LAATSTE ARTIKELEN

Servers huren? De toekomst voor je bedrijf

0

In het hedendaagse digitale tijdperk is de behoefte aan flexibele en schaalbare IT-infrastructuur essentiëler dan ooit. Bedrijven streven ernaar om operationele efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd kosten te besparen. Hierbij speelt de keuze tussen het kopen en huren van servers een cruciale rol. In deze blog belichten we de voordelen van servers huren voor je onderneming en waarom steeds meer organisaties hier voor kiezen. 

Flexibiliteit en schaalbaar

Het huren van servers biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit. In plaats van forse investeringen in hardware die wellicht niet volledig wordt benut, stelt serverhuur je in staat om je IT-infrastructuur aan te passen aan de huidige behoeften. Dit betekent dat je kunt op- of afschalen naargelang de vraag van je bedrijf toeneemt of afneemt. Voor projecten met een tijdelijke piek in rekenkracht of dataopslag biedt het huren van Cisco servers bijvoorbeeld de perfecte oplossing zonder de noodzaak voor langdurige investeringen.

Kostenbesparing en budgetbeheer

Een van de meest aantrekkelijke voordelen van servers huren is de kostenbesparing. Aanschaf van servers vereist aanzienlijke initiële investeringen en brengt bijkomende kosten met zich mee voor onderhoud en updates. Door te kiezen voor het huren van servers, converteer je kapitaaluitgaven naar operationele kosten, wat resulteert in een voorspelbaarder budget. Bovendien zijn de kosten voor het huren van servers volledig aftrekbaar als bedrijfskosten, wat een gunstige invloed kan hebben op je bedrijfsfinanciën.

Toegang tot de nieuwste technologie

Technologie ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Het huren van servers stelt je bedrijf in staat altijd toegang te hebben tot de nieuwste hardware zonder voortdurend te investeren in nieuwe aankopen. Een IT partij zorgt ervoor dat je toegang hebt tot de nieuwste Cisco servers en andere geavanceerde technologieën. Dit garandeert dat je IT-infrastructuur niet verouderd raakt, waardoor je competitief blijft in je branche.

Uitbesteden van onderhoud en ondersteuning

Het onderhouden van servers kan tijdrovend en kostbaar zijn. Door servers te huren, wordt het onderhoud en de technische ondersteuning de verantwoordelijkheid van de verhuurder. Dit ontlast de IT-afdeling en stelt hen in staat zich te focussen op kernactiviteiten die waarde toevoegen aan het bedrijf. Bij een IT partij word je ondersteund door experts die ervoor zorgen dat de gehuurde servers optimaal presteren.

Milieuvriendelijke IT-oplossing

Het huren van servers draagt ook bij aan een duurzamere bedrijfsvoering. Door gebruik te maken van gedeelde IT-resources verminder je de behoefte aan fysieke hardware en daarmee de ecologische voetafdruk van het bedrijf. Bovendien zorgt het huren van de nieuwste technologieën voor een efficiënter energieverbruik in vergelijking met oudere apparatuur.

Conclusie

De keuze voor het huren van servers biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van flexibiliteit, kostenbesparing, toegang tot de nieuwste technologie, onderhoudsgemak en duurzaamheid. In een wereld waar de vraag naar IT-resources fluctueert en technologie constant evolueert, biedt het huren van servers, waaronder Cisco servers, een praktische en toekomstbestendige oplossing.

Kamperen of kramperen? Van schattige tent tot luxe villa!

0

Je hebt de afgelopen tijd hard gewerkt en je bent wel toe aan wat rust. Even heerlijk genieten, in je uppie, met je lover of met het hele gezin. Je wilt niet te ver weg, en je wilt ook niet te lang gaan. Wat jou betreft blijf je lekker in eigen land. Oké, dat is besloten! Nu alleen nog een accommodatie vinden! Van kamperen tot een luxe villa, opties genoeg. Wie twijfelt die zit goed in dit artikel, want we helpen je de knoop doorhakken.

Wanneer kiezen voor kamperen?

Ben je gek op outdoor avonturen? Ben je graag één met de natuur? Wil je binnen een mum van tijd genieten van water, bossen en weidevelden? Grote kans dat kamperen hét uitje voor je is. Waar je als volwassene misschien denkt dat kamperen kramperen is, denk je misschien nog wel vaak terug aan de tijden dat je een kind was en met de hele familie naar de camping ging. Want toegeven, tegen zo’n beleving kan weinig op.

