Nieuwe investeringsmogelijkheid beschikbaar: Hof van Salland Hellendoorn

Boek rendement dankzij je eigen vakantiewoning.

1284
Huisje hof van salland

Eerder vertelden we je al over de voordelen van beleggen in vastgoed en investeren in een recreatiewoning op de Veluwe. Nu leggen we een nieuw investeringsproject aan je voor, namelijk een villa op het Hof van Salland in Hellendoorn. Benieuwd naar wat dit recreatiepark je aan mogelijkheden te bieden heeft? Lees dan mee!

Waarom in Hof van Salland investeren?

Hof van Salland is een mooi recreatiepark gelegen in Hellendoorn, Overijssel. Je vindt er rust en natuur, luxe en comfort, ruimte en privacy. Hof van Salland is niet voor niets door Zoover uitgeroepen tot Beste Vakantiepark!

Faciliteiten 

Hof van Salland beschikt over vele faciliteiten, waaronder een zwembad, tennisbaan, speelgelegenheden en een fijn restaurant (De Hazelaer).

De services die zij bieden zijn fietsverhuur, linnengoedservice, schoonmaakservice, shuttleservice, ontbijtservice of afhaal eten en extra’s zoals een romantisch versierde villa.

Omgeving

Hof van Salland is de perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten langs monumentale boerderijen, kastelen, landhuizen en molens.

Dagjes uit maak je bijvoorbeeld naar Zwolle of met de kids naar Avonturenpark Hellendoorn.

Luxe vakantievilla kopen

Vakantiepark Hof van Salland biedt diverse investeringsmogelijkheden voor luxe villa’s, die verhuurd kunnen worden voor rendement. De verhuur loopt via de verhuurorganisatie van Hof van Salland. De luxe villa’s op Hof van Salland:

  • Villa’s van 4 personen tot 20 personen.
  • Opgeleverd (inclusief kavel, tuinaanleg, straatwerk en inventarispakket) variëren de prijzen tussen €279.000 en €879.000.
  • Altijd voorzien van vloerverwarming, een gasgestookte open haard, een whirlpool én traditionele opgietsauna.
  • Gebouwd van duurzame materialen waar zo weinig mogelijk onderhoud aan nodig is.

Door te investeren in vastgoed geniet je van hoger rendement (dan wanneer je je geld op de bank zet), ben je zeker van je rendement (geen risico’s zoals bij bv. aandelen) én profiteer je van diverse belastingvoordelen / aftrekposten.

Ben je benieuwd naar advies voor jouw persoonlijke situatie of wil je een bezichtiging op locatie? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan.

Vorig artikelMondkapjes verplicht vanaf 1 juni: waar kopen & wanneer dragen?
Volgend artikelWaar let je op bij het zakelijk leasen van een auto?