Geef je kantoor een update met nieuwe deuren

Een kleine aanpassing maakt een groot verschil.

779
man hangt deur in

Is jouw (thuis)kantoor toe aan een nieuwe look, maar wil je de ruimte niet volledig verbouwen? Je kunt ook aan de slag met enkel nieuwe deuren. Dit kun je op verschillende manieren doen: de deuren in zijn geheel vervangen, of ze zelf een upgrade geven. Hoe je dat aanpakt? Lees deze tips.

Deuren vervangen

Je kunt jouw deuren volledig (laten) vervangen. Dit is vaak wat duurder dan wanneer je de deuren zelf een upgrade geeft, maar je krijgt er vaak wel de kennis van de experts bij. Zij kunnen de binnendeuren volledig op maat maken en, wanneer je hiervoor kiest, voor je installeren. Hoe dat in z’n werk gaat? Kies eerst de stijl die jij mooi vindt. Ga je voor stoere, stalen deuren of liever voor een klassieke deur? De deurenspecialist kan de deuren voor je op maat maken, kan ze afleveren ze af bij jouw kantoor en installeren ze op de plekken waar jij ze graag wil hebben.

Deuren zelf een upgrade geven

Je kunt ook zelf aan de slag met je binnendeuren. Zo kun je ervoor kiezen om de deuren en kozijnen een andere kleur te geven, of nieuw deurbeslag aan te brengen. Ga bijvoorbeeld voor opvallende deurknoppen, of juist klassieke of vintage deurbeslag. Kun je niet kiezen? Laat je dan informeren door een deurenspecialist of andere expert. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste deurbeslag.

Liever niet met de deuren aan de slag?

Dan kun je er ook voor kiezen om andere elementen in het interieur van het kantoor aan te pakken. Denk aan het toevoegen van planten, een presentatiescherm in de ruimte of enkel een muur aanpakken. Je kunt veel zelf aanpassen en kleine modificaties kunnen veel verschil maken in de uitstraling van je kantoor.

Vorig artikelTip: via dit studenten uitzendbureau vind je ambitieuze werknemers
Volgend artikelTips voor het opruimen van je magazijn