Lekker struggelen met de afwas, voetballen en spelen op de veldjes, badmintonnen en natuurlijk naar dat o zo vreselijke toiletgebouw. Tegenwoordig is er overigens bij veel campings een mogelijkheid om een eigen sanitaire ruimte bij te boeken, wat handig is voor degene die het gemeenschappelijke toilet- en douchegebouw een no go vindt.

Pak je tent alvast in en boek een leuke camping ergens in Nederland. Ga bij voorkeur voor een locatie waar je omgeven bent door de natuur. Zodat je ook echt even tot rust kunt komen. Kamperen in Friesland, op de Veluwe of in het Limburgse heuvellandschap? Waar je ook naartoe gaat, geniet ervan en doe vooraf nog even de zonnedans!

Leuke vakantie in Nederland

Wanneer kiezen voor een luxe villa?

Een luxe vakantievilla is, zoals de naam natuurlijk letterlijk zegt, super luxe. Zo’n accommodatie biedt ultiem comfort en heeft alles wat je je wensen kunt, eigenlijk net als thuis toch? Dat maakt de vakantievilla tegenover kamperen wel minder charmant. Toch is er ook zeker iets te zeggen van zo’n heerlijk huisje, want je bakt hier in ieder geval je verse broodjes in de ochtend, neemt een douche zolang je wilt en zet de verwarming hoger als je het koud hebt. Hé, wij snappen het al te goed!

Een luxe vakantievilla biedt voor ondernemers nog een voordeel (of juist niet). Het is hier makkelijker om je laptop mee te nemen. Zo kun je die ene klus op de computer nog even afronden, eenvoudig dat mailtje sturen en de beleggersbeurs in de gaten houden. Van de andere kant neemt het ook je ontspanning weg.

Het is echter wel een tof idee om een luxe villa te boeken voor workation. Zo doe je je job vanuit een inspirerende omgeving. Dat kan erg motiverend werken, omdat je vakantie en werk bewust combineert. Nu alleen nog een interessante locatie kiezen. Denk eens na over waar je heen wilt of pak de landkaart erbij en prik random ergens op de kaart. Laat je verrassen en kies een villa die zo luxe is als je zelf wilt.

Of je nu gaat kamperen of vertoeft in een luxe villa, we wensen je veel plezier!

Hoogste spaarrente Europa? 3,31% bij Distingo Bank via Raisin!

LAATSTE UPDATE 15-2-2024: Dit artikel is geschreven op 16-11-2023, toen de rente bij Distingo Bank 3,1% was. Ondertussen is deze gestegen, check hier de updates!

UPDATE 15-2-2024: Rente is door gestegen naar 3,31%!

UPDATE 12-1-2024: Rente is door gestegen naar 3,29%!
De cijfers in de tekst zijn gebaseerd op 16-11.

Veel mensen zijn op zoek naar de hoogste spaarrente in Europa. Tegelijkertijd willen ze kiezen voor een betrouwbare bank waar je geld veilig staat. Vandaag, 16 november 2023, kregen we melding van een nieuwe partnerbank bij Raisin Nederland: Distingo Bank. Daar is de rente 3,1%, en je geld is tot 100k verzekerd via het deposito garantiestelsel, en het is vrij op te nemen. Dit nieuwtje wilden we graag zo snel mogelijk met jullie delen.

We geven je daarnaast ook tips hoe je de actuele spaarrentes in Europa vergelijkt en hoe het zit met Nederlandse aanbieders.

Wat is de hoogste spaarrente van Europa?

De hoogte van de spaarrente in Europa is dagelijks aan verandering onderhevig. Bovendien worden er vaak voorwaarden gesteld, zoals geld een x tijd vastzetten. Uitzonderlijk zijn rentes boven de 3%, zonder extra voorwaarden.

Wat is de hoogste spaarrente Nederland?

In Nederland staat Bunq Bank bekend om de hoge rente, en dat is die ook zeker in verhouding tot andere partijen! Op moment van schrijven ontvang je er 2,46% op je persoonlijke spaargeld, zonder dat je het een periode vast hoeft te zetten. Ondertussen kun je ook bij Distingo Bank een spaarrekening afsluiten, met rente van 3,1%.

