Online afsprakensysteem: super praktisch & gratis te gebruiken via deze tip!

Review afsprakensysteem van Plannen.nl + exclusieve kortingscode

874
Online reserveringssysteem gratis

Door Corona zijn we genoodzaakt om afspraken concreet te plannen. Heb je bijvoorbeeld een winkel, dan moet je ervoor zorgen dat je klanten kunnen reserveren. Dat kun je heel gemakkelijk regelen via een online reserveringssysteem. Ook voor restaurants is dit systeem ideaal en na de coronacrisis zal zo’n systeem in veel branches nog van pas komen.

Tijd dus om er eens op in te zoomen. We nemen het online afsprakensysteem van Plannen.nl onder de loep en vertellen je hoe het werkt + hoe je het gratis kan gebruiken!

Waaraan voldoet een goed online afsprakensysteem?

Allereerst, waar moet een goed reserveringssysteem aan voldoen? Dat start natuurlijk bij het gebruiksgemak, zowel voor de klant als voor jou als beheerder. Met een goede backend kun je altijd in één oogopslag zien welke afspraken er gepland staan en welke tijdsloten nog open staan.

Daarnaast zijn er extra opties voor klantenbeheer en voor directe betalingen. Het is wel zo handig dat als een klant iets af wil halen dat deze direct de mogelijkheid heeft om het bedrag over te maken (koppeling met betalingssysteem). Tot slot is het een pre als het systeem een automatische reminder naar een klant kan sturen over de status van de afspraak.

Samengevat:

  • Gemakkelijk te beheren
  • Gebruiksvriendelijk voor klant
  • Overzichtelijke agenda
  • Klantbeheer
  • Optie tot direct betalen
  • Automatische reminders naar klant
Online reserveringssysteem gratis

Plannen met Plannen.nl: review!

We kwamen uit bij het online afsprakensysteem van Plannen.nl en ontdekten dat deze aan alle voorwaarden voldoet. Hierbij maak je gebruik van een overzichtelijke agenda waarbij je zelf tijdssloten kunt instellen. Je kunt een widget integreren op je website, zodat klanten direct vanuit jouw site de afspraak kunnen plannen. De agenda kun je optioneel koppelen met Google of Apple agenda.

Je maakt gebruik van handig klantenbeheer waarin afspraken en ordergeschiedenis te bekijken zijn. Je kunt klanten laten kiezen tussen boekingen voor bezoeken in de winkel of Click & Collect, wat wil zeggen dat men een pakket kan afhalen bij jouw vestiging. Zo zorg je er op een veilige manier voor dat de aanloop van klanten goed verdeeld wordt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Voor betaling is het mogelijk om een koppeling te maken van Mollie en Buckeroo. Je kunt te allen tijde de ordergeschiedenis inzien. Dit is ideaal, want zo weet je meteen welke producten het goed en minder goed doen.

Tot slot kun je geautomatiseerde e-mails en sms’jes sturen op dag van de afspraak. Optioneel kun je een uitnodiging toevoegen voor een online checkgesprek (conform RIVM vragenlijst), waarin klanten kunnen aangeven of ze geen coronaklachten hebben. Zo weet je meteen of de afspraak door kan gaan. De instellingen worden automatisch aangepast in geval van no-show, om eventuele lege plekken zo snel mogelijk op te vullen.

Plannen.nl is een ideale tool, zeker in tijden van Corona. Het afsprakensysteem is afgestemd op de richtlijnen van het RIVM.

Gratis online afsprakensysteem

Zoek je een online reserveringssysteem, gratis en voor niets? Plannen.nl Basic geeft gratis toegang tot 10 afspraken per maand, inclusief 10 gratis reminder sms’jes. Zo kun je dus vrijblijvend testen of dit systeem iets voor jou is.

Met Plannen.nl Premium kies je voor een onbeperkt aantal afspraken inclusief 75 reminder sms’jes per maand. Voor een bedrag van €15 per maand ben je van alle gemakken voorzien. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Pak korting door voor €162 direct een jaarabonnement aan te schaffen. Ook ‘na de coronacrisis’ is dit systeem immers nog gemakkelijk in gebruik.

Exclusieve kortingscode Plannen.nl op B2B2C!

Wil je de Premium versie van Plannen.nl gratis gebruiken? B2B2C.nl heeft een exclusieve kortingscode voor je klaarstaan waarmee je de Plannen.nl Premium 1 maand gratis kunt gebruiken.

Hoe werkt dat? Pak hieronder de kortingscode en vul deze in tijdens de upgrade van je gratis naar je Premium account. Nu kun je onbeperkt afspraken inplannen!

Vorig artikelBetaal niet te veel voor het versturen van je pakketjes
Volgend artikelWaarom ondernemers een VPN zouden moeten gebruiken!