Wanneer is het huren van IT-apparatuur een goede zet?

879
mensen werken gezamenlijk aan bureau met laptops

Op die vraag geven we je in dit artikel niet één, maar wel drie diverse antwoorden. IT-apparatuur huren kan namelijk erg handig zijn als bedrijf zijnde. Zo hoef jij niet te investeren in nieuw apparatuur en beschik je over de beste apparatuur die altijd up to date is. Je kunt tegenwoordig computers hurenMacBooks huren, maar ook andere apparaten zoals VR-brillen en iPads huren.

1. Op beurzen 

Wanneer jouw bedrijf vaker op een beurs staat, kan het gewenst zijn om een iPad of VR-bril aan te schaffen. Toch zijn er ook veel bedrijven die maar een enkele keer per jaar op een beurs staan. Voor deze bedrijven is de aanschaf van IT-apparatuur enkel voor op een beurs vaak zonde van het geld. Het huren kan dan voor veel voordelen zorgen. Zo huur je altijd het nieuwste van het nieuwste en hoef je er niet veel geld voor opzij te leggen.  

2. Thuiswerken 

Het afgelopen jaar hebben we door corona noodgedwongen veel thuis gewerkt. Mensen die normaal gesproken op kantoor werken, werden verzocht om thuis te werken. Helaas was niet iedere werkgever en werknemer hierop voorbereid. Want hoe creëer je binnen no-time een goede thuiswerksituatie? Veel bedrijven kozen ervoor om een laptop te huren voor hun werknemers. Een goede, tijdelijke oplossing waarmee werknemers snel weer aan de slag konden. 

3. Tijdelijke werknemer

Ook wanneer je als bedrijf vaker gebruikmaakt van tijdelijke werknemers, bijvoorbeeld voor een drukkere periode of een zwangerschapsverlof, kan IT-huur de oplossing zijn. Door IT-apparatuur voor deze werknemers te huren, hoef je als bedrijf niet te investeren in nieuwe apparatuur. Daarnaast kan de tijdelijke werknemer desondanks direct aan de slag. 

Waar je de apparatuur ook voor gebruikt, het is altijd goed te overwegen om IT-apparatuur te huren. Deze kun je alles al geheel laten installeren met de gewenste instellingen en programma’s. Zo kun jij direct aan de slag. 

Vorig artikelPublic display of ander presentatiescherm op kantoor: de voordelen
Volgend artikelBedrukte vlaggen: een creatieve manier van promotie!