Investeren in een recreatiewoning op de Veluwe?

Beleggen met gegarandeerd rendement

1241
paard op de veluwe

Dat je winstaandeel simpelweg op de bank zetten weinig oplevert, is voor niemand een verrassing meer. We vertelden je al eerder over beleggen in vastgoed en wat daar de voordelen van zijn. In dit artikel leggen we een specifieke optie aan je voor: investeren in een recreatiewoning op de Veluwe. Waar precies? Op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen met een gegarandeerd rendement. Klinkt dat je als muziek in de oren? Lees dan verder voor alle informatie over deze beleggingsmogelijkheid.

Recreatielandgoed De IJsvogel

Vakantiepark Vogelveld is gelegen op recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen en biedt heel wat mooie vakantiehuisjes voor iedereen die graag geniet van rust. Het is een perfecte uitvalsbasis voor een fiets- en wandelvakantie, maar biedt tevens faciliteiten als zwembaden, een sauna, tennisbaan, bowlingbaan, meerdere speeltuinen en een supermarkt. Voorthuizen ligt tussen Amersfoort en Apeldoorn in. In deze video van RTL krijg je een voorproefje van het recreatiepark:

Een tweede huis kopen

Op het recreatielandgoed vind je huizen van verschillende groottes. Zo zijn er vier- tot zespersoonswoningen, maar ook luxe groepswoningen tot 24 personen. Daarnaast is er de mogelijkheid op te kiezen voor extra opties, zoals woningen voor mindervaliden of luxe villa’s met wellnessfaciliteiten. De prijzen per woningen liggen over het algemeen tussen de €200.000 en €300.000 voor de villa’s tot zes personen. Een groepswoning is rond de €900.000.

Rendementsgarantie: netto 5% per jaar

Waarom kiezen voor investering in een vakantiewoning op Recreatielandgoed De IJsvogel? Je kunt hier kiezen om je woning te kopen met rendementsgarantie. Dat wil zeggen dat je gedurende vijf jaar een gegarandeerd netto rendement behaalt van 5% per jaar. Dat is heel wat meer dan wanneer je het oppot op een spaarrekening. Bovendien biedt het een bepaalde zekerheid die je met klassiek beleggen nooit hebt.

Er wordt een Rendementsgarantie-overeenkomst gesloten tussen de koper van de woning, Stichting garantiefonds Vogelveld en Van de Kolk Recreatie B.V. (bouwer van de recreatiewoningen). Uitbetaling gebeurt aan de eigenaar ieder jaar in vier gelijke kwartalen achteraf, vier weken na afloop van ieder kwartaal. De hoogte van het vast rendementsbedrag wordt vooraf overeengekomen. Hier vind je meer informatie over de rendementsgarantie.

De verhuur wordt verzorgd door de verhuurbemiddeling van De IJsvogel. Je overlegt intensief met de verkoopadviseur van De IJsvogel, zodat je in een vakantiehuis belegt dat goed bij je wensen en budget past.

Natuurlijk investeer je niet zomaar in een recreatiewoning. Je kunt via De IJsvogel gratis een adviesgesprek aanvraag om te kijken of de aanschaf bij jouw financiële situatie past en wat daarbij de invloed is op belastingen, je besteedbaar inkomen en je vermogensopbouw. Laat je altijd goed informeren en overweeg de mogelijkheden alvorens je deze investering doet.

Of plan hier een gratis adviesgesprek om je persoonlijke situatie door te nemen en te kijken of beleggen in een recreatiewoning voor jou een financieel goede keuze is.


Vorig artikelWaarom kiezen voor zakelijk internet van Ziggo?
Volgend artikelSluit financiële zekerheid voor nabestaanden af vanaf €1,30 p.m.