Veilig online aandelen kopen? Gebruik een VPN!

Met een VPN-verbinding wordt internetverkeer versleuteld.

883
VPN aandelen kopen

Om geld te beleggen hoef je tegenwoordig het huis niet meer uit om naar een broker, bank of beleggingsfonds te gaan. Zolang je de beschikking hebt over internet kun je online je zaken regelen. Online aandelen kopen brengt echter als risico met zich mee dat cybercriminelen je gegevens proberen te stelen. Met een VPN-verbinding weer je je tegen dit mogelijke probleem.

Wat is een VPN?

VPN staat voor Virtual Private Network. Het is een beveiligde verbinding waarbij het internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel wordt gestuurd. Je maakt verbinding middels een ander IP-adres (en locatie), zodat er niet te achterhalen is van waaraf jij je internetzaken regelt.

Daarnaast zorg je er met deze versleutelde verbinding voor dat hackers en cybercriminelen niet zomaar binnen kunnen dringen op jouw computer. Het is bijna onmogelijk om een VPN-verbinding te hacken.

Een ander voordeel van een VPN-verbinding is dat je geoblokkades kunt omzeilen. Door verbinding te maken via een server uit een ander land kun je toegang krijgen tot websites die vanuit het eigen land niet beschikbaar zijn.

VPN-aanbieders vergelijken

Er zijn verschillende aanbieders van VPN-verbindingen. Sommige aanbieders bieden gratis VPN-verbindingen aan. Hier moet je mee oppassen, want deze bevatten soms lekken en houden bovendien vaak datalogs bij.

Om zeker te weten dat je volledig anoniem en veilig surft kun je dus het beste een abonnement afsluiten. Hier kun je VPN vergelijken. Zo maak je voortaan een veilige verbinding tussen internet en je mobiel, pc of tablet.

Online aandelen kopen VPN

Veilig online aandelen kopen

Met je VPN-verbinding kun je anoniem en veilig aandelen kopen. Welke aandelen kopen? Onder de link vind je een handige aandelen koopgids boordevol tips. Zo krijg je advies over de voordelen en nadelen van korte termijn en lange termijn beleggen.

Ook ontdek je er een aantal aanbieders van aandelen. Zo heb je bijvoorbeeld eToro en XM.com, waar je geen servicekosten betaalt. Bij Binck Bank ontvang je €200 transactietegoed en bij Centraal Beheer €100 bonustegoed. Door middel van een overzicht kun je de aanbieders gemakkelijk vergelijken.

De populairste aandelen van het moment

Onder de populairste aandelen behoren op dit moment grote bedrijven als Amazon, Google, ASML, TESLA, Facebook en Apple. Het wil natuurlijk niet zeggen dat je door het kopen van aandelen van grote bedrijven percentueel gezien de grootste winst maakt.

Bovendien brengt het kopen van aandelen altijd risico’s met zich mee, dus investeer bij voorkeur alleen geld dat je kunt missen. Vergeet bij het online kopen niet om een VPN te gebruiken, dan weet je in ieder geval dat je veilig transacties kunt doen, scheelt je alweer een risico!  

Vorig artikelDe ideale break voor ondernemers: boek een workation!
Volgend artikelWaarom cadeaupakketten voor medewerkers ook buiten kerst een goed idee zijn