatiepakket. Meer weten over de Office 365 zakelijke abonnementen en hoe Softwaresuite je hierbij kan helpen? Je leest het in dit artikel!

Microsoft Office 365 Zakelijk: pakketten vergelijken

Denk je aan Microsoft Office, dan denk je al snel aan programma’s als Word en PowerPoint. Bij veel bedrijven zijn dit onmisbare tools. Maar wist je dat Office 365 veel meer is dan dat? Zo krijg je, afhankelijk van het pakket, ook extra beveiligingsopties, cloudruimte en cloud-samenwerking, gepersonaliseerde e-mailadressen, agendabeheer en extra apps en hulpprogramma’s.

Welke van deze functies zijn voor jouw bedrijf relevant? Het is zonde om te betalen voor functies die je niet gebruikt, maar het is ook onhandig als je voor het voordeligste pakket gaat en er daarna achter komt dat je bepaalde functies wel had willen hebben. Het is daarom belangrijk om de verschillende Business Office 365 pakketten goed met elkaar te vergelijken alvorens je een Office abonnement afsluit.

Microsoft Office 365 Business vanaf €8,80 per maand

Bedrijven kiezen tussen drie verschillende Office Business pakketten van Microsoft, dit vanaf €8,80 per maand. Alle pakketten zijn al geschikt vanaf één medewerker, maar kunnen ook gekozen worden voor meerdere werknemers, tot zelfs meer dan 100!

1. Microsoft 365 Business – Apps zonder exchange – €8,80 p/m

Dit pakket is vooral geschikt voor kleine bedrijven die geen focus hebben op online samenwerking via tal van tools, maar gewoon de basisfuncties voor tekst- en beeldverwerking wensen. Je kunt bestanden wel gemakkelijk delen via OneDrive en krijgt toegang tot alle basis Microsoft applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, Publisher en Outlook, zowel via desktop als mobiel.

Microsoft Office 365 Business kopen

2. Microsoft 365 Business -Standard – €10,50 p/m

Hierbij krijg je een aantal extra functies naast bovengenoemde voordelen. Zo kun je extra e-mailaccounts aanmaken en afspraken synchroniseren met je Microsoft agenda. Ook krijg je toegang tot een aantal hulpprogramma’s om je bedrijf op te bouwen en te beheren.

Het is tevens een ideaal pakket voor teamwork, omdat je alle medewerkers kunt koppelen via Microsoft Teams en samen kunt werken aan dezelfde bestanden. Via Sharepoint maak je gedeelde projecten aan, deel je informatie en beheer je de voortgang.

3. Microsoft 365 Business – Premium – €16,90 p/m

Dit is het meest uitgebreide zakelijke Office 365 pakket, waarmee je naast alle voorgaande genoemde functies ook extra beveiligingsopties krijgt. Dit is erg geschikt voor bedrijven die met privacygevoelige informatie werken en die zich willen weren tegen online aanvallen.

Ook kunnen mobiele apparaten hiermee op afstand beheerd worden en kunnen vanuit het dashboard bepaalde (mobiele) accounts uitgelogd worden. Met de Azure Information Protection kunnen cloud-bestanden gedetecteerd, gelabeld en beveiligd worden.

Softwaresuite adviseert én installeert!

Via Microsoft zelf kun je aan de hand van zes simpele vragen achterhalen welk pakket goed bij jou en je bedrijf past. Je kunt voor uitgebreid advies echter ook vrijblijvend contact opnemen met een Microsoft 365 Business specialist van Softwaresuite. Deze aanbieder is een officiële Microsoft 365 partner.

Zij mogen de pakketten aan de werkelijke Microsoft prijzen aanbieden. Het voordeel is dat Softwaresuite focust op uitgebreid maatadvies en service. Ze nemen met jou de opties door, vertellen je over de verschillende zakelijke Office 365 pakketten en adviseren je welk pakket het beste bij je bedrijfssituatie past.

  • Dagelijkse telefonische klantenservice
  • Ook via chat en mail bereikbaar
  • Niet goed, geld terug

Ook kunnen ze de gehele installatie voor je bezorgen, zodat je binnen een dag al aan de slag kan met je complete nieuwe Office 365 Business pakket. Tijdelijk ontvang je zelfs een gratis installatiepakket ter waarde van €289.

Review Softwaresuite: wat vinden klanten?

Softwaresuite claimt zelf dat ze een uitstekende klantenservice hebben, maar hoe denken hun gebruikers erover? We duiken voor een korte Softwaresuite review in de beoordelingen van klanten.

Op Trustpilot scoort Softwaresuite een 4,7 uit 5 (ruim 900 beoordelingen). Uit al deze beoordelingen geeft minder dan 1% een onvoldoende.

Gebruikers zijn erg tevreden over de kundige, nette, snelle en vriendelijke service. Bijna alle beoordelaars geven aan dat ze snel contact hebben en goed geholpen worden. Indien een oplossing niet direct voorhanden is, dan heeft de helpdesk geduld en helpen ze net zolang totdat het probleem opgelost is.

Ook het bestellen en het vinden van producten voor het juiste besturingssysteem werkt eenvoudig via de webshop. De installatie van de producten werkt vlot, en kom je er zelf niet uit, dan staat het installatieteam van Softwaresuite voor je klaar, aldus de beoordelingen.

Microsoft office zakelijk pakket

Office 365 Business abonnement afsluiten

Wil je een Office 365 zakelijk abonnement afsluiten en zoek je hulp bij het kiezen van het beste pakket voor jouw bedrijfssituatie? Of wil je zelf nog eens rustig alle verschillen in detail met elkaar vergelijken? Kijk dan op de website van Softwaresuite en profiteer tijdelijk van gratis installatie ter waarde van €289.

Vorig artikelWat is het ideale CMS voor je bedrijfswebsite?
Volgend artikelTIP: (PCR) spoedtest Corona na feestdagen met nulmeting voor werknemers