Jortt boekhouding review: dit weten we over jortt!

‘Boekhouden met een Glimlach’ zoals Jortt het zelf omschrijft!

730
jortt boekhouding review

Boekhoudprogramma’s zijn hip & happening, ze werken efficiënt en zorgen ervoor dat je op een eenvoudige manier zelf de boekhouding kunt doen. Hoe kies je nu uit al die vele tools die er op de markt zijn? In dit artikel vertellen we je meer over Jortt. Zij claimen dat je binnen 10 minuten per maand je boekhouding klaar kunt hebben. We duiken in de features en vertellen je hoe je het zelf gratis en vrijblijvend kunt testen!

Boekhouden met een Glimlach

Het motto van Jortt is ‘Boekhouden met een Glimlach’. Het zou voortaan leuk moeten zijn om je facturen te sturen en zelf je boekhouding bij te houden. Daar hebben ze een aantal makkelijke functies voor, waarvan we er een aantal graag aan je toelichten.

1.    Jortt bankkoppeling en apps

Je kunt een bankkoppeling maken met alle Nederlandse banken. Dat niet alleen, want je connect ook met meer dan 60 verschillende apps, zoals je CRM of e-commerce systeem om automatisch betalingen te registreren. Denk aan Magento, WooCommerce, Shopify en vele andere applicaties. De Jortt boekhoudbot verwerkt bij- en afschrijvingen automatisch.

2.    Met Jortt facturen en offertes maken

Met Jortt maak je professionele facturen en offertes, die je vanuit de tool direct kunt doorsturen naar (potentiële) klanten. De betalingen worden dan dus direct aan de factuur gekoppeld. En is iemand te laat met betalen? Dan stuurt het programma automatisch een herinnering na de termijn die jij hebt ingesteld.

3.    Jortt grafieken bekijken

Altijd fijn als je in één oogopslag inzicht hebt in hoe je er financieel voorstaat. Middels handige grafieken in je dashboard zie je dat direct terug. Je kunt ook terugzoeken op bepaalde periodes en de grafieken downloaden.

4.    Jortt btw-aangifte indienen

Jortt boekhoudprogramma helpt je ook met de btw-aangifte. Ieder kwartaal krijg je een overzicht van de te nemen stappen. De boekhoudbot controleert of alles klopt op basis van de informatie in het systeem. Zo kun je er geen eurootje naast rekenen. Jortt geeft ook nog eens tips op het gebied van belastingvoordelen. Zo verdient de tool zichzelf terug.

Jortt review boekhouden

Jortt review

Zelf hebben we Jortt nog niet getest en voordat we dat gaan doen vinden we het interessant om in de Jortt boekhouding reviews van anderen te duiken. De Google-reviews zijn uiterst positief, met een 4,8 uit 5 sterren op basis van meer dan 1.200 Jortt reviews!

Waar gebruikers vooral tevreden over zijn is het gebruiksgemak, en de klantenservice die altijd voor je klaarstaat bij eventuele vragen. Daarnaast blijkt dat de software vooral van pas komt voor zzp’ers en MKB bedrijven die op zoek zijn naar een simpel basisprogramma voor de boekhouding. Door middel van meerdere abonnementen kies je welk pakket het beste bij je past, zodat je niet onnodig teveel betaalt voor functies die je niet hoeft.

Jortt Boekhouden gratis proberen

Wil je Jortt Boekhouding gratis proberen? Maak dan nu je gratis account voor dit boekhoudprogramma aan. Daarmee kun je het 30 dagen vrijblijvend gebruiken en beslis je daarna of je een abonnement af wilt nemen. Wie weet kun jij voortaan ‘Boekhouden met een Glimlach’!

Vorig artikelRecreatiepark De Leistert review: workation met kids?
Volgend artikelWaarom Leads inkopen in plaats van in-house leadgeneratie?