Maak kennis met Collitracker, hét emballage registratie systeem

Collitracker Review: over wat het is en hoe het werkt.

187
Emballage Registratie Systeem - Collitracker review

Werk je veel met karren, ladingdragers, fusten en emballage? Is er veel inkomende en uitgaande goederenstroom? Voorkom voorraadverschillen, stress en gedoe, en ontdek Collitracker, een uniek emballage registratie systeem. Toen wij hoorden over Collitracker waren we zo enthousiast dat we het graag wilden delen op ons platform. Dus daar gaan we, ontdek in deze Collitracker review wat je met deze software kunt!

Wat is Collitracker?

Collitracker is software waarmee je de uitgaande en inkomende stroom van emballage continu overzichtelijk houdt. Zo kun je eenvoudig transportdocumenten (CMR), foto’s en bewijs toevoegen, zowel vóór, tijdens en na het transport. Je hebt altijd inzicht in alle transacties en in digitale facturen. Wat erg fijn is, is dat je meldingen in kunt stellen. Zo weet je wanneer een kar klaarstaat, maar ook als deze te lang weg blijft. Door de automatische melding hoef je niet zelf continu na te denken, dit besteed je uit aan Collitracker.

  • Bespaar kosten en tijd: Je raakt geen karren meer kwijt en bespaart ook tijd om alles handmatig bij te houden. En tijd is natuurlijk ook geld!
  • Houd overzicht: Alles in één handig overzicht, dat met enkele klikken vanaf ieder device toegankelijk is. Je kunt naar wens meldingen instellen.
  • Plan efficiënt en voorkom fouten: Een planning maken wordt makkelijker als je inzicht hebt in piekmomenten. Automatiseren zorgt voor meer efficiëntie.

Waarom Collitracker gebruiken?

Collitracker is software die speciaal bedoeld is voor iedereen die veel met inkomende en uitgaande karren en andere soorten ladingen werkt. De bedenker ervoer met meer dan 20 jaar ervaring in sierteelt en logistiek hoe belangrijk registratie is. Het kost immers geld als je karren kwijtraakt en als je voorraad niet op orde is. Uiteraard is Collitracker niet altijd voor je geschikt, het moet relevant zijn voor je bedrijf. Maar als je dus veel met dergelijke ladingen werkt, dan kun je met Collitracker veel tijd en geld besparen. Neem eens een kijkje in onderstaand filmpje om te zien of het herkenbaar voor je is.

Collitracker app, altijd toegankelijk

Collitracker wil het je makkelijker maken, dit niet alleen door goede software, maar ook door het bieden van service. Als je ermee aan de slag wilt dan starten ze het enthousiast met je op. De instellingen worden met je doorlopen en benodigde koppelingen worden gemaakt. Wel zo handig natuurlijk, dan weet je zeker dat het goed is. Collitracker en de app van Collitracker zijn bruikbaar via alle devices, van smartphone en tablet tot desktop.

Collitracker demo proberen

Als Collitracker bij je bedrijf past, dan kan het je zeker veel voordeel brengen. Je moet er echter rekening mee houden dat de software niet gratis is. De pakketten beginnen vanaf €199 per maand en zijn maandelijks opzegbaar. Gelukkig bieden ze een gratis demo, zodat je eerst zelf kunt ervaren of het bij je past. Spreekt het je dus aan? Probeer dan zeker de gratis demo van Collitracker en ontdek zelf wat je van deze software vindt.

Gratis demo aanvragen

___________________________________________________________

Wat is emballage?

De term emballage komt veel voor bij transport. Het is een veel omvattende term die kan slaan op verpakkingen, transporteerbare items, ladingdragers en nog veel meer. Vaak wordt gedoeld op het efficiënt vervoeren van goederen van de ene naar de andere plek, waarbij emballage zorgt voor de bescherming van deze goederen. Dat is dan ook de emballage betekenis die in dit artikel bedoeld wordt.

Vorig artikelDe voordelen van kwalitatief bevestigingsmateriaal
Volgend artikelHuisstijl ontwikkelen: toepasbare tips en stappenplan!