Banner 728x90

Wat is Distingo Bank? 3,1% spaarrente!

Distingo Bank komt uit Frankrijk, dus misschien gaat je voorkeur niet uit naar het stallen van geld bij een buitenlandse bank. Spaarplatform Raisin bemiddelt echter tussen Nederlandse spaarders en buitenlandse banken, zodat consumenten kunnen profiteren van een hogere spaarrente. Zo sluit je dus een spaarrekening bij Distingo bank af.

Meer weten of gratis spaarrekening met 3,1% rente aanvragen?

Is Distingo Bank veilig?

Distingo Bank wordt gezien als een veilige bank waar je onbeperkt geld kunt storten en opnemen wanneer je maar wilt. Overeenkomstig de EU-Richtlijn 2014/49/EU wordt spaargeld gegarandeerd door het Franse wettelijke depositiegarantiestelsel tot €100.000 per rekeninghouder per bank. Dit geldt voor natuurlijke personen, ongeacht of deze woonachtig zijn in Frankrijk of elders. De belofte is dus dat je geld tot €100.000 verzekerd is.

Is Distingo Bank veilig?

Waarom afsluiten via Raisin?

Raisin is dus de tussenpersoon voor jou en Distingo Bank. Diensten zijn gratis voor de klant, en de inkomsten verkrijgen ze van de bank zelf op basis van commissie van het bemiddelde spaargeld bij de partnerbanken. Direct een rekening openen bij Distingo Bank is niet tot nauwelijks mogelijk als inwoner van Nederland. Het is erg ingewikkeld en eigenlijk onnodig, gezien dat dus kosteloos via Raisin kan.

Banner 728x90

Spaarrente verwachting 2024

Veel mensen zijn nieuwsgiering naar de spaarrente verwachting 2023 en 2024. Gezien de huidige ontwikkelingen gaat deze naar verwachting stijgen, maar goed, veel lager dan de afgelopen jaren kon natuurlijk ook niet (tot negatieve rente aan toe). Belangrijk om te weten is dat de rente vaak variabel is, zo ook bij Distingo. Dat betekent dat de rente op ieder moment kan wijzigen, zowel in je voordeel als nadeel.

Variabele rente en onbeperkt opnemen of vastzetten?

Variabele rente die dus op ieder moment kan wijzigen geeft als vraag of het slim is om geld vast te zetten tegen een bepaalde rente. Dat is altijd een gok, omdat je niet weet of de rente hoger gaat worden. Soms wordt bovendien in de kleine letters opgenomen dat de rente ook in je nadeel kan wijzigen tijdens de vastgezette periode (dus pas daarmee op!). Voor jezelf een afweging of je het geld kunt missen en of vastzetten de moeite waard is.

Wijziging rente? Wijziging bank!

Wie echt actief bezig is met de hoogste rente, die kan natuurlijk ook altijd geld opnemen en overzetten naar een andere bankrekening waar op dat moment de rente hoog is. Echte verschillen ga je pas maken als je hoge bedragen op spaarrekeningen zet. Dan kan een procent verschil op termijn al flink wat geld opleveren. Gelukkig is het aanmaken van een spaarrekening tegenwoordig erg eenvoudig, zo ook bij Distingo.

 1. Maak je Distingo rekening aan via Raisin.
 2. Klik op open rekening en vul je mailadres in.
 3. Bevestig, vul indien nodig aanvullende gegevens in.
 4. De rekening wordt voor je aangemaakt en je kunt geld storten.
 5. Verandert de rente? Dan boek je je geld over naar een aantrekkelijkere spaarrekening.
Banner 970x250

TIP: check hoogste spaarrente Europa bij Raisin

Raisin is sowieso koploper als het aankomt op het aanbieden van spaarrekeningen bij buitenlandse banken (Europese spaarbemiddelaar). We raden je aan om daar eens een kijkje te nemen als je spaarrentes wilt vergelijken bij verschillende Europese banken. Daar lees je ook altijd de voorwaarden terug. Onder meer betreft het garantiestelsel en de vrijstelling van bronbelasting (belasting over rente die je ontvangt uit ander land).

