Black Friday – Zakelijke deals

Black Friday KOMT ERAAN!

Dit jaar houden we je weer op de hoogte van de beste Black Friday 2022 deals, het koop event dat plaatsvindt op vrijdag 25 november 2022, gevolgd door Cyber Monday 2022 op 28 november 2022.

Op vrijdag 25 november 2022 is het weer Black Friday in Nederland. Waar er op deze dag enorm veel Black Friday aanbiedingen zijn voor consumenten, zijn er zeker ook heel interessante zakelijke deals. Op deze pagina doen we bij B2B2C.nl ons best om de beste Black Friday deals voor ondernemers in één overzicht voor je te verzamelen. Deze pagina wordt zo snel mogelijk verder gevuld!

Verwachting 2022

Black Friday vindt ieder jaar plaatst op de vierde donderdag van november, gevolgd door Cyber Monday op de maandag erna. We doen ons best deze pagina zo snel mogelijk te vullen met de beste aanbiedingen. We verwachten hier onder meer Vodafone Black Friday deals, laptop deals van HP en deals van Ziggo. Op deze zwarte vrijdag vind je traditiegetrouw bovendien veel aanbieding op elektronica, daar verwachten we dus een aantal deals van te kunnen tonen.

Onze favoriete Black Friday deals in 2022 zullen we hier verzamelen.

Wat is Black Friday?

Black Friday is van oorsprong de dag na Thanksgiving in Amerika, waarbij Amerikanen massaal de winkels af gaan op zoek naar de beste koopjes voor de eindejaarsperiode en Kerstmis. Dit is met name ontstaan doordat veel mensen de dag na Thanksgiving vrij waren en daarom op deze dag uitgebreid de tijd hadden om te shoppen. Door de coronacrisis is het nog even afwachten hoe deze dag vandaag uit gaat pakken, maar de verwachting is dat er ook in 2022 veel uitverkopen en aanbieding zullen zijn. De kans is echter natuurlijk wel groot dat je de beste aanbiedingen vooral online gaat vinden. Daarnaast is de verwachting dat veel Black Friday deals al eerder zullen beginnen, om het een beetje te kunnen spreiden.

Zoals je wellicht weet is de maandag na Black Friday, 28 november 2022 dus, ook Cyber Monday in het leven geroepen, wat in feite de online versie van Black Friday is. Veel BF deals zullen daarom traditiegetrouw doorlopen tot en met maandag. Sommige bedrijven hebben zelfs speciale Cyber Monday aanbiedingen. De praktijk wijst echter uit dat Cyber Monday doorgaans een stuk minder aantrekkingskracht heeft.