Gratis fotobewerking door professionals: dat kan met Dropyourimage!

Probeer Dropyourimage en ontvang 5 gratis fotobewerkingen.

1064
Dropyourimage review gratis 5 bewerkingen

Struggles met Photoshop of een ander fotobewerkingsprogramma? Of heb je een stockfoto gevonden die je wilt personaliseren, maar heb je geen idee hoe je deze verandering snel voor elkaar krijgt? Heb je geen designer in huis en besteed je je tijd liever aan je core business dan aan het bewerken van afbeeldingen? Graag introduceren we Dropyourimage, specialist in het bewerken van foto’s.

Upload simpelweg je afbeeldingen, geef de gewenste bewerkingen aan en binnen no-time worden je afbeeldingen omgetoverd tot perfecte plaatjes. Normaal betaal je een vaste prijs per bewerking, maar we vertellen je meteen hoe je Dropyourimage gratis kunt testen met 5 gratis fotobewerkingen.

Professionele foto’s voor je website

Bezig met je website of ander communicatiemateriaal? Professionele foto’s geven vaak een goede feeling van je product of dienst.

Wij ontdekten Dropyourimage en we willen de mogelijkheden van deze website graag met jullie delen (niet gesponsord), omdat we het een interessante optie vinden voor iedere ondernemer die op zoek is naar professionele en gepersonaliseerde foto’s, maar die zelf geen tijd of ervaring hebben om deze zelf te bewerken en ook geen in-house designer hebben.

Review Dropyourimage: hoe werkt het?

Via Dropyourimage plaats je een opdracht in drie eenvoudige stappen.

  1. Geef de specificaties voor de foto(‘s) aan. Dit kan variëren van het wijzigen van de afmetingen tot het verwijderen van de achtergrond, retoucheren, logo toevoegen, et cetera.
  2. Upload de te bewerken afbeeldingen.
  3. De bewerkte afbeeldingen worden binnen 24 uur geleverd. Een spoedlevering binnen één uur is optioneel.

Het grote voordeel aan Dropyourimage is dat je een eigen account aanmaakt, waar je gemakkelijk je bewerkingen kan opslaan. Zo weet je de volgende keer nog precies wat er gedaan is en kunnen de professionals van Dropyourimage meedenken over het bewerken van de afbeelding of zelfs het ontwikkelen van een hele afbeeldingsreeks in dezelfde stijl.

Review Dropyourimage gratis 5 bewerkingen

Welke fotobewerkingen zijn mogelijk?

Er zijn heel wat bewerkingen die je kunt laten uitvoeren. Laat bijvoorbeeld schaduw toevoegen of kleurbewerkingen doorvoeren. Ook voor webshops die producten verkopen zijn er heel wat mogelijkheden. Van het vrijstaand maken van afbeeldingen tot zelfs kraagmontage (voor online presenteren kleding) of het omkleuren van producten (denk aan kleding of meubels in verschillende kleuren omzetten).

Tot slot kun je natuurlijk laten retoucheren, of dat nu om gezichten of kreukels in kleding gaat. Labels en ongewenste objecten kunnen verwijderd of veranderd worden.

Wat kost Dropyourimage?

Niet onbelangrijk zijn natuurlijk de kosten van fotobewerking, dus ook dat laten we graag aan bod komen in deze Dropyourimage review. Is het betaalbaar? Dat is het zeker! Wij vinden Dropyourimage zeker voor de wat kleinere oplagen heel relevant, omdat je per foto betaalt en precies ziet waar je aan toe bent. De prijzen per bewerking worden namelijk weergegeven tijdens je bestelling. Bijvoorbeeld (prijzen oktober 2020):

  • Vrijstaand maken: €0,95
  • Achtergrond instellen: €0,25
  • Transparante achtergrond na vrijstaand maken: gratis
  • Formaat aanpassen: gratis
  • Leveren in PNG: gratis, in ander type bestand: €0,25
  • Verwerken van hanger of paspop in kleding: €0,95
  • Watermerk toevoegen: €0,50

Op het moment dat je enorme hoeveelheden afbeeldingen uitgebreid laat bewerken, dan is het misschien relevanter om een (freelance) designer in te schakelen. Welke optie voor jou het beste is kun je aan de hand van de genoemde tarieven tegenover het uurtarief van een designer gemakkelijk voor jezelf tegen elkaar afwegen.

Probeer het zelf: 5 gratis Dropyourimage fotobewerkingen

Voordat je al je afbeeldingen en budget aan Dropyourimage toevertrouwd, vind je het wellicht fijn om het eerst eens te proberen. Maak daarom gebruik van de actie 5 fotobewerkingen gratis en ontdek zelf wat het resultaat wordt van het doorgeven van je afbeelding en specificaties. Je hoeft deze specs alleen maar aan te vinken en vervolgens je afbeelding(en) te uploaden. Veel succes en goed resultaat gewenst!

Vorig artikelKan een eerdere lening een zakelijk krediet of hypotheek in de weg staan?
Volgend artikelOnderzoek ProviderCheck: Klantenservice Tele2 snelst bereikbaar