Waarom kiezen bedrijven voor bureaukalenders

Bureaukalenders zijn niet alleen praktisch, maar zorgen ook voor herkenbaarheid en verbintenis.

48
Bureaukalender 2024 maken

Een georganiseerde werkplek is de sleutel tot een productieve onderneming. Een essentieel hulpmiddel dat hierbij vaak over het hoofd wordt gezien, is de bureaukalender. Deze compacte, overzichtelijke kalenders bieden niet alleen een efficiënte manier om je planning bij te houden, maar kunnen ook bijdragen aan je bedrijfsidentiteit wanneer ze zijn voorzien van je logo. In dit artikel ontdek je waarom tafelkalenders een waardevolle investering zijn voor je bedrijf en hoe het bedrukken van kalenders kan bijdragen aan het versterken van je merk.

Bureaukalenders zijn praktisch en eenvoudig in gebruik. Ze bieden een dagelijks overzicht en kunnen gemakkelijk op uw bureau worden geplaatst, zodat je altijd snel een blik kunt werpen op uw planning. Hier zijn enkele voordelen die tafelkalenders te bieden hebben.

  • Direct toegankelijk: In één oogopslag inzicht in belangrijke afspraken, deadlines en evenementen.
  • Persoonlijke touch: Bureaukalenders kunnen worden aangepast aan de persoonlijke stijl of de branding van de organisatie.
  • Herkenbaarheid: Ze zijn compact en vallen direct op, waardoor ze gemakkelijk deel uitmaken van de dagelijkse routine.

Tafelkalenders met logo: Een slimme marketingstrategie

Door het bedrukken van bureaukalenders met je bedrijfslogo maak je ze niet alleen functioneel, maar ook effectief als marketinginstrument. Hier lees je waarom dit een slimme keuze is:

  • Dagelijkse zichtbaarheid: Het logo is dagelijks zichtbaar voor zowel de medewerkers als klanten die het kantoor bezoeken.
  • Merkconsistentie: Bureaukalenders met logo versterken de merkconsistentie binnen de kantooromgeving.
  • Zakelijke relaties: Bedrukte bureaukalenders zijn waardevolle relatiegeschenken voor klanten en zakenpartners, die zo dagelijks aan de onderneming worden herinnerd.

Het bedrukken van bureaukalenders

Het bedrukken van bureaukalenders is een eenvoudig proces dat veel voordelen oplevert voor bedrijven. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, stijlen en ontwerpen om ervoor te zorgen dat de bureaukalenders naadloos aansluiten bij de huisstijl en merkidentiteit. Het proces omvat doorgaans de volgende stappen:

  1. Selectie van het type kalender: Kies het gewenste formaat en type bureaukalender dat het beste past bij de bedrijfsdoelen.
  2. Ontwerp en bedrukking: Laat een ontwerp maken of lever een eigen ontwerp aan. Zorg ervoor dat het logo duidelijk en opvallend is.
  3. Productie en levering: De kalenders worden geproduceerd en naar je verzonden, klaar om medewerkers of zakenpartners te inspireren.

Bureaukalenders in bedrijven en organisaties

Bedrijven en organisaties die streven naar een efficiënte werkplek kunnen veel baat hebben bij het gebruik van bureaukalenders. Of het nu gaat om een start-up of een grote onderneming, deze kalenders helpen iedereen binnen de organisatie om beter te plannen en prioriteiten te stellen. Bovendien kunnen ze helpen om een teamgevoel en eenheid te bevorderen wanneer alle werknemers dezelfde stijl bureaukalenders met het bedrijfslogo op hun bureau hebben staan.

Een duurzaam alternatief

Met een groeiende nadruk op duurzaamheid in het bedrijfsleven kan het gebruik van bureaukalenders ook bijdragen aan de milieudoelen. Kies voor kalenders gemaakt van gerecycled papier of papier met een FSC-keurmerk. Deze kalenders kunnen na het jaar worden gerecycled, wat past bij een duurzame en milieubewuste onderneming.

Conclusie: bureaukalender 2024 maken

Bureaukalenders of tafelkalenders zijn meer dan alleen handige hulpmiddelen voor tijdmanagement. Ze bieden bedrijven de mogelijkheid om hun merk dagelijks onder de aandacht te brengen bij werknemers en relaties. Door te kiezen voor bureaukalenders met logo of andere vormen van bedrukte kalenders, kun je als onderneming de professionaliteit en merkidentiteit versterken. Overweeg daarom om het bedrukken van bureaukalenders toe te voegen aan de marketingstrategie en creëer een georganiseerde, herkenbare en productieve werkplek voor het team.

Vorig artikelVakantieVeilingen review: dit wil je weten om de laagste prijs te scoren!
Volgend artikelHoogste spaarrente Europa? 3,31% bij Distingo Bank via Raisin!