Bedrijfslening nodig? Doe gratis en vrijblijvend de kredietcheck!

Meer slagkracht voor een goed plan.

1104
winkel is open

Je hebt een fantastisch idee om jouw bedrijf naar de top te brengen en veel geld te verdienen, het business plan is rond. Of je merkt dat je groeit en hebt inventaris en een bedrijfspand nodig. In deze gevallen moet je investeren om het maximale eruit te kunnen halen. Dan moet je dat budget echter wel hebben.

Heb je momenteel niet genoeg geld in kas? Met een bedrijfskrediet is dit probleem opgelost. De ene ondernemer kan meer aan dan de ander. Benieuwd hoeveel jij aan kunt als bedrijfslening? Doe dan gratis de kredietcheck.

Welke gegevens moet je invullen voor de kredietcheck?

Een gratis kredietcheck heb je zo gedaan. Binnen 2 minuten weet je via MKB Bedrijfskrediet hoeveel jij aan kan voor jouw onderneming. Je hoeft gelukkig geen details over je onderneming in te vullen, alleen het volgende:

  • Hoe lang bestaat je bedrijf?
  • Hoeveel geld heb je nodig?
  • In welke branche zit je bedrijf?
  • Waar heb je het geld voor nodig, bijvoorbeeld voorraad, pand, transport, verbouwing, etc?
  • Contactgegevens om het resultaat te ontvangen.

Na het invullen van de gegevens ontvang je een mail van MKB Bedrijfskrediet met daarin de gevraagde informatie. Lekker makkelijk, je leest de informatie wanneer het jou uitkomt. Telefonisch contact is ook mogelijk en erg handig voor als er aanvullende vragen zijn.

Man ondertekent document

Kan ik als starter geld lenen?

Zeker! Voor starters kan het over het algemeen lastiger zijn om te lenen. Dit heeft te maken met dat je minder garantie hebt voor een succesvolle toekomst. Banken zijn dan over het algemeen voorzichtiger om te investeren.

MKB Bedrijfskrediet heeft daar echter een oplossing voor. Zij vergelijken verschillende soorten leningen en manieren van financiering met elkaar, waardoor er vrijwel altijd mogelijkheden zijn. Denk hierbij aan:

  • Lening via de bank
  • Overheidsregelingen
  • Particuliere investeerders
  • Microkrediet
  • Crowdfunding

Als starter, maar ook als MKB’er, hoef je dus niet bang te zijn dat je geen krediet kan opnemen. Wil je weten hoeveel je precies kan lenen? Ben je ZZP’er en dus hoofdelijk aansprakelijk, dan kan een particuliere BKR-registratie je zakelijke lening in de weg zitten. Er zijn echter wel manieren om te lenen met BKR. Zorg dat je dit checkt bij het afsluiten van een lening.

Laat geld je dromen niet tegenhouden!

Droom je al jaren over een investering, een nieuw bedrijfspand of die verbouwing voor een prachtige werkplek? Wil je een bedrijf overnemen? Wat je reden ook is om geld te lenen, als je iets echt graag wilt, laat financiering je grootste plannen dan niet tegenhouden. Dit is wel met kanttekening natuurlijk: onze tip is goed je plannen en de risico’s te overwegen, want je wilt op de lange termijn niet met grote schulden te maken krijgen of failliet gaan.

Zet je plannen en de uitgaven ervan op een rij en stel voor jezelf de vragen of deze investering het waard is. En onthoud dat als je krediet kunt krijgen, dat de financierder dan ook in je gelooft, anders zou je het geld niet krijgen. Nu is het aan jou om het waar te maken!

Vorig artikelWaar let je op bij de aankoop van kantoormeubelen?
Volgend artikelWebshop? Meer vertrouwen dankzij het Webwinkel Keurmerk!