Actuele spaarrentes vergelijken bij Raisin

Bunq spaarrente bij Nederlandse bank

Spreekt het je toch niet zo aan om via een buitenlandse bank je geld te laten renderen? Hoewel je ook hier recht hebt op garanties, slaapt niet iedereen er even goed van. Gelukkig heeft ook Nederland een aantrekkelijke aanbieder. Bunq Bank wordt wat dat betreft regelmatig benoemd als aantrekkelijkste Nederlandse bank met de hoogste spaarrente.

Business

Op moment van schrijven ontvang je 2,46% rente op spaargeld. Het openen van een rekening is gratis en kost je slechts 5 minuten. De bank staat namelijk ook bekend om het eenvoudig bankzaken doen. En dat is wat veel mensen aanspreekt. Het leven is immers al ingewikkeld genoeg. Je kunt er bovendien ook een voordelige betaalrekening openen.

Gratis Easy Savings account bij Bunq (2,46%) – lees meer informatie

Succes met sparen!

Dit artikel is informerend bedoeld en we hopen dat je hier veel aan hebt zodat je zoveel mogelijk rente bij elkaar kunt sprokkelen. Wij zijn echter geen financieel adviseur en er kunnen geen rechten aan dit artikel worden ontleend. Bovendien kunnen slimme keuzes op het gebied van sparen en beleggen afhangen van je persoonlijke situatie. Lees in ieder geval altijd goed de kleine letters voordat je geld op een spaarrekening zet.

De rentepercentages zijn waarschijnlijk aan verandering onderhevig. Daarom raden we je aan om de actuele tarieven te controleren via onderstaande links. Vergelijk en let op de garantie die je vanuit de betreffende bank tot een bepaald bedrag krijgt. Succes!

Handige links:

JURA E6 Review: voordelen & nadelen

0

Het koffiezetapparaat, een wondertje dat de meeste mensen in huis hebben. Wie écht gek is op koffie, die komt al snel uit bij het JURA koffieapparaat. En dat is niet gek, want hoewel je hier wat meer voor neertelt, behoren deze toppers tot de beste modellen op de markt. In deze JURA E6 review zoomen we in op een model uit de middenklasse van het merk.

Voordelen JURA E6

De JURA E6 is de beste JURA koffiemachine als je graag zo min mogelijk betaalt voor een JURA koffiemachine met groot waterreservoir en cappuccino functie.

De JURA E6 is een volautomatische koffiemachine die ook cappuccino kan zetten. Hiervoor sluit je de melkslang aan. Dat smaakt in ieder geval heerlijk. Het melkslangetje kun je na gebruik even doorspoelen onder de kraan. De JURA E6 heeft een waterreservoir van 1,9 liter, wat best groot is, zodat je niet zo vaak bij hoeft te vullen. En een groot voordeel: gooi die waterkoker maar de deur uit, want dit model kan ook thee zetten!

Het model heeft weinig onderhoud nodig en is een goede keuze voor mensen die regelmatig koffie drinken. De sterkte van je koffie is eenvoudig aan te passen, alsook het aantal ml. Tot slot ziet deze koffiemachine er geweldig uit en is hij verkrijgbaar in meerdere tinten, zoals JURA E6 Piano Black en JURA E6 Dark Inox. Check it out!

 • Groot waterreservoir van 1,9 ml
 • Thee en cappuccino maken
 • Makkelijk instelbaar qua sterkte en aantal ml
 • Perfect voor veelvuldig gebruik

Leuke tip: pas na twee jaar kwam ik erachter dat je bij het dubbel drukken op de espresso knop een dubbele espresso kunt zetten. Perfect voor mij als espresso liefhebber!

JURA Aanbieding

Nadelen JURA E6

Er zitten niet per se nadelen aan de JURA E6, maar er zijn minder en meer geavanceerde JURA’s (daar is de prijs ook naar). Denk dus goed na of deze bij je past.

Graag zijn we zo objectief mogelijk en dat betekent dat we ook op de nadelen van dit apparaat inzoomen. Nou ja, nadelen. Dat niet per se. Maar het is belangrijk om te weten dat de JURA E6 niet de meest geavanceerde koffiemachine op de markt is. Zo verrast de JURA E8 je bijvoorbeeld ook met een espresso macchiato en flat white. En met de JURA S8 kun je zelfs je favoriete recepten opslaan.

