Leuke vrijdagmiddagborrel tips: dit zijn populaire dranken in 2022

Ready to drink cocktails in blikjes worden steeds populairder.

659
Ready to drink cocktails

Eindelijk was het in 2022 zover. Do coronaregels verdwenen en we konden weer op kantoor werken in plaats van thuis. Naast alleen op kantoor werken, is bij vele bedrijven de vrijdagmiddagborrel weer terug van weggeweest. Na zo’n lange tijd, hebben sommige misschien een herinnering nodig voor de lekkerste drankjes tijdens een borrel. Of je nu op kantoor blijft of besluit de borrel voort te zetten in een café, deze drankjes mogen zeker niet ontbreken. Hieronder lees je meer over deze populaire drankjes.

De ready to drink cocktails

Drankjes die erg handig waren in de coronatijd toen alle horeca dicht was, waren de ready to drink cocktails. Dit zijn namelijk mixdrankjes die in een blikje verpakt zitten. Tijdens de coronatijd, was de horeca veel dicht. Hierdoor kon je je favoriete cocktail daar niet meer drinken. Hoewel voorheen de drankjes erg populair waren onder de jongeren is het nu ook onder de oudere doelgroepen een lifestyle product geworden.

Het kost dus geen extra tijd om deze cocktails te maken. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk te bewaren doordat ze weinig ruimte in beslag nemen in vergelijking met losse drank flessen die nodig zijn als je zelf een cocktail wil maken.  

Vrijdagmiddagborrel tips

Welk drankje is naast de ready to drink cocktail nog meer populair?

Naast de ready to drink cocktail heb je ook traditionele go-to drankjes, zoals gin, whiskey, en rum. Deze drankjes blijven altijd populair. Natuurlijk is een fles bier of glas wijn ook een goede optie voor tijdens de borrel of een bedrijfsfeest, maar mocht je een keer uit willen pakken dan zijn deze drankjes zeker aan te raden. Sommige sterke drank is ook heel goed te combineren met andere drank en zelfs met frisdrank. Denk bijvoorbeeld eens aan gin en tonic of rum en coke waarin witte rum wordt gemixt met cola. 

Op kantoor of in een café? Beide zijn goed mogelijk. Wanneer je echter veel personeel hebt, is het misschien makkelijker om op kantoor een drankje te doen. Je kunt in de horeca namelijk niet overal met een grote groep terecht. Gelukkig kun je tegenwoordig ook online bij een slijterij goede drank halen. Vaak wordt het ook nog op kantoor bezorgd. 

Meer dan drank?

Natuurlijk speelt de drank een grote rol tijdens een bedrijfsborrel, maar vergeet bij het organiseren zeker de hapjes niet. Dit hoeft niet uitgebreid te zijn. Een schaaltje met borrelnootjes of chipjes vinden velen vaak net zo lekker. Mocht je meer kookmogelijkheden op kantoor hebben, dan is de bittergarnituur meestal een grote hit. Denk er wel aan om voor iedereen genoeg opties te hebben, bijvoorbeeld lactosevrij, vegetarisch, glutenvrij, ect.

Vorig artikelDit moet als beginner weten over handelen in cryptomunten zoals Bitcoin
Volgend artikelWaar let je op bij het laten realiseren van een goede website?