Boekhoudpakket Informer lanceert als eerste WhatsApp koppeling met boekhouding

996
Whatsapp aan boekhouding koppelen informer

Bij B2B2C.nl nemen we regelmatig een boekhoudprogramma onder de loep. Zo schreven we eerder al een review over het boekhoudprogramma Informer. Daar gaven we aan dat Informer Online hét boekhoudprogramma is dat zich focust op innovatie.

Ook nu heeft Informer weer een nieuw snufje toegevoegd dat we zeker noemenswaardig vinden: het maken van een WhapsApp koppeling met de boekhouding, waarbij overzichten naar je gechat worden vanuit de boekhoudtool.

WhatsApp koppelen aan boekhouding

Waar WhatsApp in beginsel vaak voor privédoeleinden werd gebruikt, zien we het gebruik van deze app steeds vaker terugkomen in de zakelijke markt. Informer speelt hier slim op in met het boekhoudpakket voor MKB’ers en zzp’ers. In hun laatste versie Informer Online 4 komen ze met de volgende updates:

  • WhatsApp met boekhouding koppelen.
  • Boekhoudkundige hulp tijdens invoeren administratie.
  • In plaats van beperkt aantal banken koppelen (bunq, KNAB en ING), kun je vanaf nu alle banken koppelen.
  • Nieuwe opties voor het personaliseren van je dashboard met behulp van diverse widgets.

Dankzij de WhatsApp boekhoudkoppeling kun je vanaf nu ‘chatten’ met je eigen boekhouding. Zo kun je bonnetjes sturen naar het boekhoudprogramma en kun je andersom juist weer overzichten laten sturen naar WhatsApp.

Via WhatsApp Belastingdienst boekhoudkundige

Een andere mooie functie in deze nieuwste Informer Online versie is dat je tijdens het doen van de boekhouding direct via WhatsApp toegang hebt tot boekhoudkundige hulp vanuit de Belastingdienst. Bijvoorbeeld om grootboekposten op de juiste manier door te voeren, informatie in te winnen of algemene boekhoudfouten te voorkomen.

Probeer de nieuwste versie van Informer nu 30 dagen GRATIS

Conclusie, kiezen voor boekhoudtool Informer Online of alternatief?

Houd je van innovatie op het gebied van boekhouden? Wellicht dat Informer als boekhoudprogramma de beste keuze voor je is. Hun belofte om altijd de nieuwste technieken op het gebied van slim boekhouden in huis te halen, komen me met hun boekhouden WhatsApp upgrade zeker na!

Zijn de prijzen van het boekhoudpakket belangrijker voor jou? Dan is Informer niet je beste optie. Alternatieven als MoneyBird en e-Boekhouden zijn in deze goede alternatieven, zeker voor starters die hier van starterskorting profiteren.

Meer tips bij het kiezen van je boekhoudpakket? Lees dan zeker onze Informer review, e-Boekhouden review en Moneybird review en vergelijk wat voor jou de beste keuze is. Of ga direct naar onze boekhoudpakketten vergelijker. Hier kun je filteren op functies, prijzen en type bedrijf. Je ziet dan direct welk boekhoudprogramma goed bij je past.

Vorig artikelAuto zakelijk én privé gebruiken: wat zijn de regels en hoe sluit je een zakelijke autoverzekering af?
Volgend artikelAandelen kopen: zo start je als beginnende belegger