Wie een JURA voor op kantoor zoekt kiest beter voor de JURA WE serie. En zoomen we in op de prijs en heb je totaal geen interesse in die cappuccino? Dan kom je prijstechnisch beter uit met de JURA ENA modellen. Wie slechts af en toe een cappuccino wil drinken zit dan wel weer goed met dit model, want het veelvuldig gebruiken van die functie is wat omslachtiger, omdat je steeds handmatig het slangetje schoon moet maken.

 • Cappuccino maken wat omslachtig
 • Er zijn goedkopere JURA’s verkrijgbaar
 • Er zijn tevens meer geavanceerde JURA’s beschikbaar

JURA E6 aanbieding

Wil jij na het lezen van deze JURA E6 review deze geweldige volautomatische espressomachine op de kop tikken? Dan wil je natuurlijk met de beste deal aan de haal gaan. Als afsluitertje van deze review over JURA E6, verwijzen we je graag door naar een actie. Pak de JURA E6 aanbieding en geniet voortaan van de heerlijkste koppen koffie, espresso en cappuccino! Psst, twijfel je nog over de JURA E6 en andere modellen? Via de JURA E6 aanbieding kun je ook meteen de prijzen van de andere modellen vergelijken.

SCOOR JURA AANBIEDING!

JURA Aanbieding
Review JURA E6

Maak kennis met Collitracker, hét emballage registratie systeem

0

Werk je veel met karren, ladingdragers, fusten en emballage? Is er veel inkomende en uitgaande goederenstroom? Voorkom voorraadverschillen, stress en gedoe, en ontdek Collitracker, een uniek emballage registratie systeem. Toen wij hoorden over Collitracker waren we zo enthousiast dat we het graag wilden delen op ons platform. Dus daar gaan we, ontdek in deze Collitracker review wat je met deze software kunt!

Wat is Collitracker?

Collitracker is software waarmee je de uitgaande en inkomende stroom van emballage continu overzichtelijk houdt. Zo kun je eenvoudig transportdocumenten (CMR), foto’s en bewijs toevoegen, zowel vóór, tijdens en na het transport. Je hebt altijd inzicht in alle transacties en in digitale facturen. Wat erg fijn is, is dat je meldingen in kunt stellen. Zo weet je wanneer een kar klaarstaat, maar ook als deze te lang weg blijft. Door de automatische melding hoef je niet zelf continu na te denken, dit besteed je uit aan Collitracker.

 • Bespaar kosten en tijd: Je raakt geen karren meer kwijt en bespaart ook tijd om alles handmatig bij te houden. En tijd is natuurlijk ook geld!
 • Houd overzicht: Alles in één handig overzicht, dat met enkele klikken vanaf ieder device toegankelijk is. Je kunt naar wens meldingen instellen.
 • Plan efficiënt en voorkom fouten: Een planning maken wordt makkelijker als je inzicht hebt in piekmomenten. Automatiseren zorgt voor meer efficiëntie.

Waarom Collitracker gebruiken?

Collitracker is software die speciaal bedoeld is voor iedereen die veel met inkomende en uitgaande karren en andere soorten ladingen werkt. De bedenker ervoer met meer dan 20 jaar ervaring in sierteelt en logistiek hoe belangrijk registratie is. Het kost immers geld als je karren kwijtraakt en als je voorraad niet op orde is. Uiteraard is Collitracker niet altijd voor je geschikt, het moet relevant zijn voor je bedrijf. Maar als je dus veel met dergelijke ladingen werkt, dan kun je met Collitracker veel tijd en geld besparen. Neem eens een kijkje in onderstaand filmpje om te zien of het herkenbaar voor je is.

Collitracker app, altijd toegankelijk

Collitracker wil het je makkelijker maken, dit niet alleen door goede software, maar ook door het bieden van service. Als je ermee aan de slag wilt dan starten ze het enthousiast met je op. De instellingen worden met je doorlopen en benodigde koppelingen worden gemaakt. Wel zo handig natuurlijk, dan weet je zeker dat het goed is. Collitracker en de app van Collitracker zijn bruikbaar via alle devices, van smartphone en tablet tot desktop.

