Review Bedrijfsrooster: efficiënte tool voor personeelsplanning en urenregistratie

Simpel doch effectief programma voor het genereren van roosters.

1375
Review bedrijfsrooster online personeelsplanning

We nemen regelmatig een boekhoudprogramma onder de loep, waarmee je zowel kunt factureren als vaak ook een urenregistratie kunt bijhouden. Ben je nu op zoek naar een voordeligere oplossing voor urenregistratie, die specifiek is ingericht op het maken van roosters en het opzetten van de personeelsplanning? Wellicht dat de tool Bedrijfsrooster dan je beste optie is. We vertellen je meer over deze urenregistratiesoftware én hoe je er gratis mee aan de slag kunt.

Wat is Bedrijfsrooster?

Bedrijfsrooster is een tool voor urenregistratie waarmee je op een eenvoudige en snelle manier de personeelsplanning maakt. Ben je klaar met het maken van het rooster? In slechts twee klikken deel je de planning met alle personeelsleden. Bedrijfsrooster is te gebruiken op pc, tablet en telefoon.

  • Personeelsplanning
  • Rooster maken
  • Rooster delen
  • Urenregistratie

Simpel doch effectief!

Sommige programma’s blinken uit door een scala aan functies te bieden. Bedrijfsrooster daarentegen is een eenzijdig programma dat voor één functie geschikt is, de personeelsplanning. En dit bestempelen we in dit geval zeker als een pro, want wat ze doen dat doen ze goed!

Zoek je een tool voor urenregistratie en planning en houd je niet van allerlei poespas? Wil je gewoon snel werken met een zo basic mogelijk tool? Check, check! Met Bedrijfsrooster kun je collega’s gemakkelijk en snel inplannen, heb je een goed overzicht, stuur je dat overzicht in no-time rond en monitor je wanneer iedereen heeft gewerkt.

Bedrijfsrooster review online urenregistratie

Wat kost Bedrijfsrooster?

Een belangrijke vraag die eigenlijk altijd gesteld wordt, wat kost dit? We komen meteen to-the-point, Bedrijfsrooster kost bijna niets. Zelf claimen zij het beste aanbod te zijn dat je zult vinden voor online personeelsplanning- en roostersysteem.

Per optie maak je gebruik van het complete systeem voor personeelsregistratie en urenregistratie. Ook kun je terecht bij de helpdesk en krijg je toegang tot trainingen. Het contract is maandelijks opzegbaar.

  • €3 per actieve werknemer + €1 per actief dossier
  • Maatwerk vanaf €279: hierbij zit eigen branding, maatwerk koppelingen, declaraties en rapporten inbegrepen.
  • Gratis proefperiode van 14 dagen.

Wil je testen of Bedrijfsrooster iets is voor jouw bedrijf? Maak dan zeker gebruik van de GRATIS Bedrijfsrooster proefperiode van 14 dagen!

Hoe werkt Bedrijfsrooster? De functies!

We hebben je natuurlijk al verteld over de functies van de planningstool Bedrijfsrooster. We gaan er nu iets dieper op in, zodat je beter weet wat je kunt verwachten.

Personeelsplanning

Een handige functie aan Bedrijfsrooster is dat je op basis van personeelsbeschikbaarheid en aantal werkuren een automatische personeelsplanning kunt genereren. Scheelt je heel wat tijd!

Rooster maken en delen

Je hoeft dus dankzij het handige programma niet meer zelf aan de knutsel te gaan met het schuiven in shifts. Je hebt snel inzichtelijk wie wanneer beschikbaar is, zodat je de planning in een handomdraai maakt.

Is het rooster gereed? In twee klikken deel je het met iedereen via e-mail. Zo is iedereen op de hoogte en voorkom je eventuele misverstanden over de planning. Een rooster kun je overigens op een later tijdstip ook nog aanpassen en de wijzigingen doorsturen.

Urenregistratie

Via de Bedrijfsrooster urenregistratie houd je nauwkeurig bij hoeveel uren er in welk project zijn gestoken. Daarnaast neem je bijvoorbeeld de pauzetijd en start- en eindtijd van een werkdag op. Het is mogelijk om standaard werktijden en pauzes in te stellen. Handig, zo heb je aan het eind van de maand een duidelijk overzicht van wie wanneer heeft gewerkt en wie er afwezig is geweest (bijvoorbeeld verlof of ziekte).

Rapportages

Je houdt nu dus planning en urenregistratie bij in één tool. Wil je dit verwerken in de administratie? Dan kun je gemakkelijk rapportages aanmaken en exporteren. Zowel voor je eigen boekhouding, als om te delen met je boekhouder.

Review bedrijfsrooster online urenregistratie en personeelsplanning
Geen gedoe meer met planningen, met Bedrijfsrooster heb je altijd een goed online overzicht.

Bedrijfsrooster review

Onze mening is duidelijk, Bedrijfsrooster is een goede tool voor bedrijven met personeel die op een effectieve manier overzicht willen houden op de planning. Maar hoe denken anderen over deze tool? We duiken in de Bedrijfsrooster reviews van anderen.

Gebruikers zijn vooral te spreken over de gebruiksvriendelijke lay-out, waarmee gemakkelijk te werken valt. Sommigen prijzen Bedrijfsrooster aan, omdat ze op deze manier hun rooster veel effectiever hebben kunnen indelen. Dit is een pre voor de planner, de werknemer en dus voor het bedrijf. Over de klantenservice zijn de meningen verdeeld, maar we zien wel dat in de meest recente reviews (2020) de reacties al vele malen positiever zijn dan een aantal jaren geleden. We hebben zelf geen contact met de klantenservice gehad, maar hebben het vermoeden dat ze hierin door de jaren heen een flinke verbeterslag hebben gemaakt.

Gratis aan de slag met Bedrijfsrooster!

Enthousiast geworden over de software van Bedrijfsrooster? Tijd om ermee aan de slag te gaan. Start met de gratis proefperiode en beslis daarna of je verder wilt met het gebruik van deze planningssoftware.

RECENSIES OVERZICHT
Onze beoordeling
Vorig artikel5 ideeën voor een online bedrijfsuitje organiseren in coronatijd
Volgend artikelWaarom is goede hosting voor een onderneming belangrijk?
review-bedrijfsrooster-efficiente-tool-voor-personeelsplanning-en-urenregistratieBedrijfsrooster is een simpel doch effectief programma, dat alles biedt wat je nodig hebt op het gebied van personeelsplanning en urenregistratie. Op basis van beschikbaarheid maak je automatisch roosters en verstuur je ze in twee klikken naar iedere betrokkene binnen de organisatie. Het is geen tool waar je de complete boekhouding mee kunt doen, maar is dus specifiek gericht op het maken en bijhouden van roosters/planningen. De prijs valt hierdoor wel lekker laag uit, en met een proefperiode van 14 dagen test je gratis of Bedrijfsrooster iets voor jouw organisatie is. Kortom, een goede keuze voor iedereen die gemakkelijker personeelsplanningen wil maken.