Dymo labelwriter: een onmisbaar hulpmiddel in jouw bedrijf?

Goedkoop & snel adresetiketten printen met een Dymo.

646
Verzendlabels Dymo voordelen

Verstuur je regelmatig pakketjes of brieven? Dan kan een Dymo labelwriter goed van pas komen. Dit is een soort mini-printer die eenvoudig en snel verzendgegevens print op een sticker. Dit op een professionele manier. We vertellen je meer over de voordelen van de Dymo labelprinter, alsook hoe je er een kan bestellen.

Voordelen Dymo labelprinter

Als het op labelwriting aankomt dan is Dymo toch wel hét merk. Wat zijn de voordelen van dit kantoorhulpmiddel?

  • Snel & goedkoop adreslabels printen
  • Besparen op inktkosten tegenover alternatieve printmanieren
  • Eenvoudig adreslabels personaliseren
  • Hoge kwaliteit voor professionele uitstraling
  • Laag energieverbruik

Snel adreslabels printen

Met een Dymo labelprinter rollen de juiste adresetiketten er in een handomdraai uit. Zo print je tot wel 70 etiketten per minuut. Via slimme software kun je de labels tevens eenvoudig ontwerpen en afdrukken vanaf je desktop. De labels maak je bijvoorbeeld aan in Microsoft Word, Outlook, Excel of Cardscan. Deze kun je opslaan en later ook weer direct openen.

Dymo labelprinter Crazy Labels

Erg goedkoop

Niet alleen snel, maar ook nog eens goedkoop, want de meeste Dymo labelprinters maken gebruik van thermische printtechnologie. De inkt wordt als het ware door een verwarmingselement opgewerkt. Hierdoor is er geen dure inkt of toner meer nodig. Zeker als je regelmatig adreslabels nodig hebt dan is een Dymo ook budget technisch gezien een slimme oplossing. Daarnaast gebruikt dit apparaat ook nog eens relatief weinig energie.

Adresetiketten in eigen huisstijl

Groot voordeel is dat je de adreslabels helemaal naar wens kunt vormgeven. Zo voeg je bijvoorbeeld eenvoudig je logo toe of verander je het lettertype naar jouw huisstijl. Dat niet alleen, want ook het label zelf heeft opties voor personalisatie. Zo kies je uit tal van kleuren en formaten labels. Blauw, geel, groen, rood, oranje? Aan jou de keuze!

Tip: overweeg om de kleur te wisselen tijdens speciale gelegenheden. Zo kies je bijvoorbeeld voor rode labels tijdens Valentijn en Oranje labels tijdens het EK of WK.

Snel Dymo & etiketten bestellen

Er zijn verschillende aanbieders van Dymowriters en etiketten. Een goed voorbeeld is Crazy Labels. Hier kun je een starterspakket bestellen inclusief etikettenapparaat en rollen, maar je kunt ook alleen de Dymo labels nabestellen. Ze bieden je een aantal aantrekkelijke voordelen. Zo mag je op rekening bestellen en profiteer je bij ieder bestelbedrag van gratis verzending. En kom je er vandaag vóór 17.00 uur achter dat je labels bijna op zijn?! Dan heb je je nieuwe labelrol normaal gezien de volgende dag al in huis.

Vorig artikelWat is managed hosting en wat zijn de voordelen?
Volgend artikelB-VCA of VOL-VCA: wanneer is welke veiligheidscursus verplicht?