Collitracker demo proberen

Als Collitracker bij je bedrijf past, dan kan het je zeker veel voordeel brengen. Je moet er echter rekening mee houden dat de software niet gratis is. De pakketten beginnen vanaf €199 per maand en zijn maandelijks opzegbaar. Gelukkig bieden ze een gratis demo, zodat je eerst zelf kunt ervaren of het bij je past. Spreekt het je dus aan? Probeer dan zeker de gratis demo van Collitracker en ontdek zelf wat je van deze software vindt.

Gratis demo aanvragen

___________________________________________________________

Wat is emballage?

De term emballage komt veel voor bij transport. Het is een veel omvattende term die kan slaan op verpakkingen, transporteerbare items, ladingdragers en nog veel meer. Vaak wordt gedoeld op het efficiënt vervoeren van goederen van de ene naar de andere plek, waarbij emballage zorgt voor de bescherming van deze goederen. Dat is dan ook de emballage betekenis die in dit artikel bedoeld wordt.

De voordelen van kwalitatief bevestigingsmateriaal

0

Als werknemer of werkgever in de bouwsector ben je je vast bewust van het feit dat jouw apparatuur goed onderhouden en van goede kwaliteit moet zijn om goed resultaat te kunnen leveren. Maar hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van de bevestigingsmaterialen die je gebruikt? Er wordt met regelmaat gekozen voor goedkoop bevestigingsmateriaal in plaats van kwalitatief bevestigingsmateriaal. In dit artikel vertelt wkk-europe.nl waarom kwaliteit zo belangrijk is.

Een langere levensduur

Waarom is kwaliteit zo belangrijk? Ten eerste vanwege de langere levensduur. Je wilt natuurlijk dat hetgeen dat jij maakt lang meegaat, of het nu gaat om bouwwerken of het aanleggen van elektrische installaties. Het is zonde van je tijd en geld wanneer je terug moet komen om iets te repareren, terwijl dit niet had gehoeven wanneer je goede kwaliteit bevestigingsmateriaal had gebruikt. Daarnaast kan dit tot vervelende situaties leiden, bijvoorbeeld omdat de klant ontevreden is met het materiaal. Daarbij bespaar je ook een hoop extra kosten, vooral wanneer je de klant tegemoet moet komen door schade. Daarom kun je het beste weinig risico’s nemen en kiezen voor hoge kwaliteit.

Verhoog de veiligheid

Veiligheid speelt een grote rol in de bouwsector. Wanneer je ergens aan werkt, wil je er natuurlijk van verzekerd zijn dat het niet kapot gaat of instort. De keuze voor hoogwaardige kwaliteit zorgt er dan ook voor dat de bouwwerken steviger zullen zijn, waardoor er weinig risico is dat er iets loslaat. Maar ook tijdens de bouwfase zelf zijn goede bevestigingsmaterialen belangrijk. Het bouwproces verloopt zo namelijk een stuk makkelijker: het constant kapot gaan van de materialen is natuurlijk erg frustrerend en ook nog eens makkelijk te voorkomen. Het maakt de montage dus een stuk makkelijker, maar vermindert ook de kans op fouten. Je bent dus een stuk sneller klaar met het bouwen.

Kwaliteit maakt het bouwen een stuk makkelijker

Kiezen voor hoogwaardige bevestigingsmaterialen maakt jouw werk in de bouwsector dus een heel stuk makkelijker. Dankzij de goede kwaliteit heeft jouw bouwwerk een langere levensduur, maak je je werk een stuk makkelijker, ligt het risico op hoger uitvallende kosten een stuk lager en verhoog je ook de veiligheid.

Hippe relatiegeschenken voor klanten kiezen: 3 handige tips

0

Het geven van leuke, goede en hippe relatiegeschenken is een goede manier om klanten aan je te binden, de loyaliteit te verhogen en de naamsbekendheid van je bedrijf te verbeteren. Daarnaast is het ook een slimme manier om je te onderscheiden van de concurrentie. Maar hoe kies je nu een goed relatiegeschenk? In dit artikel geven we 3 handige tips!

Waarom een relatiegeschenk geven?

Door het geven van relatiegeschenken toon je dat je een stapje extra. Dit leidt tot meer positieve verhalen over het bedrijf, een beter imago en dus ook meer goede mond-tot-mondreclame.

