Kerstpakket kopen voor werknemers: voor ieders budget!

Een pakket met eten en drinken doet het altijd goed!

920
Kerstpakket kopen voor werknemers

Het einde van het jaar is weer in zicht, tijd om te denken aan een kerstpakket voor je werknemers. Er zijn genoeg ideeën, van op maat gemaakte exemplaren tot luxe pakketten boordevol eten en drinken. Wat schenk jij dit jaar aan je werknemers? In dit artikel helpen we je bij het vinden of samenstellen van een leuk kerstpakket.

Kerstpakket met eten en drinken

Kerstpakketten met eten en drinken zijn ongekend populair en dat is niet voor niets. De traditie van kerstpakketten komt namelijk uit de 19e eeuw. Personeelsleden van boerengezinnen woonden vaak bij de boer in. Op tweede kerstdag kregen ze vrij om thuis met de eigen familie kerst te vieren. Hierbij kregen ze als blijk van waardering allerlei lekkernijen mee.

Deze traditie heeft zich voortgezet en tegenwoordig geeft vrijwel iedere werkgever hun personeel een kerstpakket.

Het geven van eten en drinken valt dus onder de traditionele kerstgeschenken, maar is daarom niet minder leuk. Kies bijvoorbeeld voor lekkere hapjes en chips of ga voor een luxe pakket met wijn, speciaalbier en/of champagne.

Cadeaubon voor kerst kopen

Natuurlijk hoef je niet per se voor een pakket met eten en drinken te gaan. Steeds meer werkgevers kiezen ervoor een cadeaubon te kopen (of een kerstbonus te geven). Zo weet je in ieder geval zeker dat de werknemer in kwestie er iets van koopt dat hij of zij echt graag wil hebben.

Van de andere kant vindt men het wel vaak leuk om iets tastbaars te krijgen. Een grote box met cadeaus is daarbij psychologisch gezien meer een lust voor het oog dan een klein envelopje met cadeaukaart.

Kerstcadeau kopen voor werknemers

Kerstpakket zelf samenstellen

Ben je creatief aangelegd en doe je graag inkopen? Dan kun je ervoor kiezen om je kerstpakket helemaal zelf samen te stellen. Hierbij maak je het zo duur als je zelf wilt.

Bij veel winkels kun je dozen en geschenkverpakkingen vinden, bijvoorbeeld bij een winkel als HEMA. Hierbij kun je ook denken aan een mooi dienblad, een borrelplank, houten kist of grote bloempot. Zo heb je meteen een leuke verpakking voor de rest van de inhoud. Je kunt ook een verpakking op maat laten maken, bijvoorbeeld met daarop je bedrijfslogo.

Kerstpakketten voor hem én haar

Wanneer je zowel mannelijke als vrouwelijke werknemers hebt dan kun je ervoor kiezen om een apart kerstpakket voor hem en voor haar samen te stellen. Zo zijn verzorgingspakketten onder vrouwen populair, denk bijvoorbeeld aan items van het merk Rituals. Mannen maak je over het algemeen blijer met een pakket speciaalbier of iets in die richting, maar het verschilt natuurlijk altijd per persoon.

Veel werkgevers kiezen daarom voor een ‘unisex kerstpakket’. Kerst wordt immers beschouwd als een familieaangelegenheid, dus een combinatie van diverse producten kan altijd!

Gepersonaliseerde kerstkaart

Maak je kerstpakket af met een gepersonaliseerde kaart. Deze kun je helemaal naar wens inrichten inclusief bedrijfslogo. Ook kun je deze per werknemer personaliseren. Voor kerstkaarten kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van een metallic papiertje. Of laat je kaarten met folie bedrukken voor een extra feestelijk effect.

Kant-en-klaar kerstpakket kopen voor ieders budget

Wil je een kerstpakket kant-en-klaar inkopen? Dan zijn er genoeg aanbieders die voor deze periode alles uit de kast halen. Aanbieders van kerstpakketten hebben de boxen zo samengesteld dat er eigenlijk voor iedereen wel wat bij zit. We noemen drie aanbieders waar je je kerstpakket voor 2023 koopt.

1. Kerstpakketonline.nl

Bij Kerstpakketonline vind je cadeaus in ieders prijsklasse. Ook zijn er maatwerk mogelijkheden bij een minimale afname van 100 stuks.

  • Keuze uit meer dan 800 verschillende kerstpakketten
  • Achteraf betalen ook mogelijk
  • Kerstpakketten vanaf €7,50

Daarnaast bieden ze een keuzeconcept, waarbij de werknemer een luxe giftbox met giftcard ontvangt. Via een inlogcode kan de medewerker inloggen in de kerstwebshop en zelf een cadeau uitkiezen. Deze wordt geleverd met gepersonaliseerde kerstboodschap, bedrijfslogo en bedrijfskleuren.

2. Kerstpakkettenkiezer.nl

Bij Kerstpakkettenkiezer vind je een compleet assortiment aan kerstpakketten, die samen zijn gesteld op basis van producten van onder andere Sligro en Stegman. Kies uit de samengestelde pakketten of ga voor een maatwerkpakket.

  • Groot aanbod kerstpakketten in verschillende thema’s
  • Zelf een dag kiezen voor levering, gratis verzending vanaf €500
  • Kerstpakketten vanaf €7,85

Het is ook mogelijk om giftcards in een bepaald thema cadeau te geven, zoals overnachtingen, bloemenbonnen of eet- en drinkbonnen.

3. Premiumkerstpakketten.nl

Voor luxe kerstpakketten moet je bij Premiumkerstpakketten zijn. Van mooie drankcadeaus en rijke food kerstpakketten tot cadeaus in de categorie home & living en beauty & wellness, de keuze is enorm.

  • Meer dan 450 luxe kerstpakketten
  • Gratis verzending vanaf €500
  • Kerstpakketten vanaf €7,85

De geschenken worden geleverd in bijpassende verrassing en zijn prachtig verpakt. Een fijn kerstgeschenk voor iedere werknemer. Of zoals ze zelf zeggen: ‘een kerstpakket van sterrenniveau’!

Vorig artikelDe voordelen van Shopware Enterprise voor je nieuwe webshop
Volgend artikelbunq Zakelijk review: easyMoney Business dé online bankrekening voor innovatie ondernemers