De 3 beste all-in-one printers voor kantoor

De beste all-in-one printer is de printer die aansluit bij je gebruik.

457
Beste all-in-one printer

Hoewel tegenwoordig alles steeds meer digitaal gaat, moet je toch af en toe iets printen. Hierbij is een gedegen printer van belang. Maak kennis met de all-in-one printer, die kan printen, scannen en kopiëren. Tegenwoordig zijn de nieuwste printers zo ontwikkeld dat je ermee bespaart op inktkosten en dat ze tevens zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn voor het milieu.

Overweeg je een nieuwe printer voor op kantoor? Ontdek hier onze top 3 aankopen van all-in-one printers, die met name geschikt zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven, met laag tot middelmatig printergebruik.

Tip: bekijk bij het aanschaffen van een printer altijd of deze compatibel is met jouw besturingssysteem.

Beste duurzame printer: Epson EcoTank ET-3750 all-in-one printer

Deze functionele printer biedt alles wat je nodig hebt op kantoor. De printer kan een resolutie aan van 4800×1200 DPI en print in diverse formaten, waaronder standaard A4, A5, A6, B5, C6, DIN-Lang, Legal Letter en kaartformaten.

De printer is in verhouding tot veel andere printers qua aankoop aan de prijzige kant (ruim €400), maar over de tijd heen verdien je dit zeker terug. Je krijgt namelijk een volledige inktset meegeleverd, goed voor 7.500 pagina’s in zwart-wit of 6.000 in kleur! Het inktreservoir is bovendien zo ingericht dat weglekken en morsen van inkt voorkomen wordt. De afdrukkosten verlaag je hiermee tot 90%.

De papierlade biedt ruimte voor 250 vellen en deze gaan er met een afdruksnelheid van vijftien vellen per minuut doorheen. Scannen kan per 30 pagina’s tegelijkertijd.

Print, scan en kopieer je veel en heb je daarbij het liefst keuze uit diverse formaten? Hecht je waarde aan het milieu en het besparen van inkt? Dan is de Epson EcoTank ET-3750 all-in-one printer een goede keuze voor jou.

Beste functionele printer: HP OfficeJet Pro 9022 all-in-one printer

HP staat al Jaren bekend als een sterk merk als het gaat om afdrukkwaliteit. Voor scherpe foto’s en teksten zit je met deze printer zeker goed. Zowel normaal als glanzend papier komen helder uit deze HP OfficeJet Pro 9022 all-in-one printer.

De bediening is dankzij de touchfunctionaliteit gemakkelijk vanaf de printer zelf. Verder sluit je hem aan met WiFi of met WLAN. Gebruik sneltoetsen om je printopdrachten sneller te versturen of maak gebruik van mobiel printen via Apple AirPrint, HP Smart app of een van de andere print, kopie, scan en fax functies. Voor je het weet zijn de vellen uit de printer gerold. Deze HP OfficeJet drukt namelijk tot 24 vellen per minuut.

Printers vergelijken

Beste goedkope printer: Canon PIXMA MG 2550S all-in-one printer

Moet je echt maar heel af en toe iets ‘simpels’ printen? Dan ben je het liefst zo min mogelijk kwijt aan je printer. Een goede keuze is dan de Canon PIXMA MG2550S all-in-one printer. Deze printer die zeer geschikt is voor eenmanszaken of kleine bedrijven, kunnen met deze printer van enkele tientjes snel en gemakkelijk documenten en foto’s printen, scannen en kopiëren.

Canon heeft speciale XL-cartridges ontwikkelt, waarmee je tot 30% op inktkosten bespaart. Hiermee print je goedkoper én meer pagina’s, zonder al te vaak je cartridges te vervangen. Dat scheelt je dus ook nog eens tijd. De printer verbind je gemakkelijk met je laptop of computer. Er is geen display/touchscreen op deze Canon printer aanwezig.

Nog meer all-in-one printers vergelijken

Heb je hierboven de beste keuze printer voor jouw bedrijf gevonden, of wil je nog even verder snuffelen in het aanbod? Let niet alleen op de prijs van de printer zelf, maar ook op de kosten van cartridges. Als je veel print dan kun je beter wat meer investeren en voor een model kiezen dat zuinig is met de inkt. Voor het af-en-toe printen komt een goedkope printer dan juist weer prima van pas. Met onderstaande vergelijker kun je zelf filteren op onder meer prijs en kenmerken. Zo vind je de beste printer voor jouw bedrijf.

Vorig artikelLeg juridische kwesties voor aan een advocatenkantoor 
Volgend artikelZakendoen met Italië?