Toch valt of staat het succes van relatiegeschenken wel met het soort cadeau dat je geeft. Een blik op het aanbod van premiumwereld.nl toont direct hoeveel er mogelijk is. Fijn dat er zo ongelooflijk veel keus is, maar het maakt het er niet gemakkelijker op. Want wat is nu het perfecte cadeau voor jouw klanten?

Een goed geschenk kan wonderen doen en echte goodwill kweken bij je klanten. Een slecht gekozen geschenk kan echter al snel averechts werken. Het laatste wat je wilt is dat dit het zoveelste geschenk wordt dat achterin de kast terecht komt of achteloos in de vuilnisbak wordt gegooid. Dus hoe zorg je ervoor dat het geschenk écht in de smaak valt? Met de 3 tips iin dit artikel helpen we je graag op weg bij het maken van je keuze.

1.   Houd rekening met de ontvanger

De meest gemaakte fout bij het geven van relatiegeschenken is het feit dat ondernemers massaal geschenken inkopen en deze aan elke klant cadeau doen. Meestal een simpel geschenk zoals een mok. Deze is uiteraard erg handig, maar het is niet per se het cadeau dat altijd het beste bij de doelgroep past.

Hippe relatiegeschenken tips


Je wil voorkomen dat het cadeau niet tot zijn recht komt. Dat de klant hier niets mee doet en er eigenlijk helemaal niets aan heeft. Daarom is het ongelooflijk belangrijk om rekening te houden met wie de ontvanger is en wat hij of zij doet. Weet je bijvoorbeeld dat een bepaalde klant dol is op lezen? Geef dan een bedrukte boekenlegger cadeau. Is dit een frequent roker? Dan kun je een aansteker bedrukken. Is hij werkzaam in de bouw? Dan is een vouwmeter weer een uitermate geschikt cadeau.

Door rekening te houden met de ontvanger, weet je zeker dat hij of zij ook echt iets aan het cadeau heeft én toon je dat je echt moeite hebt gedaan voor het bedenken van het juiste cadeau.

2.   Focus op de gedachte, niet op het budget

Relatiegeschenken kun je zo duur maken als je zelf wilt. Uiteindelijk gaat het om de gedachte achter het cadeau. Niet om hoeveel geld je eraan uitgeeft. Wist je dat een bedrukte pen bijvoorbeeld nog altijd het meest gegeven relatiegeschenk is? Niet voor niets, want dit is nou eenmaal een cadeau dat bij iedereen in de smaak valt en waarvan je zeker weet dat het wel van pas gaat komen. Duur hoeft het dus niet te zijn.

3.   Vraag om advies


Kom je er niet uit en wil je echt iets geven waar de klant blij van wordt? Iets unieks, dat niet dagelijks voorbij komt als relatiegeschenk. Dan is het een goed idee om contact op te nemen met een speciaalzaak. Zij hebben ruime ervaring met het bedenken en ontwerpen van relatiegeschenken en kunnen je vast van goed advies voorzien. Zo kies je voor een unieke gift waarmee je een onwisbare indruk achterlaat.

Kleren bedrukken? Hier denk je aan!

0

Het bedrukken van kleding is een geweldige manier om jezelf uit te drukken en je merk of boodschap te promoten. Of je nu je eigen kledinglijn wilt starten, teamshirts wilt maken of simpelweg gepersonaliseerde kledingstukken wilt hebben, het bedrukken van kleding is een populaire keuze. Waar let je op bij kleding bedrukken?

Het belang van kwaliteit

Bij het bedrukken van kleding is de kwaliteit van cruciaal belang. Je wilt dat je ontwerp er professioneel uitziet en lang meegaat. Kies daarom voor kleding van goede kwaliteit die geschikt is voor bedrukking. Katoen en polyester zijn populaire keuzes, omdat ze duurzaam zijn en een goede ondergrond bieden voor bedrukking. Investeer in hoogwaardige materialen om teleurstellingen te voorkomen.

Ontwerp en personalisatie

Voordat je kleding laat bedrukken, is het belangrijk om een duidelijk ontwerp in gedachten te hebben. Overweeg wat je wilt overbrengen met je kleding en hoe je dit visueel kunt vertalen. Of je nu kiest voor een bedrijfslogo, een inspirerende quote of een uniek ontwerp, zorg ervoor dat het aansluit bij je doelgroep en het gewenste imago. Als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen, zijn er tal van professionele grafisch ontwerpers beschikbaar die je kunnen helpen.

Mutsen laten bedrukken

Naast het bedrukken van kledingstukken zoals t-shirts en hoodies, is mutsen laten bedrukken een geweldige optie. Mutsen zijn praktisch en kunnen het hele jaar door gedragen worden. Of je nu je team wilt vertegenwoordigen tijdens een sportevenement of je bedrijfsnaam wilt promoten tijdens een beurs, bedrukte mutsen zijn een effectieve manier om op te vallen. En je hebt het in ieder geval niet meer koud!

Een betrouwbare partner

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het bedrukken van je kleding, is AS Promotions een uitstekende keuze. Ze hebben jarenlange ervaring in de branche en bieden hoogwaardige bedrukking services. Of je nu op zoek bent naar bedrukte mutsen, t-shirts, jassen of andere kledingstukken, AS Promotions kan aan al je behoeften voldoen. Ze hebben een breed scala aan kleuren, materialen en opties om uit te kiezen, zodat je je kleding volledig kan aanpassen aan je wensen.

Hoe werkt het?

Het proces van het bedrukken van kleding bij AS Promotions is eenvoudig en efficiënt. Je kunt contact met hen opnemen en je wensen bespreken. Ze zullen je begeleiden bij het kiezen van de juiste kleding en opties. Vervolgens stuur je je ontwerp naar hen en zij zullen ervoor zorgen dat dit nauwkeurig wordt bedrukt op de gekozen kledingstukken. Ze zullen ook zorgen voor de kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Optimaliseer je rijervaring: het belang van goede reserveonderdelen

0

Het kiezen van hoogwaardige en geschikte onderdelen is essentieel om de prestaties, veiligheid en duurzaamheid van je auto te waarborgen. Dat geldt als je privé rijdt, maar misschien nog wel meer als je voor zakelijke doeleinden op de weg bent. Zeker op lange termijn is het kiezen van de juiste reserveonderdelen een belangrijk onderdeel voor goed onderhoud van je auto. We vertellen waarom.

Reserveonderdelen voor auto’s

Allereerst beïnvloeden hoogwaardige reserveonderdelen voor auto’s direct de prestaties van je voertuig. Motoronderdelen, zoals luchtfilters en bougies, spelen een cruciale rol bij de efficiënte werking van de motor. Het gebruik van originele of kwalitatief gelijkwaardige onderdelen zorgt ervoor dat je auto soepel en krachtig blijft rijden, waardoor je als automobilist een optimale rijervaring ervaart.

Originele onderdelen voor veiligheid

Veiligheid is een andere cruciale factor. Remblokken, remschijven en banden zijn onderdelen die direct verband houden met de veiligheid van het voertuig. Het gebruik van hoogwaardige remonderdelen en banden van de juiste specificaties zorgt voor een betrouwbare remwerking en grip op de weg, waardoor het risico op ongelukken aanzienlijk wordt verminderd.

Duurzaamheid en kosten besparen

Duurzaamheid is ook van groot belang voor een optimale rijervaring op de lange termijn. Het investeren in kwalitatieve reserveonderdelen verlengt de levensduur van je voertuig, minimaliseert slijtage en vermindert de kans op frequente reparaties. Dit niet alleen bespaart kosten op de lange termijn, maar zorgt er ook voor dat je voertuig altijd in topconditie verkeert.

Auto onderhouden tips

Lager brandstofgebruik

Daarnaast kan het gebruik van de juiste reserveonderdelen een positieve invloed hebben op het brandstofverbruik. Efficiënte motoronderdelen en een goed functionerend uitlaatsysteem dragen bij aan een zuiniger brandstofgebruik, wat niet alleen gunstig is voor je portemonnee maar ook voor het milieu.

Betere rijervaring op lange termijn

Het optimaliseren van je rijervaring op lange termijn begint bij de keuze voor de juiste reserveonderdelen. Hoogwaardige, geschikte onderdelen verbeteren de prestaties, verhogen de veiligheid, verlengen de levensduur van je voertuig en dragen bij aan een efficiënt brandstofverbruik. Een doordachte keuze van reserveonderdelen is dus niet alleen een investering in de auto, maar ook in de rijervaring en jouw algehele tevredenheid als bestuurder.